Witajcie dziewczynki!!!! :-)
Baaardzo dawno mnie u Was nie było
aż wstyd
Ale prawie miesiąc nas w domu nie było, jak na początku lipca wyruszyliśmy tak wróciliśmy tydzień temu, potem pranie, prasowanie. Pogoda BYŁA to non stop na dworze siedzieliśmy, a do domu wracaliśmy na obiad i spanie;-) No ale już wróciłam i mam nadzieję, ze będzie więcej czasu, żeby popisac
No pogoda paskudna i nic tylko w domu siedzieć:-( Chociaz my już dziś z Izką i dzieciakami basen w Strefie zaliczyliśmy. Teraz towarzystwo się pospało i mam chwilkę
Jeszcze tylko jakiś obiad musze wymodzić
został mi sos pieczarkowy, to chyba kaszę ugotuję, sałatkę zrobię i prawie bez roboty będzie:-)
Troszkę was podczytywałam oststnio, żeby całkiem do tyłu z iformacjami nie być no i jakie wiadomośći!!!!
Madzienka, gratuluję z całego serca!!!! Rośnijcie z dzidzią zdrowe, duże i okrąglutkie!!!:-)
Alez mamy ciężaróweczek na wątku:-):-):-) Suuuuper!!!
(Ufffff! Jak dobrze, że jest Auto-saved
Anetko, ślicznie wyglądasz, ale masz zgrabniutki brzuszek
uparciszek niezły z dzieciaczka;-)
Mam nadzieję, ze się jednak niedługo zdecyduje żeby poznać mame od innej strony;-)
:-)
Justyna, oj Ty to masz stópke jak Kopciuszek:-) Ja niestety niekoniecznie
Madziarka, ja i tak CIe podziwiam że tak świetnie dietkę trzyamałaś, ja to bym pewnie nie dała rady... Jak słodyczy nie zjem to po ścianach chodzę
Karlitka, jejuu... szkoda, że się wyprowadzacie... Ale dobrze, że internet jest wszędobylski
mam nadzieję, ze pokażesz wasze dzieło
tzn jak się urządziliście
Misia, słodkie dzieciaczki!!!
Patlysia witaj
Ja rodziłąm na Staszica i baardzo miło wspominam
A teraz remont btył - raczej na pewno już skończyli i super warunki podobno miały byłć i jeszcze jakieś koło do rodzoenia w pozycji spionizowanej - a na tym mi baaardzo zależało , Szymusia rodziłam na kolanach i w sumie bez parcia się urodził, a Tymka parłam na leżąco 2 godziny
Marzenko, wszystkiego najlepszego dla WAs!!!
Tyle zapamiętałam;-):-) Buziaczki