reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, ja jeszcze trochę w pracy muszę się pozmagać, ale o 18 zaczynam weekend:tak: Dzisiaj z samego rana sobie posprzątałam, także sobota wolna i jedziemy na działeczkę;-)

Justynka ojj Ty to zawsze musisz mnie wywołać:-) zaganiana ostatnio byłam tymi egzaminami, praca, egzaminy i tak w kółko, ale już po wszystkim (chyba, że coś nie zaliczone:sorry2:) Udanego weekendu Wam życzę. A jeszcze apropos tej biegówki, to my Cypkowi kupilismy jak nie miał jeszcze nawet 2lat, więc gdzieś tak z miesiąc mu zajęło zaskoczyć, że to trzeba się odpychać a nie chodzić z tym między nogami;-) A dziś tak jeździ szybko, że muszę obok niego truchtać:-)

Mariolcia to teraz chwila dla siebie;-)

Madzienka dobrze, że Lenka wszystko znosi:tak: ojj dobrze, że Ty załapałaś się na ten dłuższy macierzyński

Anaconda jak wizyta u pulmonolog??

Pustki tu ostatnio....

reklama
Justynka na fb wypatrzyłam to ogłoszenie...
Udanego weekendu i występu siostrzeńca

Iwonka kciuki trzymamy więc egzaminy muszą być do przodu...
Udanego weekendu...

Ja kupiłam dzisiaj bób...mniam mniam...

Madzienka, kusisz bobem:)
ja dzisiaj wprowadzam O. truskawki, ciekawe czy zasmakuje się.
do tej pory próbował je ale w znikomych ilościach,w deserkach, serkach
iwonka, Tobie również życzę miłego weekendu :)

każdy weekenduje, nawet moje chłopaki jutro wyjeżdżają na wieś, a ja siedzę na uczelni.
ale to już przedostatni zjazd... :) jestem zmęczona już uczeniem się po nocy, ale szczerze będzie mi brakować tej nauki.
postanowiłam sobie że w wakacje poczytam trochę książek... kusi mnie Grey, czytaliście ?

hejka dziewczynki...

mnie połozyło... spojenie i staw biodrowy nawaliłi i chodzić nie moge, jak staruszka sie poruszam.... :( a to 6mc dopiero :( chyba do ortopedy się udam, ale już mi połozna i gin powiedzieli, że na to to w ci ązy tylko odpoczynek i leżeć, leżeć, leżeć... a wiecie jak jest w domu z małymi dziecmi... polezeć to w marzeniach;)
po Tymka nawet nie pójde do pla - chociąz ple pod blokiem :( rano ledwo wróciłam...

o i pomarudziłam....

Madzienka, super, że ten urlop wydłuzyli... ja tez sobie nie wyobrażam zostawienia takiego maluszka...
A co u Madziarki? bo odkąd tu regularnie zaglądam, to jej nie widziałam ;)

oho, juz mały się obudził..... no ale czego oczekiwałam i tak prawie 3h pospał;)

Hejka :-):-)
Wczorajsza wizyta u pulmonolog w porządku, odstawiłyśmy wziewki i mamy obserwować czy duszności nie wracają :tak::tak: no i jak będzie wszystko w porządku to kontrola dopiero we wrześniu :tak::tak:
Ja już po pracy i zaraz wychodzimy z Mają sprawdzić czy Maja przyjęta do świetlicy a potem jestem umówiona z koleżankami na placu zabaw :tak::tak:
Madzienka super ci Lenka rośnie :tak::tak: i całe szczęście że się załapałaś na ten roczny macierzyński :tak::tak:
Justyna udanego wyjazdu do rodzinki:tak::tak:
Gon1a wszystkiego najlepszego dla Maciusia :tak::tak: jejku on już 2 latka skończył :szok::szok:
Atali odpoczywaj ile możesz :tak::tak: oby te ostatnie 3 m-ce nie wymęczyły Cię za bardzo :tak::tak::tak:
Marz no co Ty?! Nie chcesz jechać na wakacje? :szok::szok:
Mariolciaa to już niewiele Ci zostało z egzaminów, a potem sobie odpoczniesz :tak::tak:
Iwonka Tobie również udanego wyjazdu na działeczkę :tak::tak:

witam w piateczek.....jeszcze tylko 2 tyg i wakacje....
ten tydzień taki spokojny bo H nie było od środy...normalnie inaczej dzieci funkcjonują....

madzienka ślicznie Lenka rośnie....dzielna dziewczyna co tam takie szczepienie...

marzenka zdrówka dla Bartusia...
i udanego spotkania z koleżanką na mieście...

justynka dziękuje bardzo za życzenia

atali kochana staruszko leż ile możesz i oszczędzaj się chociaż wiem że to nie takie proste....

anaconda dobrze że wziewki odstawione...oby już nie były potrzebne

Witajcie. Ale wekend... istny koszmar już to jest- tylko dzień wolnego i już pogoda fatalna... ale za to jak wracać do pracy trzeba to słońce przypieka:wściekła/y:
U nas dzień za dniem... troszkę mam dylematów ostatnio...i jestem jakby w kropce :baffled: ale to może gdzie indziej i kiedyidziej o tym...:confused:
Maks chodzi do przedszkola, odpukać zdrowy jest, bierzemy właśnie ost. listek szczepionki. W w nowej pracy jakos sie odnajduje, ale zobaczymy co bedzie po pierwszym mc na koncie...:tak:

elza super ze pol tygodnia miałaś spokojnego:-)

anaconda no i jak? Maja dostała się do świetlicy?

atali o mamusiu ale Cie złapało!!!Współczuje, oby szy bko przeszło i więcej tak nie dokuczało...

Mariolcia i jak mija wekend w szkole?

Madzienka to już jest bób? kurcze przez tą pogodę to w ogóle nie czuje tego czasu kiedy pojawiając się swieze warzywa...
Super z tym urlopem :-)

Iwona udanego wekendu!

Justyna i dla ciebie udanego wekendu, oby u Was byłow więcej słońca...

marz zdróweczka dla Bartusia!
Tobie się nigdzie nie chce jechać, a my w tym roku nigdzie nie wyjedziemy...:-( Więc trzeba jakoś kombinować żeby ten urlop był fajny...

Dzisiaj otwierają baseny nad Zalewem, a tu takie piękne słońce!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
o matko moja głowa po co mi to było:baffled::baffled:

Elza przepraszam za spóźnione::baffled:;-)Wszystkiego Najlepszego Kochana!!!!!!
Anaconda uwierz ze mi się nie chce ale polaczymy wyjazd z odwiedzinami u kolegi P specjalnie nam tam echac się nie oplaca wiec może pojedziemy w strone Krynicy....
Super ze już odstawiliscie wziewki....i co Maja przyjecta na swietlice????
Sunday co się dzieje jakie masz dylematy????Tule na zmartwienie i zycze aby sprawy poszly po Twjej myśli....

Do góry