A który to dzień cyklu? I który według kalendarza tydzien? Bo na pewno masz normy wg danego laboratorium, prawda?Dzisiaj powinnam mieć @ i beta z dzisiaj wynosi 139,82 . Nie wiem czy to nie za mało? W czwartek pójdę sprawdzić jak rośnie .
reklama
Annabell92
Początkująca w BB
U mnie ciężko to policzyć bo moje cykle trwają bardzo długo, nawet po 55 dni. Wiem, że owulację miałam 29 września, a od owulacji do mojej miesiączki mija zawsze 14 lub 15 dni.A który to dzień cyklu? I który według kalendarza tydzien? Bo na pewno masz normy wg danego laboratorium, prawda?
Fado123
Fanka BB :)
Ja mialam 6mm ,testy pozytywne ,beta wskazuje ciaze , lekarz mowi bedzie ciezko ,przy takim endometrium ,ale jakimś cudem się udalono to super bedzie dobrze u mnie za 2 dni @ choc Pano gin mowila ze jeszcze male endometrium bo 8mm jak na 2 dni przed.. ale moze taka natura moja
Sarciasta
ja nawet nie testowalam , jakos mnie nawet nie korcilo , czekam az przyjdzie ta menda @... i takna luzie podchodze. A Tobie z calego serca gratuluje i trzymam kciukiJa mialam 6mm ,testy pozytywne ,beta wskazuje ciaze , lekarz mowi bedzie ciezko ,przy takim endometrium ,ale jakimś cudem się udalo
Sarciasta
Ej dziewczyny , dzis 26 dzien cyklu , miesiaczke mam co 25 - 26 dni.. a tu cisza nie mam testu , nie mam jak kupic dzis . Dodatkowo skrecilam staw skokowy w pracy a wlasnie szykuje mi sie awans ... wiekszego zbiegu okolicznosci byc nie moze
A jakie inne dolegliwości są?Ej dziewczyny , dzis 26 dzien cyklu , miesiaczke mam co 25 - 26 dni.. a tu cisza nie mam testu , nie mam jak kupic dzis . Dodatkowo skrecilam staw skokowy w pracy a wlasnie szykuje mi sie awans ... wiekszego zbiegu okolicznosci byc nie moze
Sarciasta
w sumie to zadne.. nie czuje nic lekkie od czasu do czasu pobolewanie podbrzusza , ze mam wrazenie ze juz dostalam a tu nic. Bolaly mnie piersi na kilka dni przed - przestaly, dodatkowo zawsze mnie wysypywalo na twarzy , nie jakos mocno ale zawsze cos teraz nic jak u niemowlaka . A poza tym zadnych dodatkowych oznakA jakie inne dolegliwości są?
Fado123
A maz nie da rady kupic testu ?w sumie to zadne.. nie czuje nic lekkie od czasu do czasu pobolewanie podbrzusza , ze mam wrazenie ze juz dostalam a tu nic. Bolaly mnie piersi na kilka dni przed - przestaly, dodatkowo zawsze mnie wysypywalo na twarzy , nie jakos mocno ale zawsze cos teraz nic jak u niemowlaka . A poza tym zadnych dodatkowych oznak
reklama
Sarciasta
jeszcze nie maz ma nocki moze mu sie uda , czekam do jutraA maz nie da rady kupic testu ?