reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

rano myslałam że już pogoda na dobre odeszła i nawet pranie rozwiesiłam w łazience a tu taka niespodzianka....

sunday tulaski na zmartwienia....ale na poddawaj się zawsze po burzy wychodzi słońce...będzie dobrze... trzymaj się kochana....

spokojnej i udanej soboty....

marzenka dziękuje bardzo....

reklama
Witajcie nasz dzionek dzisiaj zleciał w super towarzystwie...byliśmy na grillu u znajomych, Jula wyzwiska się z koleżanka z przedszkola a Lenka grzecznie nam towarzyszyła, a rano dziewczyny nas rozpiescily śpiąc do 9.30...

Elizka i od nas buziak spóźniony:zawstydzona/y:

Sunday tulaski na problemy, oby wszystko szybko się rozwiązało po twojej myśli..a gdzie teraz W pracuje?

Marzenka jak głowa?

Mandziulka udanej jutrzejszej imprezki!!!

Anaconda super że wziewki odstawione, oby duszności już się nie pojawiły..jak Mają zapisana na świetlicę?
Widziałam Ciebie wczoraj na placu jak okupowalyscie ławkę z Anka o jeszcze jakaś dziewczyną...

Justynka wczoraj dostałyśmy nawet smsa o odwołanych zajęciach:tak:

spokojnych nocek

Ostatnia edycja:
Witam,
u nas dnie lecą jak szalone:szok:a w pracy jak się robi na dwa fronty to też nie ma kiedy zajrzeć:no:oby do końca miesiąca:sorry2:
co u nas?dzieci wyglądają na zdrowe:tak:w środę zaliczyliśmy ze Stachem ostatnią wizytę u neurologa...wszystko jest ok,więc kontroli więcej nie będzie:-)
Dziś chłopaki zostali w domu a ja z Natalką pojechałyśmy na zaległy piknik z przedszkolem do Leonowa:tak:było bardzo fajnie...początkowo Natalka nie chciała iść do dzieci,tylko za rączkę ze mną i nie chciała oglądać zwierzątek:no:ale jak wpuścili ich w końcu na dmuchańce to na 3 godziny zapomniała o mamie:-D:rofl2:i nawet na kółko na koniu ją namówiłam;-)ale z zabawą kiełbaska z grilla już przegrała:sorry2:no ale przy okazji nie tylko dziecko się zmęczyło ale i mama:zawstydzona/y:....więc nie nadrabiam tylko mówię dobranoc:tak:

PS.czy gdzieś w Lublinie dostanę gotowe figurki żelowe do dekoracji tortu?

Ostatnia edycja:
misia zajrzyj na Lotnicza koło babyfanta tam jest taki sklep ze wszystkim na imprezki i na torty też cos pewnie mają, ja tam kupowałam balony i jakieś pierdołki na urodzinki....

dawno mnie tu nie było .... :-) Justynka dzięki za spacerkowanie....

Hejka :-):-)
My wczoraj po pracy pojechaliśmy do mojej mamy więc nie zaglądałam :no::no:
Maja oczywiście do świetlicy przyjęta więc kamień spadł mi z serca ;-);-):-p:-p
Elza gapa ze mnie bo zapomniałam wczoraj złożyć Ci życzeń jak się widziałyśmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a więc spóźnione lecz szczere wszystkiego naj naj i spełnienia marzeń :tak::tak:
Madzienka jak tak ciepło się zrobiło to my ciągle ławki na placu zabaw okupujemy, a ta druga dziewczyna co z nami była to mam Julki z którą Maja będzie chodziła do klasy :tak::tak: i jak plecki spalone? ;-);-):-D:-D
Misia super że wizyta u neurologa przebiegła pomyślnie i więcej żadne kontrole nie są potrzebne :tak::tak:
Sunday oj coś rzadko do nas ostatnio zaglądasz, co to za problemy się piętrzą nad Twoja głową :-:)-( oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli :tak::tak:
Marz czyli łączycie obowiązki z przyjemnościami :-D:-D ;-);-)
Normatywna no właśnie co u Was? Dawno nie zaglądałaś :tak::tak:
Jechałyście już kawałkiem nowej expresówki na Wa-wę :confused::confused: no wreszcie się poczułam jak w Unii :-D:-D
Zmykam spać, dobrych nocek życzę :-):-)

ello ja na chwilkę.. podczytuję was raczej na bierząco ale jakoś nie wiem co napisac... spacerujemy z Justynką i z Michałkiem ... ostatnio co tydzień chodzimy na zajęcia logopedyczne - Natalka zachwycona... i nie zapeszając oby się w końcu udało w środę mamy jechać do Kajetan na 3 dniową hospitalizację pod kątem implantowania - zobaczymy co z tego wyjdzie co zadecydują lekarze.. dam znac jak wrócimy... Co jeszcze zawzięłam się i zaczełam robótki ręczne - szydełkowanie, jejku ale to wciąga... dobra tyle na razie POZDRAWIAM wszystkie razem i z osobna papapa i oby jakies spotkanko się skroiło bo mi się chce gdzieś wyjść :-) papapa :-D

reklama
Witam
Jak zwykle prognozy jedno pogoda swoje
Weekend zleciła za szybko jakoś pobudzić się nie mogę
Byłam w sobotę w textil market na koncertowej chyba z godz tam spędziłamz siostrzenic
Anacondadobre wieści właśnie ją też muszę złożyć wniosek do świetlicy
Atali współczuję
Sunday tulaski na kłopoty oby się wszystko ułożyło
Mandziula jak po imprezie?
Wczoraj w dabrowicy był jarmark firleowski byłam chwilę x Maciusiem jak wracaliśmy z roweru tak b. Na ludowa nutę akurat grał zespół i ten gośc niewidomy co w chacie nam przygrywał było ich chyba z 10 osób
Miłego dnia

Do góry