maltanka
Fanka BB :)
Witajcie
Co to ma być za oknem to jakieś żarty pada i pada.
Ja już mam wolne. Jupiiii. Muszę popakować parę rzeczy, jak patzrę za okno to wcale nie chce mi się jechać, ale już obiecane, więc bardzo nie ma wyjścia
A niedługo trzeba będzie pomyśleć o wyprawce do przedszkola znowi i zakupach ubraniowych. Madzienka kiedy będa jakieś wyprzedaże, wybierasz się?
misia dzięki w pracy w porządku i powiem ci, że lepiej niż tam gdzie byłam wcześniej, tam jakoś nie widziałam efektu tego co robię, a tu masz wpływ na wiele spraw i wiele od ciebie zależy. ps. jakby dalsza edukacja była darmowa, albo bliżej domu to bym się zacięła, a tam to muszę odłożyć na później...bo jednak wiesz ciągnie do tego trochę...
z dyni madziarka....;-)
to widzę, że nie pospaliście dzisiaj
no jakoś muszę czas wypełnić ps. mam jeszcze dużo miejsca;-)
2. pewnie, kiedy nas odwiedzicie?
Co to ma być za oknem to jakieś żarty pada i pada.
Ja już mam wolne. Jupiiii. Muszę popakować parę rzeczy, jak patzrę za okno to wcale nie chce mi się jechać, ale już obiecane, więc bardzo nie ma wyjścia
A niedługo trzeba będzie pomyśleć o wyprawce do przedszkola znowi i zakupach ubraniowych. Madzienka kiedy będa jakieś wyprzedaże, wybierasz się?
maltanka Ty też zabieganajak w pracy?
misia dzięki w pracy w porządku i powiem ci, że lepiej niż tam gdzie byłam wcześniej, tam jakoś nie widziałam efektu tego co robię, a tu masz wpływ na wiele spraw i wiele od ciebie zależy. ps. jakby dalsza edukacja była darmowa, albo bliżej domu to bym się zacięła, a tam to muszę odłożyć na później...bo jednak wiesz ciągnie do tego trochę...
Maltanka też nigdy nie jadłam dzemu z cukinii...
z dyni madziarka....;-)
Ehhh pogoda dobijająca, noc nie przespana, pierwsze Emilka miała złe sny, budziła się z płaczem, potem jak już dobrze zasnęłam telefon, że się pali a, że w domu dwóch strażaków to hałasu narobili ubierając się za cały pułk wojska:-(a o 4 rano wstał Mąż bo szykował się do nowej pracy i też nie omieszkał mnie obudzić. Na szczęście Emilka w przedszkolu, tylko coś ten mój mały smyk w brzuchu strasznie ruchliwy dzisiaj.
to widzę, że nie pospaliście dzisiaj
maltanka no no no prosze jaka pracowita pszczółka z Ciebie! Duzo masz jeszcze miejsca w piwnicy???
no jakoś muszę czas wypełnić ps. mam jeszcze dużo miejsca;-)
1. Jula głośniej bo dalej padapogoda za oknem masakra...Jula cały czas śpiewa piosenkę i wygania deszcz
śpiewamy wszyscy razem???
Rain, Rain, Go Away! from Super Simple Songs - YouTube
Maltanka rany ty to nie lubisz nudzić się...ale dżem z dyni brzmi super...poczęstujesz mnie kanapeczką;-)
2. pewnie, kiedy nas odwiedzicie?