reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z poranną kawka bez niej ciężko się rozbudzić a obiecałem sobie że będę wcześnie się kladla spać i jak zwykle nic z tego nie wyszło dobrze że już weekend
A zapowiada się gorąco bo już jest ciepło
Madzienka Lenka już sporo waży

reklama
ale pusto:shocked2: prowadze monolog sama ze sobą:-)

Dzień dobry w ten piękny słoneczny dzionek...Lenka niedawno wstała na mleczko po całej nocce, więc pewnie na razie o śnie powinnam zapomnieć:-D

Dzisiaj idę złożyć podanie o dodatkowy macierzyński...rany za dwa tygodnie kończy mi się ten podstawowy a moja niunia jeszcze taka malutka, nie umiałabym jej teraz zostawić i wrócić do pracy

miłego dnia

O jak fajnie ze juz w piatek ten tydzien minal mi wyjatkowo szybko....

Dzisiaj po pracy mam fryzjera a wieczorkiem kolezanka wyciaga mnie na miasto....:-pmielismy jutro jechac do rodziców w odwiedziny do P siostrzenicy ale wybierzemy sie w niedziele bo mamy zaproszenie na odpust;-)i obiad do babci......

A tak poza tym to ok M zrobil sie mamusiowy i ma faze na przytulanie i zeby mamusia wozila Go do przedszkola a B robi sie maly łobuziak:-Dkolejny raz zrobilam probe zapisania sie na zaaaaległe szczepienie i jak tylko chce sie na nie zapisac to B robi mi sie niewyrazny i wlasnie zaczal kaszlec:baffled::dry:mam nadzieje ze nic mu sie nie rozwinie.....

Gon1a buziaczek dla M z okazji urodzin!!!!!!
2 latka matko mój B zaraz bedzie mial drugie urodziny:szok:
Madzienka dobrze ze szczepienie poszło bez płaczu dzielna Lenka...czas jest bezlitosny i ucieka za szybko.....
Sunday tak M jezdzi juz na dwóch kólkach tylko musi opanowac jeszcze ruszanie i zatrzymywanie.....
Anaconda jak wizyta????wziewki odstawione?????
Talia udanego urlopu.....
Motylla jak rozmowa gdzie sie starasz o prace?????
Mandziula czy ja dobrze kojarze ze chrzciny macie juz w niedziele...jesli tak to miłego i pieknego dnia Wam zycze....
Mariolcia mój B "smiga" na takim jezdziku nie ma az takiej fascycacji jak M miala ale jak siadzie to rozwija imponujaca predkosc:-D:-D

Nie mam pomysłu na wakacje czas by moze o tym pomyslec ale kurcze tak mi sie nie chce nigdzie jechac:baffled:

Miłego dnia Wam zycze....

My już po odwiedzinach w pracy, Lenka chichotała do każego kto ją zaczepił..w drodze powrotnej pospała, podanie złożyłam po poniedzialku następne o kolejne 2 tygodnie i o urlop rodzicielski i do lutego spokój

Marzenka zdróweczka dla B i udanego weekendu..

Mariola ja na razie mam roczny macierzyński więć o wychowawczym nie myślę...

Misia jak Natalki oczka? Wy jutro piknikujecie?

aha, nie jestem na bieżąco ze zmianami :)
ja to miałam półroczny jeszcze.

z Oliwierkiem byliśmy na spacerku na piechotkę, w sklepie puszczał oczka do pani kasjerki :)
mam nadzieję że padnie spać zaraz :))

Witam,

Eliza wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-):-)

Talia trzymam kciuki za testy...daj znać jak one wyszły:tak:
A Michał z Natalią po prostu ładnie ze sobą się bawią, wczoraj rysowali kredą po chodniku i nie miałam jak tego uwiecznić:-(

Madzienka waga Lenki w sam raz:tak:. i brawo za odwagę na szczepieniu:tak:,pływacie dzisiaj? Jak tak to miłego pluskanka życzę:-)

Marz zdrówka dla Bartka:tak:

Mariolcia i jak, Oliwer szybko padł na drzemkę?

Sunday, Iwonka, Patlysia co z wami, czemu nie odzywacie się?

M szybko zasnął, taki był wymęczony spacerkiem...ja popijam kawusię i delektuję się torcikiem truskawkowym, mniam rozkosz:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Madzienka o widzisz ty to na bieżąco ze stroną UKS23:tak:, ja to nawet bym nie wiedziała że zajęcia mogą być odwołane, zapominam tam zaglądać:zawstydzona/y:
Niom, jedziemy dzisiaj...jutro imprezka imieninowa mojej mamy a w niedzielę festyn u siostry i nawet siostrzeniec ma wystąpić na scenie:-D, czarno ten występ widzę:-p

reklama
Do góry