reklama
Rozwiązanie
Test negatywny, nic nie widać.
Jestem w 4 tyg ciążyCo tam u Ciebie ? robiłaś sobie bete? czy może do gina już się umówiłaś ?
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Super Gratuluje ,a robiłaś bete? do lekarza kiedy?Jestem w 4 tyg ciąży
Tak zrobiłam i lekarz stwierdził 5 tygSuper Gratuluje ,a robiłaś bete? do lekarza kiedy?
Dziewczyny, czy tu widać dwie kreski? Ja widze jakis maly zarys z lewej strony ale nie całej kreski. Okres powinnam dostać dwa dni temu. Dodam, ze trzy miesiące temu poronilam, w listopadzie mialam normalnie miesiaczke.
Ostatnia edycja:
Aleksaaaandra
Ja bym pink testem się nie kierowała. Mi dała biel a beta 87. Ile dni przed @@ jestesDziewczyny, czy tu widać dwie kreski? Ja widze jakis maly zarys z lewej strony ale nie całej kreski.Zobacz załącznik 1210242
Aileen31
dla mnie negatywDziewczyny, czy tu widać dwie kreski? Ja widze jakis maly zarys z lewej strony ale nie całej kreski.Zobacz załącznik 1210242
Niestety nie widzę [emoji17]
Dziewczyny, czy tu widać dwie kreski? Ja widze jakis maly zarys z lewej strony ale nie całej kreski.Zobacz załącznik 1210242
reklama
Fado123
negatywny , tam nic nie widaćDziewczyny, czy tu widać dwie kreski? Ja widze jakis maly zarys z lewej strony ale nie całej kreski.Zobacz załącznik 1210242