reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Dziewczyny mialam dziwna sytuacje. Zrobilam dzis test popoludniu. Wszystko zgodnie z instrukcja. I zadziało się cos dziwnego. Najpierw nic nie było widać ,po 5 minutach ( na opakowaniu pisalo by odczytać wynik po 5 minutach ) pojawiło się coś różowego poczym zniknęło. Zrobilam test bo caly czas mam uczucie mokra. I dzis te uprawy zmieniły kolor na taki kawa z mlekiem. Dzis 28 dc ale mam je bardzo nieregularne. Dzis 9 dni po stosunku. Co myslicie ?
20201022_153142.jpg
20201022_153216.jpg
20201022_153316.jpg

reklama
Dziewczyny mialam dziwna sytuacje. Zrobilam dzis test popoludniu. Wszystko zgodnie z instrukcja. I zadziało się cos dziwnego. Najpierw nic nie było widać ,po 5 minutach ( na opakowaniu pisalo by odczytać wynik po 5 minutach ) pojawiło się coś różowego poczym zniknęło. Zrobilam test bo caly czas mam uczucie mokra. I dzis te uprawy zmieniły kolor na taki kawa z mlekiem. Dzis 28 dc ale mam je bardzo nieregularne. Dzis 9 dni po stosunku. Co myslicie ?
Zobacz załącznik 1191416Zobacz załącznik 1191417Zobacz załącznik 1191418
Negatywny :)
9 dni po stosunku to za wcześnie na test, odczekaj minimum 14 dni

Zobacz załącznik 1191416Zobacz załącznik 1191417Zobacz załącznik 1191418
Nic nie ma., i sądzę że na opakowaniu pisze do 5 min ,a nie po 5 min, i trochę wcześniej na testy , poczekaj jeszcze parę dni i zrob bete, jeśli okres nie przykdzie

Nic nie ma., i sądzę że na opakowaniu pisze do 5 min ,a nie po 5 min, i trochę wcześniej na testy , poczekaj jeszcze parę dni i zrob bete, jeśli okres nie przykdzie
Z całym szacunkiem ale czytać jeszcze potrafie. Pisze PO 5 minutach

Załączniki

• 20201022_180807.jpg
    20201022_180807.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry