Nic tu nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic tu nie ma
Ja tu widzę, ale to pewnie moja głowa [emoji58]
Dzięki, może nastepnym razem
Dzięki za obiektywna ocenę sytuacji może nastepnym razem się udaTo po prostu fabryczna kreska, która zabarwia się jak jesteś w ciąży.
Na test nie patrzy się pod światło bo zawsze będzie ją widać [emoji2272]
Niestety tu nawet cienia cienia nie maHej dziewczyny, czy wy widzicie coś na tym teście?
Wiem, że nie powinno się rozbierać, ale nawet rozbierając nigdy nie widziałam cienia cienia, a tu takie coś, test zrobiony w 24dc, cykle 28 dniowe.
Wiem, że to niedorzeczne, ale od 3 lat nigdy cienia nie widziałam.
Jeśli dziś nie przyjdzie @ to zrobię jutro rano, bo naprawdę pierwszy raz widzę cokolwiek choć po milionach testów zawsze miałam czysta biel, nawet na teście tej firmy.Zrób jutro albo za dwa dni następny test. Jak dla mnie to coś majaczy, ale może faktycznie fabryczna kreska przebija.
Jaka to była czułość testu?
Witam serdecznie. Dziś 10 dpo, czy ten test może o czymś świadczyć?
Nic nie widać, za wcześnie zrobionyWitam serdecznie. Dziś 10 dpo, czy ten test może o czymś świadczyć?