reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,

ależ pogoda, nic tylko płakać razem z tym deszczem :baffled::sorry2:

Maltanka też nigdy nie jadłam dzemu z cukinii... ciekawa jestem jak smakuje :sorry2: jak mówisz że dobry to podrzuć przepisik... :-p
Fajnie zaplanowaliście sobie wolne... oby pogoda się poprawiła żebyście mogli spokojnie korzystać z urlopu!!!

Co do pogody - ja też od razu jakiegoś doła łapię... nie chcę zimna... i deszczu a tym bardziej śniegu brrr... ja chcę jeszcze długo ciepełka i słonka....

Madzieńka nie dziwię się że Jula padła w 5 min - po takich przeżyciach ;-):tak: wysłałam wiadomość - hehe zawaliłam cię trochę :-D ale sama chciałaś :-D:-D:-D
a co do książki - nie czytam choć bardzo mnie korci - zostawiłam ją sobie na deser do szpitala :baffled: żeby się tam nie nudzić...

Elza jak to nie tęskniłyśmy :dry: tęskniłyśmy bardzo, tylko nie wymieniałyśmy każdej po kolei ;-)

Fajnie że wypad mimo pogody się udał!!!

Talia to faktycznie zabiegana jesteś...

Karlitka cieszę się że dzieci był grzeczne i udało się tak dużo zrobić!!!
Choć nadal nie zgadzam się i nie dowierzam że już niedługo będziesz tak daleko :baffled::-(

Jejku chyba pora zrobić sobie kawusię bo śpię na siedząco.... a w nocy dość dobrze spałam - to pewnie przez tą pogodę :baffled::baffled::baffled: bez kawki się nie obędzie - ale musze poczekać na mierzenie cukru żeby go sobie nie podnieść przed mierzeniem....

reklama
Witam w deszczowy dzień:baffled:

fogia super, ze tym razem udałe sie uciec cukrzycy:tak:
madziara oj a za Was trzymam kciuki, żeby i tym razem insulina nie była potrzebna:tak:
marz gratki za pokonanie przez P konkurencji:tak: i trzymam kciuki oby mu sie podobało
sunady oj cos czuje, ze po tak udanych wczasach @ juz wiecej nie przyjdzie:-D
karlita zawsze miałas anielska cierpliwosc do wszystkiego, ale jak i u Ciebie sie juz skończyła to serio musisz juz byc wykończona:sorry2: trzymam kciuki, zeby ten urlopik jednak sie udał:tak:
madzieńka a gdzie ta sala zabaw? My byłysmy jakis czas temu na Morwowej, ale nie pamiętam nazwy i tez sie Juli podobało, dla mnie tez ok duzo urządzeń dla dzieci takich juz jak nasz właśnie:tak:

Jestem na siebie zła, bo przed urlipem wypisałm sobie dzień opieki, bo mi snie chcieli urlopu przedłuzyc a wczoraj dzwoni dyr, ze zamiast 16.08 to wpisałam 16.07 i musze to przyjsc poprawic:sorry2: a pwenie qwiecie jak bardzo mi sie chce tam isc:wściekła/y:

Ehhh pogoda dobijająca, noc nie przespana, pierwsze Emilka miała złe sny, budziła się z płaczem, potem jak już dobrze zasnęłam telefon, że się pali a, że w domu dwóch strażaków to hałasu narobili ubierając się za cały pułk wojska:-(a o 4 rano wstał Mąż bo szykował się do nowej pracy i też nie omieszkał mnie obudzić. Na szczęście Emilka w przedszkolu, tylko coś ten mój mały smyk w brzuchu strasznie ruchliwy dzisiaj.
Madzienka-jak ta sala zabaw w fantasy, nadaje się na 3 letnie dziecko?? Bo tam jeszcze nie byłam, zawsze chodziła się bawić do Olimpu.
Misia-lekarza mam ze Staszica ale z oddziału ginekologicznego, za to mam tam swoją zaprzyjaźnioną położną:-)

Nie piszę do każdej oddzielnie bo nie mogę zapamiętać tylu informacji, ehhh źle z tą moją głową w tej ciąży:-D

Witajcie.
Ja tylko na chwilke, bo zaraz spadamy pare spraw pozałatwiać i po kota do rodziców,bo Maks juz teskni. Pogoda do niczego, mnie brzuch boli, Maks kaszle:-( masakra :no:

karlita super,ze największe malowanie za Wami!

eliza esktra fotki, ojj jak mi brakuje czasem takiej wanny :baffled:

Madzienka super dzionek za Wami:tak:

maltanka no no no prosze jaka pracowita pszczółka z Ciebie! Duzo masz jeszcze miejsca w piwnicy???

misia nagraj nam gaworzenie Stasia:-)

właśnie Anetka jak u Ciebie???

sienio przyjdzie przyjdzie...
super,ze urlop i Wasz udany;-) współczuje wizyty w pracy w środku urlopu:baffled:

Witajcie...my już po śniadanku...dzisiaj p ma wolne bo Dzień Energetyka:-p więc w komplecie jesteśmy w domku...
zaraz trzeba jakieś zakupy zrobić bo jutro święto....Madziarka pamiętasz???

ja dzisiaj mam wizytę u ginki...

pogoda za oknem masakra...Jula cały czas śpiewa piosenkę i wygania deszcz:-D:-D:-D
śpiewamy wszyscy razem???
Rain, Rain, Go Away! from Super Simple Songs - YouTube

madzieńka a gdzie ta sala zabaw? My byłysmy jakis czas temu na Morwowej, ale nie pamiętam nazwy i tez sie Juli podobało, dla mnie tez ok duzo urządzeń dla dzieci takich juz jak nasz właśnie:tak:

Jestem na siebie zła, bo przed urlipem wypisałm sobie dzień opieki, bo mi snie chcieli urlopu przedłuzyc a wczoraj dzwoni dyr, ze zamiast 16.08 to wpisałam 16.07 i musze to przyjsc poprawic:sorry2: a pwenie qwiecie jak bardzo mi sie chce tam isc:wściekła/y:

Sienio byliśmy w plazie w fantasy parku.....
mogę za Ciebie poprawić jak mi pozwola:-pi tak będę w aldiku:tak:

Madzienka-jak ta sala zabaw w fantasy, nadaje się na 3 letnie dziecko?? Bo tam jeszcze nie byłam, zawsze chodziła się bawić do Olimpu.

myślę że spokojnie 3 latek będzie miał tam co robić.....

Sunday zdróweczka do Maksia a Tobie niebolącego brzuszka....i udanego dzionka...

Maltanka rany ty to nie lubisz nudzić się...ale dżem z dyni brzmi super...poczęstujesz mnie kanapeczką:-p;-)
w Leclercu na Turystycznej jest kino 5D

Talia wytrwałości w najbliższych tygodniach w pracy...a za Gabi trzymamy kciuki, na pewno poradzi sobie przedszkolaczek....

Aneta co u Was???odezwij się...

Misia super Stasio śpi w nocy....

miłego dnia wszystkim życzę

witam
u mnie brak nastroju na cokolwiek
pogoda i w domu do d.......... nastroje:no::no::no:
nie mam jakos weny do pisania na forum ale podczytuje od czasu do czasu
dzieciaki zdrowe jak na razie no i powoli szkujemy sie na wyjazd mam nadzieje ze dojdzie doskutku jesli sie nie posypie wszystko..............

witam
my juz w domku, czeka nas rozpakowywane i ogarnięcie domku:tak::tak:
karlita super że dużą częśc malowania macie już za sobą,
szkoda ze wyjazd nie wypalił.....
madzienka
super że kobetki po zakupach zadowolone, a Jula wyszalała sie w sali zabaw:tak::tak:
maltanka ale miałas przerób pomidorowy, ja się zabieram pomalutku za sosik na zime:tak:
macie wieści od Anetki?? poszła do szpitala??
gon1a poprawy nastroju życzę:tak:
sunday zdrówka dla Maksia:tak::tak:

wybaczcie że nie odpisuje wszystkim, uciekam robić obiadek, dziś pomidorówka i nalesniki z mięsem zapiekane;-) a co....
miłego dnia

reklama
Mandziulka wow.. naleśniki brzmią pysznie... no własnie- jak się czujesz??

Madzieńka udanych zakupów ;-) o jutrze pamiętam... niestety M. nie ma wolnego :zawstydzona/y: a na zakupy wyślę go jeszcze dziś :-D

Patlysia współczuję nieprzespanej nocki... może teraz spróbuj się położyć na chwilkę...

Sunday zdrówka dla Maksia i poprawy humorku dla ciebie!!!! niech brzuch już przestanie boleć!!!

Gon1a i dla Was pomyślnego biegu sytuacji i poprawy humorku ;-)

Do góry