reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Witajcie nie robiłam nigdy dotąd testów ciążowych i nie mam pojęcia jak interpretować te dwa wyniki. Strumieniowy wykonany w sobotę (9.01) a płytkowy dzisiaj (11.01). Te jaśniejsze kreski pojawiły się w przeciągu kilku minut od wykonania, nie później. Miesiączki powinnam się spodziewać do max 3 dni. Dodam, że kilka dni temu (6.01) miałam bardzo lekkie plamienie, które trwało 2 dni. Testy oczywiście wykonane w godzinach popołudniowych nie wytrzymałabym do rana Pomóżcie
Ostatnia edycja:
Greta826
Wyglądają na pozytywne ładne kreseczkiWitajcie nie robiłam nigdy dotąd testów ciążowych i nie mam pojęcia jak interpretować te dwa wyniki. Strumieniowy wykonany w sobotę (9.01) a płytkowy dzisiaj (11.01). Te jaśniejsze kreski pojawiły się w przeciągu kilku minut od wykonania, nie później. Miesiączki powinnam się spodziewać do max 3 dni. Dodam, że kilka dni temu (6.01) miałam bardzo lekkie plamienie, które trwało 2 dni. Testy oczywiście wykonane w godzinach popołudniowych nie wytrzymałabym do rana Pomóżcie Zobacz załącznik 1225511Zobacz załącznik 1225512
Greta826
Oczywiście dobrze tez powtórzyć test w dniu @, a najpewniej to iść na betę ale mimo wszystko kreski lekkie, ale nie trzeba się doszukiwaćWitajcie nie robiłam nigdy dotąd testów ciążowych i nie mam pojęcia jak interpretować te dwa wyniki. Strumieniowy wykonany w sobotę (9.01) a płytkowy dzisiaj (11.01). Te jaśniejsze kreski pojawiły się w przeciągu kilku minut od wykonania, nie później. Miesiączki powinnam się spodziewać do max 3 dni. Dodam, że kilka dni temu (6.01) miałam bardzo lekkie plamienie, które trwało 2 dni. Testy oczywiście wykonane w godzinach popołudniowych nie wytrzymałabym do rana Pomóżcie Zobacz załącznik 1225511Zobacz załącznik 1225512
asia.joanna
Zrobię jeszcze jutro test z pierwszego moczu i zobaczymy. Od tygodnia mam podwyższoną temperaturę (37-37,7st) uczucie gorąca a normalnie tak nie miałam.Oczywiście dobrze tez powtórzyć test w dniu @, a najpewniej to iść na betę ale mimo wszystko kreski lekkie, ale nie trzeba się doszukiwać
Mała.czarna
Ciaza jak nic GratulacjeWitajcie nie robiłam nigdy dotąd testów ciążowych i nie mam pojęcia jak interpretować te dwa wyniki. Strumieniowy wykonany w sobotę (9.01) a płytkowy dzisiaj (11.01). Te jaśniejsze kreski pojawiły się w przeciągu kilku minut od wykonania, nie później. Miesiączki powinnam się spodziewać do max 3 dni. Dodam, że kilka dni temu (6.01) miałam bardzo lekkie plamienie, które trwało 2 dni. Testy oczywiście wykonane w godzinach popołudniowych nie wytrzymałabym do rana Pomóżcie Zobacz załącznik 1225511Zobacz załącznik 1225512
Fado123
Zalany , do powtorzeniaJak myślicie?
reklama