reklama
Rozwiązanie
Test negatywny, nic nie widać.
Tak. Dziś robiłam kolejny i znów wyszła jasna kreskaTest robiłaś z rannego moczu?
reklama
My się z narzeczonym staramy o dziecko od 2 Msc.A zdziwiona jesteś ze możesz być w ciąży?
Anusiak1990
Fanka BB :)
No to chyba nie masz juz wątpliwości. GratulujęTak. Dziś robiłam kolejny i znów wyszła jasna kreska Zobacz załącznik 980473
Ta jasna kreseczka oznacza ciążę wizytę u lekarza bym przełożyła tak jak dziewczyny piszą bo na USG zobaczy coś dopiero w 6 tygodniu więc teraz to chyba będzie tylko stres że jeszcze nic nie ma, a po co się w ciąży stresować
Dziękuję za radę mam taki problem że kuje mnie podbrzusza co jakiś czas.Ta jasna kreseczka oznacza ciążę wizytę u lekarza bym przełożyła tak jak dziewczyny piszą bo na USG zobaczy coś dopiero w 6 tygodniu więc teraz to chyba będzie tylko stres że jeszcze nic nie ma, a po co się w ciąży stresować
Bóle brzucha szczególnie na początku ciąży to bardzo częsty przypadek (macica się w końcu bardzo rozciąga). Jeżeli nie są to skurcze jak np przy okresie to nie ma czym się stresować. A lekarz i tak Ci nic nie przepisze dopóki nie będziesz mieć potwierdzonej ciąży (więc albo USG albo badanie beta HCG musisz mieć zrobione).Dziękuję za radę mam taki problem że kuje mnie podbrzusza co jakiś czas.
To normalne, mnie tak dość długo kłuło. Wszystko przygotowuje się na malucha w brzuszku, zarodek ciągle dobrze się zagnieżdża. Będzie dobrze!Dziękuję za radę mam taki problem że kuje mnie podbrzusza co jakiś czas.
reklama