reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Za 2-3dni możesz zrobić betę z krwi. Ten test wygląda raczej na negatywny. Tzn. ten cień to chyba przebija kreska fabryczna.

reklama
Witajcie 😊 nie robiłam nigdy dotąd testów ciążowych i nie mam pojęcia jak interpretować te dwa wyniki. Strumieniowy wykonany w sobotę (9.01) a płytkowy dzisiaj (11.01). Te jaśniejsze kreski pojawiły się w przeciągu kilku minut od wykonania, nie później. Miesiączki powinnam się spodziewać do max 3 dni. Dodam, że kilka dni temu (6.01) miałam bardzo lekkie plamienie, które trwało 2 dni. Testy oczywiście wykonane w godzinach popołudniowych 😁 nie wytrzymałabym do rana 🤦‍♀️🤭Pomóżcie ❤️

Ostatnia edycja:
Witajcie 😊 nie robiłam nigdy dotąd testów ciążowych i nie mam pojęcia jak interpretować te dwa wyniki. Strumieniowy wykonany w sobotę (9.01) a płytkowy dzisiaj (11.01). Te jaśniejsze kreski pojawiły się w przeciągu kilku minut od wykonania, nie później. Miesiączki powinnam się spodziewać do max 3 dni. Dodam, że kilka dni temu (6.01) miałam bardzo lekkie plamienie, które trwało 2 dni. Testy oczywiście wykonane w godzinach popołudniowych 😁 nie wytrzymałabym do rana 🤦‍♀️🤭Pomóżcie ❤️Zobacz załącznik 1225511Zobacz załącznik 1225512
Wyglądają na pozytywne :) ładne kreseczki

Witajcie 😊 nie robiłam nigdy dotąd testów ciążowych i nie mam pojęcia jak interpretować te dwa wyniki. Strumieniowy wykonany w sobotę (9.01) a płytkowy dzisiaj (11.01). Te jaśniejsze kreski pojawiły się w przeciągu kilku minut od wykonania, nie później. Miesiączki powinnam się spodziewać do max 3 dni. Dodam, że kilka dni temu (6.01) miałam bardzo lekkie plamienie, które trwało 2 dni. Testy oczywiście wykonane w godzinach popołudniowych 😁 nie wytrzymałabym do rana 🤦‍♀️🤭Pomóżcie ❤️Zobacz załącznik 1225511Zobacz załącznik 1225512
Oczywiście dobrze tez powtórzyć test w dniu @, a najpewniej to iść na betę :) ale mimo wszystko kreski lekkie, ale nie trzeba się doszukiwać :)

Ciaza jak nic :) Gratulacje :)

reklama
Okresu nie mam 4 dzień gdzie zawsze jest regularny...ale to test z rana...jest jeszcze jakaś szansa np że owulacja była później? Dla mnie test chyba negatywny chociaż nie wiem, ja wszędzie zawsze będę widzieć kreski 🤣
Screenshot_20210116-071027_Gallery.jpg

Do góry