reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Widzę że pogoda dołuje wszystkich.:confused2::confused2:
Wszystkie swoje dzieci mam przy sobie:tak:, latam po urzędach i kwitki załatwiam - wiecie co? normalnie gorzej niż za komuny :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - dzwoń, przyjeżdżaj a i tak DAMY mają czas na wszystko tylko nie pracę.
Karolinko, nie męcz mamusi i wychodź już:tak::-), wiem że w brzuszku wygodnie i ciepło ale wystarczy już siedzenia w ukryciu.

reklama
Witajcie,
ja zaglądam na chwilkę poprosić o kciuki... jadę na ktg i mam nadzieję że szybko z tamtąd wrócę!!!! ;-)

Sunday dzięki, cukier wczoraj dużo lepiej więc jestem dobrej myśli że może ta insulina nie będzie potrzebna...
cieszę się że lepiej się czujecie!!!
a może ta dziwna @ coś jednak zwiastuje.... :-p

Misia zdróweczka podsyłam!!!

Miłego dnia!!!!

Anetkaaaa GRATULACJE!!!

madzienka
jak się udała wycieczka? byliście w Kranie dinozaurów?

mandziulka pw

misia a no właśnie zaczyna się glut przedszkolny:baffled: ps. u nas ostatnio też się sikanie w łóżko zdarzyło:wściekła/y: i w fotelik nawet:angry:

marta współczuję przejść w urzędach

sunday co jutro robicie?

madziara jak po ktg?

Witajcie
My już w domu, po szczepieniu, zaraz bierzemy się za obiad.

Hej
Ja z pracy więc przelotem pczytałam:tak:
Pogoda strasznie męcząca, kawa mnie postawiła na nogi ale cieszę się na myśl o weekendzie na który wyjeżdzamy do rodziców.

ANETKO GRATULACJE CÓRECZKI!!!!!! Szybko wracajcie do domku!!!

Madzienka jak wycieczka się udała? co zaliczyliście i jak pogoda sie spisała? świetnie że lekarz dobre wieści przekazał
Maltanka na co było szczepienie? udanego urlopu!
Madziarka powodzenia na ktg i oby cukry już wyluzowały
Misia i jak zdrówko Natalki?
Sunday super że sie imprezka udała:tak:

Witajcie,

Po pierwsze - Anetko gratulujemy!!!! cieszymy się razem z Wami - teraz to już życzymy tylko szybkiego powrotu do domciu!!!!!

Misia Madzieńka dziękuję za dopingujące smski ;-):tak: i reszcie za trzymanie kciukasów i dobre myśli...!!!!

melduję że jestem po szpitalu, zrobili mi ktg i usg mała waży na dzień dzisiejszy 2650... więc jest dość mała...
ale gina znów zaniepokoiło to że mała prawie się nie ruszała... no i cukry - najpierw szalały ponad normę non stop... a dziś rano niedocukrzenie -bo na czczo miałam 50 :mam lzy w oczach :jestem zly :nie widze

Nastraszyli mnie tym że przy cukrzycy może wystąpić nocne niedocukrzenie i nastąpić w ciągu sek śmierć wewnątrzmaciczna płodu - wiec wolą mnie mieć na obserwacji... takim sposobem jutro stawiam się z torbą spakowaną w szpitalu jeszcze przed 9 rano..

Nie mam pojęcia ile będą mnie tam trzymać, czy niedługo zdecydują się ciąć wcześniej czy będą czekać aż mała podrośnie.. pewnie będzie to zależne od tego jak będą się kształtować moje cukry... :jak smutno mi

A teraz uciekam zebrać myśli i zacząć pakowanie toreb...

Anetko, Pawle - ogromne gratulacje. Widać jak BB-ciotka pokrzyczała to Karolinka się wystraszyła i wyszła;-):tak::-)
Madziarka, lepiej żebyś był pod czujnym okiem lekarzy niż zamartwiała się o Haneczkę. Będziemy tęsknić;-);-).
Mirosia, widzę że przygotowania do chrzcin pełną parą:tak:.
Maltanka, jak H po szczepieniu - dzielny był? Teraz to chyba dopiero jak 5 lat skończy kolejne będzie:eek::tak:.
Moje poszli porzucać piłką do rugby - dostali od kuzynki ze Szkocji. Potwierdziłam rezerwację na sobotę, pralka chodzi jak szalona - ręczniki, ubrania młodych - M jak we wtorek Jula odbierał miał w pandzie ubrania Jula, czyste, poprasowane i tak woził przez tydzień i "przeszły" autem i znowu trzeba prać:angry::crazy:. Rafaello kolanami mi brzuch ugniata i ledwo co chodzę.

Maltanka na co było szczepienie? udanego urlopu!

Maltanka, jak H po szczepieniu - dzielny był? Teraz to chyba dopiero jak 5 lat skończy kolejne będzie:eek::tak:.

talia marta szczepiliśmy się na pneumokoki, marta a te obowiązkowe to tak jak 5 lat skończy:tak:

madziarka :szok: o jej trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, lepiej żebyś była pod opieką :tak:

Witajcie po dłuższej przerwie, jakoś teraz mało czasu mam, podjęłam pracę na szczęście, w zamian jestem zabiegana:tak: W sobotę mam wesele i szukam fryzjera, który by mi wymodelował włosy, tak żeby delikatne fale się zrobiły, może macie kogoś godnego polecenia:-)??

Anetka gratuluję szczęśliwego rozwiązania, niech Karolina teraz rośnie zdrowo!!;-)

Maltanka jaką szczepionką szczepiliście? tą skoniugowaną czy tą tańszą? ja ciągle się zastanawiam nad tym szczepieniem, a lekarz do 18stej i nie mam kiedy się skonsultować:sorry:

Madziarka zaciskam kciuki za Was, trzymajcie się w tym szpitalu, na pewno wszystko będzie dobrze, moc ciotek z BB ;-)

Mirosia współczuję, ciężko tak czasami samej, ale kto jak nie kobieta ze wszystkim może sobie poradzić;-)

Madzienka byliście w Bałtowie? jak wrażenia?

Wybaczcie, że nie do wszystkich się odniosłam, ale przeczytałam tylko ostatnie 2 strony, bo z pracy nadaję, a ciągle jakieś przerwy...
Pogoda robi się chyba coraz lepsza więc dla Wszystkich coraz lepszych humorków życzę ;-)

reklama
ja tylko na chwilę bo robię pizze:tak:

iwonka szczepiliśmy się Prevenar13 - nasza pediatra nam zalecała, konsultowałam to jeszcze z dwoma koleżankami - lekarzami co by nabrać pewności co do tego szczepienia i też nam zalecały:tak:

Do góry