reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Czesc. To moje testy 1dzien przed @. Dostalam dzisiaj tez plamien, takie jak na poczatku okresu, brazowe. Co o tym myslicie? Dziekuje Wam za odpowiedzi

Załączniki

• 20200812_162559.jpg
    20200812_162559.jpg
    768,2 KB · Wyświetleń: 350
reklama
Mogę spytać, czy owu może się "przesunąć" do tyłu? W sensie czy przesunięcie oznacza przesunięcie zawsze w przód?
Jasne ze tak! Mi lekarz powiedział ze do zapłodnienia może dojść w około 3 dni przed i 3 dni po owulacji.. jajeczko jest gotowe do zapłodnienia ileś tam godzin także jeśli ktoś się stara powinien współżyć cały tydzień w którym jest owulacja. Jeśli się nie stara,
Wiaodmo omijać się szerokim łukiem 😁

na pierwszym lepszym foto Z Google widać ze wysoka szansa jest aż5 dni

Załączniki

• 714CEC99-D420-48C2-A006-0462D84E4D54.jpeg
    714CEC99-D420-48C2-A006-0462D84E4D54.jpeg
    37 KB · Wyświetleń: 170
reklama
Ja nic tutaj nie widzę. Kompletnie nic. Jak wy to robicie, że na takich - w mojej ocenie całkiem białych - paskach potraficie zobaczyć jakikolwiek cień cienia?
Dzięki.
Na żywo na dwóch testach jest różowa kreska grubości szpilki od igly widziana pod światło.
Na zdjęciu zawsze gorzej widać.

Do góry