reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, ja jeszcze trochę w pracy muszę się pozmagać, ale o 18 zaczynam weekend:tak: Dzisiaj z samego rana sobie posprzątałam, także sobota wolna i jedziemy na działeczkę;-)

Justynka ojj Ty to zawsze musisz mnie wywołać:-) zaganiana ostatnio byłam tymi egzaminami, praca, egzaminy i tak w kółko, ale już po wszystkim (chyba, że coś nie zaliczone:sorry2:) Udanego weekendu Wam życzę. A jeszcze apropos tej biegówki, to my Cypkowi kupilismy jak nie miał jeszcze nawet 2lat, więc gdzieś tak z miesiąc mu zajęło zaskoczyć, że to trzeba się odpychać a nie chodzić z tym między nogami;-) A dziś tak jeździ szybko, że muszę obok niego truchtać:-)

Mariolcia to teraz chwila dla siebie;-)

Madzienka dobrze, że Lenka wszystko znosi:tak: ojj dobrze, że Ty załapałaś się na ten dłuższy macierzyński

Anaconda jak wizyta u pulmonolog??

Pustki tu ostatnio....

reklama
Justynka na fb wypatrzyłam to ogłoszenie...
Udanego weekendu i występu siostrzeńca

Iwonka kciuki trzymamy więc egzaminy muszą być do przodu...
Udanego weekendu...

Ja kupiłam dzisiaj bób...mniam mniam...

Madzienka, kusisz bobem:)
ja dzisiaj wprowadzam O. truskawki, ciekawe czy zasmakuje się.
do tej pory próbował je ale w znikomych ilościach,w deserkach, serkach
iwonka, Tobie również życzę miłego weekendu :)

każdy weekenduje, nawet moje chłopaki jutro wyjeżdżają na wieś, a ja siedzę na uczelni.
ale to już przedostatni zjazd... :) jestem zmęczona już uczeniem się po nocy, ale szczerze będzie mi brakować tej nauki.
postanowiłam sobie że w wakacje poczytam trochę książek... kusi mnie Grey, czytaliście ?

hejka dziewczynki...

mnie połozyło... spojenie i staw biodrowy nawaliłi i chodzić nie moge, jak staruszka sie poruszam.... :( a to 6mc dopiero :( chyba do ortopedy się udam, ale już mi połozna i gin powiedzieli, że na to to w ci ązy tylko odpoczynek i leżeć, leżeć, leżeć... a wiecie jak jest w domu z małymi dziecmi... polezeć to w marzeniach;)
po Tymka nawet nie pójde do pla - chociąz ple pod blokiem :( rano ledwo wróciłam...

o i pomarudziłam....

Madzienka, super, że ten urlop wydłuzyli... ja tez sobie nie wyobrażam zostawienia takiego maluszka...
A co u Madziarki? bo odkąd tu regularnie zaglądam, to jej nie widziałam ;)

oho, juz mały się obudził..... no ale czego oczekiwałam i tak prawie 3h pospał;)

Hejka :-):-)
Wczorajsza wizyta u pulmonolog w porządku, odstawiłyśmy wziewki i mamy obserwować czy duszności nie wracają :tak::tak: no i jak będzie wszystko w porządku to kontrola dopiero we wrześniu :tak::tak:
Ja już po pracy i zaraz wychodzimy z Mają sprawdzić czy Maja przyjęta do świetlicy a potem jestem umówiona z koleżankami na placu zabaw :tak::tak:
Madzienka super ci Lenka rośnie :tak::tak: i całe szczęście że się załapałaś na ten roczny macierzyński :tak::tak:
Justyna udanego wyjazdu do rodzinki:tak::tak:
Gon1a wszystkiego najlepszego dla Maciusia :tak::tak: jejku on już 2 latka skończył :szok::szok:
Atali odpoczywaj ile możesz :tak::tak: oby te ostatnie 3 m-ce nie wymęczyły Cię za bardzo :tak::tak::tak:
Marz no co Ty?! Nie chcesz jechać na wakacje? :szok::szok:
Mariolciaa to już niewiele Ci zostało z egzaminów, a potem sobie odpoczniesz :tak::tak:
Iwonka Tobie również udanego wyjazdu na działeczkę :tak::tak:

witam w piateczek.....jeszcze tylko 2 tyg i wakacje....
ten tydzień taki spokojny bo H nie było od środy...normalnie inaczej dzieci funkcjonują....

madzienka ślicznie Lenka rośnie....dzielna dziewczyna co tam takie szczepienie...

marzenka zdrówka dla Bartusia...
i udanego spotkania z koleżanką na mieście...

justynka dziękuje bardzo za życzenia

atali kochana staruszko leż ile możesz i oszczędzaj się chociaż wiem że to nie takie proste....

anaconda dobrze że wziewki odstawione...oby już nie były potrzebne

Witajcie. Ale wekend... istny koszmar już to jest- tylko dzień wolnego i już pogoda fatalna... ale za to jak wracać do pracy trzeba to słońce przypieka:wściekła/y:
U nas dzień za dniem... troszkę mam dylematów ostatnio...i jestem jakby w kropce :baffled: ale to może gdzie indziej i kiedyidziej o tym...:confused:
Maks chodzi do przedszkola, odpukać zdrowy jest, bierzemy właśnie ost. listek szczepionki. W w nowej pracy jakos sie odnajduje, ale zobaczymy co bedzie po pierwszym mc na koncie...:tak:

elza super ze pol tygodnia miałaś spokojnego:-)

anaconda no i jak? Maja dostała się do świetlicy?

atali o mamusiu ale Cie złapało!!!Współczuje, oby szy bko przeszło i więcej tak nie dokuczało...

Mariolcia i jak mija wekend w szkole?

Madzienka to już jest bób? kurcze przez tą pogodę to w ogóle nie czuje tego czasu kiedy pojawiając się swieze warzywa...
Super z tym urlopem :-)

Iwona udanego wekendu!

Justyna i dla ciebie udanego wekendu, oby u Was byłow więcej słońca...

marz zdróweczka dla Bartusia!
Tobie się nigdzie nie chce jechać, a my w tym roku nigdzie nie wyjedziemy...:-( Więc trzeba jakoś kombinować żeby ten urlop był fajny...

Dzisiaj otwierają baseny nad Zalewem, a tu takie piękne słońce!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
o matko moja głowa po co mi to było:baffled::baffled:

Elza przepraszam za spóźnione::baffled:;-)Wszystkiego Najlepszego Kochana!!!!!!
Anaconda uwierz ze mi się nie chce ale polaczymy wyjazd z odwiedzinami u kolegi P specjalnie nam tam echac się nie oplaca wiec może pojedziemy w strone Krynicy....
Super ze już odstawiliscie wziewki....i co Maja przyjecta na swietlice????
Sunday co się dzieje jakie masz dylematy????Tule na zmartwienie i zycze aby sprawy poszly po Twjej myśli....

Do góry