reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

dzień dobry w ten piękny słoneczny dzionek...
Wczorajszy wypad na działkę udany...

A dzisiaj świętujemy więc trzebaby coś na kolacje pomyśleć...
:-p

Anaconda idziecie dziś do dentysty...?

Mandziula dawaj znać jak imprezka?

miłego dnia

reklama
Witam:)

Dziś już niania Tymka zaprowadziła, Szymon niestety dopiero wieczorem na spacer wyjdzie... ale od jutra niania już na pełny etat:)
Ja powoli coś porobic mogę, ale jak czuję, że coś nie tak, to się kładę i grzecznie odpoczywam;)

Już nie mam pomysłu co robić oprócz czytania ksiażek , netu i tv....
poszydełkowałabym, ale nawet na półsiedząco nie mogę niestety:( albo chodzić, albo leżeć...

Eliza, chyba się usmiechne do Ciebie i Cobena poprosze :)

Normatywna pochwal się swoimi pracami szydełkowymi:) no i powodzenia w Kajetanach.

Madzienka, najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!! miłego świętowania :)

Atali strasznie Ci współczuje dobrze ze masz nianie czy to ta studentka o ktroej kiedys Mi mowilas w Chacie????Najwazniejsze aby Ci pusciło bo jest szansa abys wrocila w niedługi czasie do sprawnosci?????:baffled:
Mandziula jak imprezka goscie pozegnani jak Z????

Madzienka Wszystkiego Najlepszego z Okazji Kolejnej Rocznicy Ślubu, Dużo Miłości Szacunku Wsparcia oraz pociechy z Owoców tej Miłosci!!!!!!!!!!

My oczywiscie zaspalismy maluchy przespały bez jekniecia cala noc i tym samym My obudzilismy sie dopiero po 7:szok:

Wczorajszy dzien udany chodz pogoda wykanczajaca i troche zmeczenie dało znac o sobie woeczorem a wrocilismy dopiero grubo po 22.

Dzisiaj po południu czeka mnie zebranie w żlobku a jutro M ma wycieczke zaległa na DzDz i musze kupic jakis krem na slonce bo zapowiada sie patelnia...

witam,

Madzienka Wszystkiego najlepszego dużo radości i miłości na dalsze długie lata razem:-)

Marz super że nocka smacznie przespana:tak:A gdzie M jedzie na wycieczkę?

Gona fajnie że zaliczyłaś z małym festyn:tak:

Sunday tulaski...dobrze że chociaż z M nie macie problemów i ładnie chodzi do przedszkola:tak:

Atali zdrówka...dobrze że masz nianię do pomocy...

Iwonka jak egzaminy, zaliczone wszystko?

Patlysia, Mariolcia a u was jak tam?

U nas weekend udany i wczorajszy występ i festyn również...wróciliśmy po 21 do LBN, ledwo żyłam wczoraj a jeszcze miałam prasowanie koszul J to jak się w końcu położyłam to raz dwa zasnęłam. Na szczęście dzisiaj rano wstałam jak nowa:rofl2:, zaliczyliśmy spacerek, i zaraz zmykam do kuchni przerabiać truskawki od babci:tak:.

Marzenko, tego nikt nie wie... jesli to ucisk, to może przejść... ale wczoraaj mała się przekręci ła - bo nieźle to czu łam;) no ale ból nie minął. A jesli to od rozchodzącego się spojenia - to musze już do końca się oszczedzac... bo jeśli nie, to może być bardzo źle po porodzie - łącznie z wózkiem na kilka mcy.. Już mnie koleżanka połozna postraszyła :(
Kiedys bandażowali, żeby się nie rozeszło, teraz już tego się nie praktykuje tylko leżeć każą... jejuuu, żeby chociaż na siedząco można było... No ale dobra, już nie marudzę ;) Najważniejsze, że z niunią ok wszystko:) Tłumaczę sobie, że dziewczyny całą ciążę leżą i w stresie, jakoś te 3 mce dam radę ;) najwyżej będę wam marudzić;) teraz mam dużo czasu na marudzenie :D

A niania, to ta studentka właśnie :)

Justynka, ty odpoczywasz czasem? ;)

Atali o jeju nie sadzilam ze to az tak powaznie bardzo dobrze ze tak odpowiedzialnie do tego podchodzisz i nie bagatelizujesz swojego stanu...My z Tobą marudzącą przez 3 miesiace wytrzymamy pisz pisz pisz....wazne zeby wszystko było dobrze...
Justyna super ze weekend udany, widze ze upał tez Cie wymeczyl....a M jedzie na jakies Ranczo do Jakubowic chyba....

Hejka :-):-):-)
A co tu takie pustki :confused::confused:
My już w domciu wróciłyśmy od dentystki i z placu zabaw, teraz Maja wszędzie na rolkach chce jeździć :-D:-D
Madzienka wielu szczęśliwych wspólnych lat :tak::tak:
Gon1a u nas to razem z papierami składało się wniosek do świetlicy i listy już są zamknięte :tak::tak: miałaś już jakieś zebranie w szkole? :confused::confused: My już mamy wykaz podręczników więc tylko kupić i czekać do września :-D:-D
Justyna super że weekend udany, ja dzisiaj sobie odpuściłam ale jutro koniecznie muszę truskawek kupić :tak::tak:
Normatywna super że zajęcia logopedyczne podobają się Natalci i kciuki zaciskam za wizytę w Kajetanach :tak::tak:
Marz oj Wy śpioszki jedne :-p:-p:-D:-D
Atali oszczędzaj się kochana, 3 m-ce jakoś zlecą, najważniejsze żebyście Wy czuły się dobrze i nic Wam nie zagrażało :tak::tak:

Hejka

Przyznaję że nierzetelnie Was poczytałam, my urlopujemy mamy boską pogodę, warunki dla niuni eleganckie, Gabrysia śpi przed 19 już nie byłą w stanie sie powstrzyamć od snu, ale nic dzienwego weszła na górę Parkową potem pluskała sie a wbasenie i zaliczała place zbaw, dzielne dziecko tylo siły spożyłą mszybciutko, najgorzej że apetytu zero mimo takich atrakcji, no nic jutro wjeżdżamy na Jaworzynę. Pozdrawiamy:tak::tak:

Madzienka
świetujcie!!!!!!ja życzę Wam samych pogodnych dni a to dedykcja ode mnie dla WAS Beata Bartelik Sen na pogodne dni - YouTube

reklama
witam się trochę wymęczona....H dała czadu...a po pracy od razu wyszłam z Czarującym na dwór i dopiero wróciliśmy....

madzienka jeszcze raz wszystkiego najlepszego....buziak
co wspaniałego wymyśliłaś na kolacje....

atali dobrze że będziesz miała kogoś do pomocy....musisz po odpoczywać...a Cobena jak najbardziej pożyczę i nie tylko mam kilka innych dobrych książek...
:szok::szok::szok: rozchodzące spojenie....nie wiedziałam że cos takiego występuje....kochana to ty leż leż i jeszcze raz leż....

marzenka super że wczorajszy dzień udany...pogoda jest jeszcze do wytrzymania gdyby nie te komary....masakra

justynka super że weekend udany.....a jak siostrzeniec trema go nie zjadła????

talia super że wyjazd udany....a apetyt Gabi wróci teraz trochę przeżywa atrakcje....
a Krynica jest moim ulubionym miejscem....ja na Jaworzyne weszłam w 6 m-cu ciąży...

Do góry