Dziewczyny mialam dziwna sytuacje. Zrobilam dzis test popoludniu. Wszystko zgodnie z instrukcja. I zadziało się cos dziwnego. Najpierw nic nie było widać ,po 5 minutach ( na opakowaniu pisalo by odczytać wynik po 5 minutach ) pojawiło się coś różowego poczym zniknęło. Zrobilam test bo caly czas mam uczucie mokra. I dzis te uprawy zmieniły kolor na taki kawa z mlekiem. Dzis 28 dc ale mam je bardzo nieregularne. Dzis 9 dni po stosunku. Co myslicie ?
reklama
SleepingBeauty
Fanka BB :)
NegatywnyDziewczyny mialam dziwna sytuacje. Zrobilam dzis test popoludniu. Wszystko zgodnie z instrukcja. I zadziało się cos dziwnego. Najpierw nic nie było widać ,po 5 minutach ( na opakowaniu pisalo by odczytać wynik po 5 minutach ) pojawiło się coś różowego poczym zniknęło. Zrobilam test bo caly czas mam uczucie mokra. I dzis te uprawy zmieniły kolor na taki kawa z mlekiem. Dzis 28 dc ale mam je bardzo nieregularne. Dzis 9 dni po stosunku. Co myslicie ?
Zobacz załącznik 1191416Zobacz załącznik 1191417Zobacz załącznik 1191418
9 dni po stosunku to za wcześnie na test, odczekaj minimum 14 dni
Fado123
Nic nie ma., i sądzę że na opakowaniu pisze do 5 min ,a nie po 5 min, i trochę wcześniej na testy , poczekaj jeszcze parę dni i zrob bete, jeśli okres nie przykdzieDziewczyny mialam dziwna sytuacje. Zrobilam dzis test popoludniu. Wszystko zgodnie z instrukcja. I zadziało się cos dziwnego. Najpierw nic nie było widać ,po 5 minutach ( na opakowaniu pisalo by odczytać wynik po 5 minutach ) pojawiło się coś różowego poczym zniknęło. Zrobilam test bo caly czas mam uczucie mokra. I dzis te uprawy zmieniły kolor na taki kawa z mlekiem. Dzis 28 dc ale mam je bardzo nieregularne. Dzis 9 dni po stosunku. Co myslicie ?
Zobacz załącznik 1191416Zobacz załącznik 1191417Zobacz załącznik 1191418
Z całym szacunkiem ale czytać jeszcze potrafie. Pisze PO 5 minutach.Nic nie ma., i sądzę że na opakowaniu pisze do 5 min ,a nie po 5 min, i trochę wcześniej na testy , poczekaj jeszcze parę dni i zrob bete, jeśli okres nie przykdzie
Z całym szacunkiem ale czytać jeszcze potrafie. Pisze PO 5 minutachNic nie ma., i sądzę że na opakowaniu pisze do 5 min ,a nie po 5 min, i trochę wcześniej na testy , poczekaj jeszcze parę dni i zrob bete, jeśli okres nie przykdzie
Załączniki
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Jeśli „z całym szacunkiem” to proszę się zwracać do użytkowniczek z szacunkiem.Z całym szacunkiem ale czytać jeszcze potrafie. Pisze PO 5 minutach
Ada0701
Tutaj setki gorszy słów padło a pani założycielka wątku, dopiero teraz sie odzywa? Gdy nawet nie ma podstaw....Jeśli „z całym szacunkiem” to proszę się zwracać do użytkowniczek z szacunkiem.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Straszne rzeczy. Nikt nie zmusza do pisania tutaj.Tutaj setki gorszy słów padło a pani założycielka wątku, dopiero teraz sie odzywa? Gdy nawet nie ma podstaw....
reklama
Sarciasta
Nie czulabym sie urazona tym komentarzem ..Jeśli „z całym szacunkiem” to proszę się zwracać do użytkowniczek z szacunkiem.