Czyli że to jest 24 dzień cyklu? To jeśli tak, to może jednak poczekaj chociaż kilka dni zanim zaczniesz robić bety i testy?Mam nieregularne bardzo czasem mam czasem nie mam wcale zaczęłam stosować owu to możliwe ze 24 mogłam mieć dwie kreski dość mocne
reklama
Klementynka22
Aktywna w BB
24 września mogłam mieć owuCzyli że to jest 24 dzień cyklu? To jeśli tak, to może jednak poczekaj chociaż kilka dni zanim zaczniesz robić bety i testy?
A ja pytałam o dzień cyklu24 września mogłam mieć owu
Klementynka22
Aktywna w BB
Ostatni okres jakiś tam był 1wrzesnia około co 32 dni powinnam mieć miesiączkę kalendarz mówi ze powinna być 11 dni temu. Ale ze względu na te testy owu powiedziałabym ze byla 24 września owulacja o ile wgl była.A ja pytałam o dzień cyklu
Dobra, ja pytam o dzień cyklu, bo mi się liczyć nie chce, ale okej. Chodzi mi o to, że na moje oko, jeśli okres miałaś mieć około tygodnia temu, to testy by raczej wyszły pozytywne, tak mi się wydaje.Ostatni okres jakiś tam był 1wrzesnia około co 32 dni powinnam mieć miesiączkę kalendarz mówi ze powinna być 11 dni temu. Ale ze względu na te testy owu powiedziałabym ze byla 24 września owulacja o ile wgl była.
Klementynka22
Aktywna w BB
Tez tak myśle ale niby mogło się przesunąć, no zobaczę różnie to jest..Dobra, ja pytam o dzień cyklu, bo mi się liczyć nie chce, ale okej. Chodzi mi o to, że na moje oko, jeśli okres miałaś mieć około tygodnia temu, to testy by raczej wyszły pozytywne, tak mi się wydaje.
To fakt, u mnie na pewno jest przesunięta, bo w poprzedniej w dniu okresu miałam mocna kreskę i w 26 dniu cyklu ponad 900 bety, teraz w 32 dniu cyklu mam 237 betę, także to fakt. Ale o ile u ciebie musiałaby się przesunąć? Uprawiałas niedaleko seks z partnerem? Boże, pytam jak jakiś psycholog nieogarniętyTez tak myśle ale niby mogło się przesunąć, no zobaczę różnie to jest..
Klementynka22
Aktywna w BB
To fakt, u mnie na pewno jest przesunięta, bo w poprzedniej w dniu okresu miałam mocna kreskę i w 26 dniu cyklu ponad 900 bety, teraz w 32 dniu cyklu mam 237 betę, także to fakt. Ale o ile u ciebie musiałaby się przesunąć? Uprawiałas niedaleko seks z partnerem? Boże, pytam jak jakiś psycholog nieogarnięty
Haha tak z mężem się staram o dzidziusia jest możliwe dlatego siedzę jak na szpilkach żeby wiedzieć czy się udało.. Może trochę za bardzo się spinam..
Staram się już długo niestety nie mam regularnych cykli organizm robi sobie co chce jeszcze Nie dawno krwawiłam codziennie wtedy nie było szans na udany cykl
W zeszłym tygodniu test robiłam był bladzioch na 100% a teraz wyszły mi delikatne wiec nie wiem co sadzić
Sarciasta
Fanka BB :)
Pani Anabell jak beta?Zobacz załącznik 1186778 dzisiejszy test raczej nie pozostawia złudzeń dziewczyny. Najgorsze, że na krew mogę iść dopiero we wtorek...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze . Trzymajcie kciuki!
reklama
Annabell92
Początkująca w BB
Dzisiaj powinnam mieć @ i beta z dzisiaj wynosi 139,82 . Nie wiem czy to nie za mało? W czwartek pójdę sprawdzić jak rośnie .Pani Anabell jak beta?