reklama
Rozwiązanie
Test negatywny, nic nie widać.
Anusiak1990
Fanka BB :)
Ile jestes przed lub po terminie @? Widac tam cien takze wydaje mi sie ze bedzie dobrze. Najlepiej wykonac badanie krwi bhcg. Wtedy będziesz miec czarno na białym pobolewania brzucha sa normalne na tym etapie
Termin miesiączki za dwa dni.Ile jestes przed lub po terminie @? Widac tam cien takze wydaje mi sie ze bedzie dobrze. Najlepiej wykonac badanie krwi bhcg. Wtedy będziesz miec czarno na białym pobolewania brzucha sa normalne na tym etapie
Anusiak1990
To mysle ze moge po cichu gratulowac. Ja mialam podobne a nawet chyba slabsze takze na spokojnie zrobic krew sprawdzic przyrost i planowac wizyteTermin miesiączki za dwa dni.
planuje wizyte u ginekologa w czwartek mam nadzieję że będzie dobrzeTo mysle ze moge po cichu gratulowac. Ja mialam podobne a nawet chyba slabsze takze na spokojnie zrobic krew sprawdzic przyrost i planowac wizyte
Anusiak1990
Moze byc za wcześnie i niepotrzebnie sie zdenerwujesz ze nic nie widac. Ale jesli jesteś po jakims poronieniu lub potrzebujesz lekow to jak najbardziej idz na ta wizyteplanuje wizyte u ginekologa w czwartek mam nadzieję że będzie dobrze
To by była moja pierwsza ciąża mam 22 lata.Moze byc za wcześnie i niepotrzebnie sie zdenerwujesz ze nic nie widac. Ale jesli jesteś po jakims poronieniu lub potrzebujesz lekow to jak najbardziej idz na ta wizyte
marta18691
A zdziwiona jesteś ze możesz być w ciąży?To by była moja pierwsza ciąża mam 22 lata.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nawet ja widzę dwie kreski
Idź jutro do laboratorium i poproś o badanie betaHCG, będziesz mieć czarno na białym, że jesteś w ciąży
Idź jutro do laboratorium i poproś o badanie betaHCG, będziesz mieć czarno na białym, że jesteś w ciąży
reklama
wesa
Test robiłaś z rannego moczu?Witam robiłam 3 testy ciążowe dzień po dniu i na każdym była taka blada kreska. Pobolewa mnie brzuch, więcej śpię i częściej oddaje mocz. Zobacz załącznik 980420