reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,

ależ pogoda, nic tylko płakać razem z tym deszczem :baffled::sorry2:

Maltanka też nigdy nie jadłam dzemu z cukinii... ciekawa jestem jak smakuje :sorry2: jak mówisz że dobry to podrzuć przepisik... :-p
Fajnie zaplanowaliście sobie wolne... oby pogoda się poprawiła żebyście mogli spokojnie korzystać z urlopu!!!

Co do pogody - ja też od razu jakiegoś doła łapię... nie chcę zimna... i deszczu a tym bardziej śniegu brrr... ja chcę jeszcze długo ciepełka i słonka....

Madzieńka nie dziwię się że Jula padła w 5 min - po takich przeżyciach ;-):tak: wysłałam wiadomość - hehe zawaliłam cię trochę :-D ale sama chciałaś :-D:-D:-D
a co do książki - nie czytam choć bardzo mnie korci - zostawiłam ją sobie na deser do szpitala :baffled: żeby się tam nie nudzić...

Elza jak to nie tęskniłyśmy :dry: tęskniłyśmy bardzo, tylko nie wymieniałyśmy każdej po kolei ;-)

Fajnie że wypad mimo pogody się udał!!!

Talia to faktycznie zabiegana jesteś...

Karlitka cieszę się że dzieci był grzeczne i udało się tak dużo zrobić!!!
Choć nadal nie zgadzam się i nie dowierzam że już niedługo będziesz tak daleko :baffled::-(

Jejku chyba pora zrobić sobie kawusię bo śpię na siedząco.... a w nocy dość dobrze spałam - to pewnie przez tą pogodę :baffled::baffled::baffled: bez kawki się nie obędzie - ale musze poczekać na mierzenie cukru żeby go sobie nie podnieść przed mierzeniem....

reklama
Witam w deszczowy dzień:baffled:

fogia super, ze tym razem udałe sie uciec cukrzycy:tak:
madziara oj a za Was trzymam kciuki, żeby i tym razem insulina nie była potrzebna:tak:
marz gratki za pokonanie przez P konkurencji:tak: i trzymam kciuki oby mu sie podobało
sunady oj cos czuje, ze po tak udanych wczasach @ juz wiecej nie przyjdzie:-D
karlita zawsze miałas anielska cierpliwosc do wszystkiego, ale jak i u Ciebie sie juz skończyła to serio musisz juz byc wykończona:sorry2: trzymam kciuki, zeby ten urlopik jednak sie udał:tak:
madzieńka a gdzie ta sala zabaw? My byłysmy jakis czas temu na Morwowej, ale nie pamiętam nazwy i tez sie Juli podobało, dla mnie tez ok duzo urządzeń dla dzieci takich juz jak nasz właśnie:tak:

Jestem na siebie zła, bo przed urlipem wypisałm sobie dzień opieki, bo mi snie chcieli urlopu przedłuzyc a wczoraj dzwoni dyr, ze zamiast 16.08 to wpisałam 16.07 i musze to przyjsc poprawic:sorry2: a pwenie qwiecie jak bardzo mi sie chce tam isc:wściekła/y:

Ehhh pogoda dobijająca, noc nie przespana, pierwsze Emilka miała złe sny, budziła się z płaczem, potem jak już dobrze zasnęłam telefon, że się pali a, że w domu dwóch strażaków to hałasu narobili ubierając się za cały pułk wojska:-(a o 4 rano wstał Mąż bo szykował się do nowej pracy i też nie omieszkał mnie obudzić. Na szczęście Emilka w przedszkolu, tylko coś ten mój mały smyk w brzuchu strasznie ruchliwy dzisiaj.
Madzienka-jak ta sala zabaw w fantasy, nadaje się na 3 letnie dziecko?? Bo tam jeszcze nie byłam, zawsze chodziła się bawić do Olimpu.
Misia-lekarza mam ze Staszica ale z oddziału ginekologicznego, za to mam tam swoją zaprzyjaźnioną położną:-)

Nie piszę do każdej oddzielnie bo nie mogę zapamiętać tylu informacji, ehhh źle z tą moją głową w tej ciąży:-D

Witajcie.
Ja tylko na chwilke, bo zaraz spadamy pare spraw pozałatwiać i po kota do rodziców,bo Maks juz teskni. Pogoda do niczego, mnie brzuch boli, Maks kaszle:-( masakra :no:

karlita super,ze największe malowanie za Wami!

eliza esktra fotki, ojj jak mi brakuje czasem takiej wanny :baffled:

Madzienka super dzionek za Wami:tak:

maltanka no no no prosze jaka pracowita pszczółka z Ciebie! Duzo masz jeszcze miejsca w piwnicy???

misia nagraj nam gaworzenie Stasia:-)

właśnie Anetka jak u Ciebie???

sienio przyjdzie przyjdzie...
super,ze urlop i Wasz udany;-) współczuje wizyty w pracy w środku urlopu:baffled:

Witajcie...my już po śniadanku...dzisiaj p ma wolne bo Dzień Energetyka:-p więc w komplecie jesteśmy w domku...
zaraz trzeba jakieś zakupy zrobić bo jutro święto....Madziarka pamiętasz???

ja dzisiaj mam wizytę u ginki...

pogoda za oknem masakra...Jula cały czas śpiewa piosenkę i wygania deszcz:-D:-D:-D
śpiewamy wszyscy razem???
Rain, Rain, Go Away! from Super Simple Songs - YouTube

madzieńka a gdzie ta sala zabaw? My byłysmy jakis czas temu na Morwowej, ale nie pamiętam nazwy i tez sie Juli podobało, dla mnie tez ok duzo urządzeń dla dzieci takich juz jak nasz właśnie:tak:

Jestem na siebie zła, bo przed urlipem wypisałm sobie dzień opieki, bo mi snie chcieli urlopu przedłuzyc a wczoraj dzwoni dyr, ze zamiast 16.08 to wpisałam 16.07 i musze to przyjsc poprawic:sorry2: a pwenie qwiecie jak bardzo mi sie chce tam isc:wściekła/y:

Sienio byliśmy w plazie w fantasy parku.....
mogę za Ciebie poprawić jak mi pozwola:-pi tak będę w aldiku:tak:

Madzienka-jak ta sala zabaw w fantasy, nadaje się na 3 letnie dziecko?? Bo tam jeszcze nie byłam, zawsze chodziła się bawić do Olimpu.

myślę że spokojnie 3 latek będzie miał tam co robić.....

Sunday zdróweczka do Maksia a Tobie niebolącego brzuszka....i udanego dzionka...

Maltanka rany ty to nie lubisz nudzić się...ale dżem z dyni brzmi super...poczęstujesz mnie kanapeczką:-p;-)
w Leclercu na Turystycznej jest kino 5D

Talia wytrwałości w najbliższych tygodniach w pracy...a za Gabi trzymamy kciuki, na pewno poradzi sobie przedszkolaczek....

Aneta co u Was???odezwij się...

Misia super Stasio śpi w nocy....

miłego dnia wszystkim życzę

witam
u mnie brak nastroju na cokolwiek
pogoda i w domu do d.......... nastroje:no::no::no:
nie mam jakos weny do pisania na forum ale podczytuje od czasu do czasu
dzieciaki zdrowe jak na razie no i powoli szkujemy sie na wyjazd mam nadzieje ze dojdzie doskutku jesli sie nie posypie wszystko..............

witam
my juz w domku, czeka nas rozpakowywane i ogarnięcie domku:tak::tak:
karlita super że dużą częśc malowania macie już za sobą,
szkoda ze wyjazd nie wypalił.....
madzienka
super że kobetki po zakupach zadowolone, a Jula wyszalała sie w sali zabaw:tak::tak:
maltanka ale miałas przerób pomidorowy, ja się zabieram pomalutku za sosik na zime:tak:
macie wieści od Anetki?? poszła do szpitala??
gon1a poprawy nastroju życzę:tak:
sunday zdrówka dla Maksia:tak::tak:

wybaczcie że nie odpisuje wszystkim, uciekam robić obiadek, dziś pomidorówka i nalesniki z mięsem zapiekane;-) a co....
miłego dnia

reklama
Mandziulka wow.. naleśniki brzmią pysznie... no własnie- jak się czujesz??

Madzieńka udanych zakupów ;-) o jutrze pamiętam... niestety M. nie ma wolnego :zawstydzona/y: a na zakupy wyślę go jeszcze dziś :-D

Patlysia współczuję nieprzespanej nocki... może teraz spróbuj się położyć na chwilkę...

Sunday zdrówka dla Maksia i poprawy humorku dla ciebie!!!! niech brzuch już przestanie boleć!!!

Gon1a i dla Was pomyślnego biegu sytuacji i poprawy humorku ;-)

Do góry