reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Idz do laboratorium zrób betę.
Ja jestem ślepa i noszę okulary, no ale ja i w jednym teście i w drugim coś widzę. Chyba aż tak źle że mną nie jest jeszcze żeby widzieć to czego nie ma. 😁 A przynajmniej taka mam nadzieje.
To są zdjęcia tych testów na których widać, ten co nie widać nie dodałam wylądował w koszu 😂 wcześniejszego też nie pokazuje bo był odczytany po godz więc nie ważny ale te były po 4 min lekkie kreseczki a po czasie są jeszcze bardziej widoczne. Nie raz doszukuje się człowiek kresek a są fabryczne dlatego zgłupiałam ☺️ a najbardziej tklo mnie to, ze dziwnie boli mnie brzuch z lewej strony ale nie na dole tylko pod żebrem nie wiem co by to miało znaczyć ale różnie bywa 😅 Dziękuje.

reklama
Witam wszystkich.
Jestem tu nowa i przyszłam do Was dziewczyny z pytaniem odnoście moich testów. Owu była 27.01 potwierdzona monitoringiem.
Czy wg Was te testy są pozytywne ? Jak to interpretować, te kreseczki są bardzo jasne.
Myślicie, że jest jakaś szansa ?

Załączniki

• IMG_0436.jpeg
    IMG_0436.jpeg
    761,8 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0426.jpeg
    IMG_0426.jpeg
    287,6 KB · Wyświetleń: 27
To są zdjęcia tych testów na których widać, ten co nie widać nie dodałam wylądował w koszu 😂 wcześniejszego też nie pokazuje bo był odczytany po godz więc nie ważny ale te były po 4 min lekkie kreseczki a po czasie są jeszcze bardziej widoczne. Nie raz doszukuje się człowiek kresek a są fabryczne dlatego zgłupiałam ☺️ a najbardziej tklo mnie to, ze dziwnie boli mnie brzuch z lewej strony ale nie na dole tylko pod żebrem nie wiem co by to miało znaczyć ale różnie bywa 😅 Dziękuje.
jeżeli chodzi o ból pod żebrem to raczej nie doszukiwałabym się że jest to objaw ciąży. Jeżeli chodzi o test to faktycznie widać na nim jakąś jasna kreskę ,chociaż wydaje się ona dość szara a nie różowa przynajmniej na zdjęciu . Czy wszystkie 3 testy były tej samej firmy ? Może powtórz test jutro lub idź na betę będziesz miała 100% pewności jak zrobisz badanie krwi ☺️

Witam wszystkich.
Jestem tu nowa i przyszłam do Was dziewczyny z pytaniem odnoście moich testów. Owu była 27.01 potwierdzona monitoringiem.
Czy wg Was te testy są pozytywne ? Jak to interpretować, te kreseczki są bardzo jasne.
Myślicie, że jest jakaś szansa ?
myślę że na obu testach widać kreseczkę . Najlepiej zrobić betę z krwi ☺️ ale myślę że to testy pozytywne . Gratulacje ☺️

jeżeli chodzi o ból pod żebrem to raczej nie doszukiwałabym się że jest to objaw ciąży. Jeżeli chodzi o test to faktycznie widać na nim jakąś jasna kreskę ,chociaż wydaje się ona dość szara a nie różowa przynajmniej na zdjęciu . Czy wszystkie 3 testy były tej samej firmy ? Może powtórz test jutro lub idź na betę będziesz miała 100% pewności jak zrobisz badanie krwi ☺️
No właśnie obawiam się, że mogą być przekłamane te testy chociaż na żywo ta kreska bardziej jest czerwona niż na zdjęciu. Te są tej samej firmy tester a ten negatywny innej pink i teraz pytanie który kłamie…

Dziękuję za odp :)
Nie chce się nastawiać, bo wiecie jak to jest, wielkie rozczarowanie.
To w takim razie zrobię betę. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Oczywiście powodzenia dla wszystkich dziewczyn!

No właśnie obawiam się, że mogą być przekłamane te testy chociaż na żywo ta kreska bardziej jest czerwona niż na zdjęciu. Te są tej samej firmy tester a ten negatywny innej pink i teraz pytanie który kłamie…
jeżeli 2 testy tej samej marki mają kreskę a inny nie to może być tak za akurat te są jakieś wadliwe . Może spróbuj sobie zrobić jeszcze 2 z tej samej próbki moczu ten co wychodzi ci pozytywny i drugi innej formy tylko żeby miały ta sama czułość . Ja pewnie bym tak zrobiła . No i wiadomo badanie z krwi da ci pewność ☺️

jeżeli 2 testy tej samej marki mają kreskę a inny nie to może być tak za akurat te są jakieś wadliwe . Może spróbuj sobie zrobić jeszcze 2 z tej samej próbki moczu ten co wychodzi ci pozytywny i drugi innej formy tylko żeby miały ta sama czułość . Ja pewnie bym tak zrobiła . No i wiadomo badanie z krwi da ci pewność ☺️
Tak zrobię 🤗 okres dostaje między 26-28 dniem dziś jest 28 więc jak do jutra nie dostanę okresu to rano testy i pobiegnę na betę jeśli coś pokażą. Owulacje miałam 23 stycznia, ale kto wie czy się nie przesunęła…

Tak zrobię 🤗 okres dostaje między 26-28 dniem dziś jest 28 więc jak do jutra nie dostanę okresu to rano testy i pobiegnę na betę jeśli coś pokażą. Owulacje miałam 23 stycznia, ale kto wie czy się nie przesunęła…
jeżeli jej w żaden sposób nie potwierdzialas to tak naprawdę nie wiemy czy wgl była i kiedy ☺️ jeżeli owulacja się przesunęła to i okres przyjdzie później . Ale jeżeli masz regularne cykle to trzymam kciuki aby te ciebie oznaczały ciążę i czekam na info ☺️

reklama
Do góry