reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Ostatni okres jakiś tam był 1wrzesnia około co 32 dni powinnam mieć miesiączkę kalendarz mówi ze powinna być 11 dni temu. Ale ze względu na te testy owu powiedziałabym ze byla 24 września owulacja o ile wgl była.
Dobra, ja pytam o dzień cyklu, bo mi się liczyć nie chce, ale okej. Chodzi mi o to, że na moje oko, jeśli okres miałaś mieć około tygodnia temu, to testy by raczej wyszły pozytywne, tak mi się wydaje.

Tez tak myśle ale niby mogło się przesunąć, no zobaczę różnie to jest..
To fakt, u mnie na pewno jest przesunięta, bo w poprzedniej w dniu okresu miałam mocna kreskę i w 26 dniu cyklu ponad 900 bety, teraz w 32 dniu cyklu mam 237 betę, także to fakt. Ale o ile u ciebie musiałaby się przesunąć? Uprawiałas niedaleko seks z partnerem? Boże, pytam jak jakiś psycholog nieogarnięty :p

To fakt, u mnie na pewno jest przesunięta, bo w poprzedniej w dniu okresu miałam mocna kreskę i w 26 dniu cyklu ponad 900 bety, teraz w 32 dniu cyklu mam 237 betę, także to fakt. Ale o ile u ciebie musiałaby się przesunąć? Uprawiałas niedaleko seks z partnerem? Boże, pytam jak jakiś psycholog nieogarnięty :p
Haha tak z mężem się staram o dzidziusia jest możliwe dlatego siedzę jak na szpilkach żeby wiedzieć czy się udało.. Może trochę za bardzo się spinam..
Staram się już długo niestety nie mam regularnych cykli organizm robi sobie co chce jeszcze Nie dawno krwawiłam codziennie wtedy nie było szans na udany cykl
W zeszłym tygodniu test robiłam był bladzioch na 100% a teraz wyszły mi delikatne wiec nie wiem co sadzić

reklama
Do góry