reklama
Patii_666
Fanka BB :)
No testy napewno pozytywne..Czesc. To moje testy 1dzien przed @. Dostalam dzisiaj tez plamien, takie jak na poczatku okresu, brazowe. Co o tym myslicie? Dziekuje Wam za odpowiedzi
To wiem, dziekuje Ci aczkolwiek zastanawia mnie to plamienieNo testy napewno pozytywne..
Patii_666
Poczekaj czy się rozkreci, może zrób betę i obserwuj przyrost? Albo udaj się do gine to ci pewnie da duphaston albo luteinęTo wiem, dziekuje Ci aczkolwiek zastanawia mnie to plamienie
A to nie za wczesnie do gina?Poczekaj czy się rozkreci, może zrób betę i obserwuj przyrost? Albo udaj się do gine to ci pewnie da duphaston albo luteinę
Patii_666
Jeżeli masz plamienie to myślę że przepisze ci tabsy na podtrzymanie ciąży, no chyba że @ się rozkreci.. To wiadomo..A to nie za wczesnie do gina?
Takie jest moje zdanie
Dzieki. Zadzwonie sie jutro umowicJeżeli masz plamienie to myślę że przepisze ci tabsy na podtrzymanie ciąży, no chyba że @ się rozkreci.. To wiadomo..
Takie jest moje zdanie
Mała.czarna
ciaza jak ta lalaCzesc. To moje testy 1dzien przed @. Dostalam dzisiaj tez plamien, takie jak na poczatku okresu, brazowe. Co o tym myslicie? Dziekuje Wam za odpowiedzi
oliweczkaa
Jasne ze tak! Mi lekarz powiedział ze do zapłodnienia może dojść w około 3 dni przed i 3 dni po owulacji.. jajeczko jest gotowe do zapłodnienia ileś tam godzin także jeśli ktoś się stara powinien współżyć cały tydzień w którym jest owulacja. Jeśli się nie stara,Mogę spytać, czy owu może się "przesunąć" do tyłu? W sensie czy przesunięcie oznacza przesunięcie zawsze w przód?
Wiaodmo omijać się szerokim łukiem
na pierwszym lepszym foto Z Google widać ze wysoka szansa jest aż5 dni
Załączniki
reklama
rossig
Dzięki.Ja nic tutaj nie widzę. Kompletnie nic. Jak wy to robicie, że na takich - w mojej ocenie całkiem białych - paskach potraficie zobaczyć jakikolwiek cień cienia?
Na żywo na dwóch testach jest różowa kreska grubości szpilki od igly widziana pod światło.
Na zdjęciu zawsze gorzej widać.