reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
A który to dzień cyklu? I który według kalendarza tydzien? Bo na pewno masz normy wg danego laboratorium, prawda? ;)
U mnie ciężko to policzyć bo moje cykle trwają bardzo długo, nawet po 55 dni🤦‍♀️. Wiem, że owulację miałam 29 września, a od owulacji do mojej miesiączki mija zawsze 14 lub 15 dni.

no to super 😁😁bedzie dobrze 😘 u mnie za 2 dni @ choc Pano gin mowila ze jeszcze male endometrium bo 8mm jak na 2 dni przed.. ale moze taka natura moja 😆

Ej dziewczyny , dzis 26 dzien cyklu , miesiaczke mam co 25 - 26 dni.. a tu cisza 😅😅 nie mam testu , nie mam jak kupic dzis . Dodatkowo skrecilam staw skokowy w pracy a wlasnie szykuje mi sie awans ... wiekszego zbiegu okolicznosci byc nie moze 🤣🤣

A jakie inne dolegliwości są? ;)
w sumie to zadne.. nie czuje nic lekkie od czasu do czasu pobolewanie podbrzusza , ze mam wrazenie ze juz dostalam a tu nic. Bolaly mnie piersi na kilka dni przed - przestaly, dodatkowo zawsze mnie wysypywalo na twarzy , nie jakos mocno ale zawsze cos teraz nic jak u niemowlaka . A poza tym zadnych dodatkowych oznak 🤣

w sumie to zadne.. nie czuje nic lekkie od czasu do czasu pobolewanie podbrzusza , ze mam wrazenie ze juz dostalam a tu nic. Bolaly mnie piersi na kilka dni przed - przestaly, dodatkowo zawsze mnie wysypywalo na twarzy , nie jakos mocno ale zawsze cos teraz nic jak u niemowlaka . A poza tym zadnych dodatkowych oznak 🤣
A maz nie da rady kupic testu ?

reklama
Do góry