reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

rano myslałam że już pogoda na dobre odeszła i nawet pranie rozwiesiłam w łazience a tu taka niespodzianka....

sunday tulaski na zmartwienia....ale na poddawaj się zawsze po burzy wychodzi słońce...będzie dobrze... trzymaj się kochana....

spokojnej i udanej soboty....

marzenka dziękuje bardzo....

reklama
Witajcie nasz dzionek dzisiaj zleciał w super towarzystwie...byliśmy na grillu u znajomych, Jula wyzwiska się z koleżanka z przedszkola a Lenka grzecznie nam towarzyszyła, a rano dziewczyny nas rozpiescily śpiąc do 9.30...

Elizka i od nas buziak spóźniony:zawstydzona/y:

Sunday tulaski na problemy, oby wszystko szybko się rozwiązało po twojej myśli..a gdzie teraz W pracuje?

Marzenka jak głowa?

Mandziulka udanej jutrzejszej imprezki!!!

Anaconda super że wziewki odstawione, oby duszności już się nie pojawiły..jak Mają zapisana na świetlicę?
Widziałam Ciebie wczoraj na placu jak okupowalyscie ławkę z Anka o jeszcze jakaś dziewczyną...

Justynka wczoraj dostałyśmy nawet smsa o odwołanych zajęciach:tak:

spokojnych nocek

Ostatnia edycja:
Witam,
u nas dnie lecą jak szalone:szok:a w pracy jak się robi na dwa fronty to też nie ma kiedy zajrzeć:no:oby do końca miesiąca:sorry2:
co u nas?dzieci wyglądają na zdrowe:tak:w środę zaliczyliśmy ze Stachem ostatnią wizytę u neurologa...wszystko jest ok,więc kontroli więcej nie będzie:-)
Dziś chłopaki zostali w domu a ja z Natalką pojechałyśmy na zaległy piknik z przedszkolem do Leonowa:tak:było bardzo fajnie...początkowo Natalka nie chciała iść do dzieci,tylko za rączkę ze mną i nie chciała oglądać zwierzątek:no:ale jak wpuścili ich w końcu na dmuchańce to na 3 godziny zapomniała o mamie:-D:rofl2:i nawet na kółko na koniu ją namówiłam;-)ale z zabawą kiełbaska z grilla już przegrała:sorry2:no ale przy okazji nie tylko dziecko się zmęczyło ale i mama:zawstydzona/y:....więc nie nadrabiam tylko mówię dobranoc:tak:

PS.czy gdzieś w Lublinie dostanę gotowe figurki żelowe do dekoracji tortu?

Ostatnia edycja:
misia zajrzyj na Lotnicza koło babyfanta tam jest taki sklep ze wszystkim na imprezki i na torty też cos pewnie mają, ja tam kupowałam balony i jakieś pierdołki na urodzinki....

dawno mnie tu nie było .... :-) Justynka dzięki za spacerkowanie....

Hejka :-):-)
My wczoraj po pracy pojechaliśmy do mojej mamy więc nie zaglądałam :no::no:
Maja oczywiście do świetlicy przyjęta więc kamień spadł mi z serca ;-);-):-p:-p
Elza gapa ze mnie bo zapomniałam wczoraj złożyć Ci życzeń jak się widziałyśmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a więc spóźnione lecz szczere wszystkiego naj naj i spełnienia marzeń :tak::tak:
Madzienka jak tak ciepło się zrobiło to my ciągle ławki na placu zabaw okupujemy, a ta druga dziewczyna co z nami była to mam Julki z którą Maja będzie chodziła do klasy :tak::tak: i jak plecki spalone? ;-);-):-D:-D
Misia super że wizyta u neurologa przebiegła pomyślnie i więcej żadne kontrole nie są potrzebne :tak::tak:
Sunday oj coś rzadko do nas ostatnio zaglądasz, co to za problemy się piętrzą nad Twoja głową :-:)-( oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli :tak::tak:
Marz czyli łączycie obowiązki z przyjemnościami :-D:-D ;-);-)
Normatywna no właśnie co u Was? Dawno nie zaglądałaś :tak::tak:
Jechałyście już kawałkiem nowej expresówki na Wa-wę :confused::confused: no wreszcie się poczułam jak w Unii :-D:-D
Zmykam spać, dobrych nocek życzę :-):-)

ello ja na chwilkę.. podczytuję was raczej na bierząco ale jakoś nie wiem co napisac... spacerujemy z Justynką i z Michałkiem ... ostatnio co tydzień chodzimy na zajęcia logopedyczne - Natalka zachwycona... i nie zapeszając oby się w końcu udało w środę mamy jechać do Kajetan na 3 dniową hospitalizację pod kątem implantowania - zobaczymy co z tego wyjdzie co zadecydują lekarze.. dam znac jak wrócimy... Co jeszcze zawzięłam się i zaczełam robótki ręczne - szydełkowanie, jejku ale to wciąga... dobra tyle na razie POZDRAWIAM wszystkie razem i z osobna papapa i oby jakies spotkanko się skroiło bo mi się chce gdzieś wyjść :-) papapa :-D

reklama
Witam
Jak zwykle prognozy jedno pogoda swoje
Weekend zleciła za szybko jakoś pobudzić się nie mogę
Byłam w sobotę w textil market na koncertowej chyba z godz tam spędziłamz siostrzenic
Anacondadobre wieści właśnie ją też muszę złożyć wniosek do świetlicy
Atali współczuję
Sunday tulaski na kłopoty oby się wszystko ułożyło
Mandziula jak po imprezie?
Wczoraj w dabrowicy był jarmark firleowski byłam chwilę x Maciusiem jak wracaliśmy z roweru tak b. Na ludowa nutę akurat grał zespół i ten gośc niewidomy co w chacie nam przygrywał było ich chyba z 10 osób
Miłego dnia

Do góry