reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ta blada kreska to wynik pozytywny?

Kwiat990

Początkująca w BB
Witam robiłam 3 testy ciążowe dzień po dniu i na każdym była taka blada kreska. Pobolewa mnie brzuch, więcej śpię i częściej oddaje mocz.
980420

reklama
reklama
Ta jasna kreseczka oznacza ciążę :) wizytę u lekarza bym przełożyła tak jak dziewczyny piszą bo na USG zobaczy coś dopiero w 6 tygodniu więc teraz to chyba będzie tylko stres że jeszcze nic nie ma, a po co się w ciąży stresować ;)

Tak jesteś w ciąży :D ale wizyta w czwartek u ginekologa ,to za wcześnie on nic nie zobaczy , na takim etapie , polecam zrobić bete ,a do gina tak za 1,5 tyg

Ta jasna kreseczka oznacza ciążę :) wizytę u lekarza bym przełożyła tak jak dziewczyny piszą bo na USG zobaczy coś dopiero w 6 tygodniu więc teraz to chyba będzie tylko stres że jeszcze nic nie ma, a po co się w ciąży stresować ;)
Dziękuję za radę :) mam taki problem że kuje mnie podbrzusza co jakiś czas. :(

Dziękuję za radę :) mam taki problem że kuje mnie podbrzusza co jakiś czas. :(
Bóle brzucha szczególnie na początku ciąży to bardzo częsty przypadek (macica się w końcu bardzo rozciąga). Jeżeli nie są to skurcze jak np przy okresie to nie ma czym się stresować. A lekarz i tak Ci nic nie przepisze dopóki nie będziesz mieć potwierdzonej ciąży (więc albo USG albo badanie beta HCG musisz mieć zrobione).

reklama
Do góry