reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witajcie
ja nadal bez swojego kompa więc zaglada,m jak P ze swojego nie korzysta:-p
u nas ok, maleństwo rosnie zdrowo, miesci się we wszystkich normach;-);-) i jest o jakis tydzien starsze niz wskazuje OM, serducho bije jak szalone :tak: strasznie się cieszę
a byłam u Chołubka
madzienka wy jeszcze odpoczywacie na dzailce???? pogoda dopisuje:tak::tak::tak:
eliza super że budowa ruszyła do przodu:tak::-( i nie zazdroszcze samochodu.....
madziara i jak odpoczynek u mamy??? zawsze tez możecie do nas przyjechac:tak: zapraszamy
misia oj ciezko masz ze spaniem Stasia... a jak jego brzusio???
Natalka cudna, prawdziwa znawczyni mody:-D:-D:-D
Iwonka daj małemu czas na pewno załapie o co chodzi z pieluchą:tak::tak:
karlita co u was??? zyjecie??? jak szczęka???

nas na szczęście brzuchowe problemy zostawiły w spokoju, Miki zacząl ładnie jesc, ja w sumie też odzyskałam apetyt, wiec wracamy do normy:tak::tak:
dobra, zmykam do pracy, potem jeszcze do gin lece z wynikami ( o dziwo wszystkie mam dobre:-D)
miłego dnia zyczę

witam po długiej nieobecności
u nas bez zniam zapaleneie spojówki mam i ja
wczoraj o 7 poszłam na hipoteczna zaczekałam juz bo lekarz niby od 8 mial przyjmowac, a tu wszystkie okulistki zanim sie zebrały to zaczęły przyjmowac 8.40:wściekła/y: myslalam ze mnie szlak trafi o tej porze majaac 2 numerek powinnam byc w pracy bo dzwoniłam i mowilam ze ma 2 i szybko bede a tu d......... ale to nic panie mowily ze ktoregos dnia lekarz przyszedł dopiero o 10:wściekła/y:
ktki rosna bawia sie moaj córka je ponazywała tak jak ma dzieciaki w przedszkolu, a wiec jeden to Julka T., drugi Michał a trzeci Kuba, najsmieszniejszwe jest to ze chodzi szuka tej kotki i qwoła Julka Tomasik gdzie jestes ubaw po pachy ale wczoraj jej wytłumaczyłam ze tak nie mozna i niech bedzie tylko Julka:-)
aneta brawo dla Oli za odpieluchowanie
mandziula no włąsnie jak tam, ładnie wyglądasz nawiasem mówiąc, kiedys sie mówiło ze dziewczynka kradnie urode mamie ale chyba to sienie sprawdza
sunday wszstkiego najlepszego dla Maksia bo nei pamietam czy składałam zyczenie
elza nowy akumulator na pewno jest na gwarancji a swoja droga prostpwnik powinien go podładowac :baffled:
kiedy bierzesz kotka musze je gdzies oddac bo za duzo ich
Justyna moze Ty chcesz kotka do Włodawy??
dzewczyny szukam Maciusiowi kurteczki tak na 92 moze 86 widziałyscie gdzies cos fajnego byłam w Orkana ale tam nic nie było:-( nie ma mkiedy poprostu wyskoczyc tylko praca-dom-praca bo musze mame zwolnic jak najwczesneij
Milego dzionka biore sie do roboty

Witam i ja,
wreszcie w domku, wczoraj na wieczór zjechaliśmy ale chciałam jeszcze sobie wszystko rozpakować żeby dziś mieć luzik - i się udało ;-)

Dziś od rana już zupkę nastawiłam, sosik dochodzi wiec obiad prawie gotowy... teraz będzie pora na kawusię :tak:;-)

Mandziula dziękuję, chętnie byśmy się wybrali ale niestety brawinka nie działa i jesteśmy troszkę uziemieni bo M. pojechał drugim do wawy :zawstydzona/y: ale my zapraszamy do siebie jeśli będziesz miała czas siłę i ochotkę ;-)

Super że na usg wszystko w porządku i wreszcie się uspokoiłaś... niech maleństwo zdrowo rośnie!!!!

Karlitka sorki że wczoraj nie oddzwoniłam ale przy tym przewożeniu tel zostawiłam w torbie i dopiero co go wyciągnęłam :-p zaraz zadzwonię.... ;-)

Aneta nie przejmuj się - niedługo się zacznie raz a dobrze, choć wyobrażam sobie że to musi być męczące tak czekać w niepewności...

Elza gratuluję odpieluchowania!!!! no i super że domek rośnie :tak:

Madzieńka jak ząb P. mam nadzieję że przeszły bóle...
Super pogoda Wam się trafiła na odpoczynek - więc korzystajcie ile się da!!!!

Gon1a ależ was męczą te spojówki... z kurteczką nie pomogę bo w sklepach nie byłam od ostatniego pobytu w szpitalu -a już chce mi się połazić na spokojnie... aj chce ;-):-)

Misia z lekarzami też nie pomogę...
A słowami Natalki się nie przejmuj - szybko dojdziesz do siebie karmiąc!!!
nieźle za to Natalka zna się na modzie :-D:-D:-D dobrze że będzie miał kto cię w świat nowych trendów w przyszłości wprowadzać :-D:-D:-D:-D

Iwonka podstawą odpieluchowania jest chyba spokój i cierpliwość... kazda przechodzi przez okres sterty mokrych majtek ;-)

Sunday super że imprezka tak fajnie się udała...

Ależ moje dzieci mają radochę - sąsiad nowy się wprowadził i nie ma jeszcze ogrodzenia a ma młodziutką sunię która biega po ulicy jak ją czasami wypuszczą - dzieciaki za nią szaleją... :tak::-D ona za dzieciakami też więc zabawa jest na całego ;-)

idę robić kawusię i nastawię pranie...

Miłego dnia!!!

Dzień dobry...coś się ruszyło na bb....więc witam wszystkie zaniedbujace nas troszeczkę mamy:-p:-D:-D

u nas leci dzień za dniem i coraz bliżej koniec urlopu....P dzisiaj jedzie do Lublina na konsultacje i prawdopodobnie rwanie pozostałości po tej ósemce....po konsultacji z lekarzami u mojej siostry...polecili ją usunąć żeby nie dała znac o sobie w najbardziej nieodpowiednim momencie...więc trzymajcie kciuki bo coś mój mężulek ma trochę stresa....:tak::tak:Karlita może Ty go troche uspokoisz....:-D

ja dzisiaj troszeczkę leżakuję...ale żeby nie przesadzić;-)ze słoneczkiem zaglądam co u Was....

Mandziula super wieści;-)....czekamy też na wieści od ginki...ale na pewno też będą super...

Madziarka witaj w domu...nowy sąsiad powiadasz....:-Da jak Ty kochana czujesz się....???
mam opakowanie po teetha....porównaj skład: każde 300mg saszetki zawiera 6c homeopatic potency of Chamomila, zawiera także lactose, xylitol i starch...
tutaj jest do kupienia Teetha, ale napisali że wysyłają z Irlandii to może dlatego M nie może tego kupić....

Justyna, Mandziula tak my nadal na działce...szkoda nam takiej pogody na siedzenie w bloku...

Misia jak nocka???
Natalka z tekstami boska.....

Karlita odkopałas się z papierów????

Aneta brawo za odpieluchowanie.....i dla tatusia gratulacje...

miłego dzionka...

Madzia już sprawdzam - i to co kupił M. nazywa się Teething Pain Relief i ma w składzie: Chamomilla 6c also contains lactose i tyle...

Właśnie sprawdzam i ten stary ma dodatkowo xylitol - a to jest słodzik... i starch - to wg wikipedii - skrobia więc to chyba to samo... tylko ten co M. ostatnio kupił to jest bez żadnych dodatkowych substancji słodzących...;-)

Oj biedny P. - trzymam kciuki oby przeszło w miarę bezboleśnie rwanie... moja Kasia też dziś po południu rwie 8 :dry:

Witam...My już po zakupach, spacerku z Czechowa i frytkach w MC, Michał jeszcze dosypia w wózeczku...A mnie właśnie rozbolała głowa...nie wiem czy to nie na zmianę pogody, bo coś niebo szare zrobiło się...

Gona dzięki, ale moja Mama nie lubi kotów...
Z kurteczką nie pomogę, ja dostaję kurtki w spadku po siostrzeńcu, więc nie rozglądam się za takimi ubraniami...

Madzienka kciuki za P zaciśnięte...

Madziarka
fajnie że wasza ulica pomału zaludnia się...a ten sąsiad bezdzietny, tylko z pieskiem?

Misia jak nocka, Staś dał pospać?

Mandziula super że usg i wyniki dobrze wyszły, czekamy na wieści z wizyty u ginekologa...
Mąż wytępił te ziele co poparzyło Mikołaja? Ostatnio było o nim na onecie
Magistrat idzie na wojnę z barszczem Sosnowskiego

Zabieram się za porządne sprzątanie, i dlatego dzisiaj rezygnuję z wieczornego spaceru. A i karkówkę mam z wczoraj to tylko ziemniaczki obiorę i obiadek z głowy.

halo co się z Wami dzieje??gdzie wszystkie zaginęłyście:shocked2::shocked2:
cicho i pusto od 14:szok:

my, tzn. P już po zabiegu, na szczęście było szybko, dosyć tanio i jak na razie bez większego cierpienia....więc mam nadzieję że jutro bedzie też bezboleśnie.....
dzięki za kciuki;-)dla tych co trzymały:-p

Mandziula jak wizyta...wszystko ok???

Marta jak u Was??wróciliście już do formy???

Justyna posprzątane???

miłego wieczorku

Witajcie,
zaglądam powiedzieć tylko,ze żyjemy;-)bo straszna padaka dzisiaj jestem...głowa ciężka,choć jeszcze nie boli:dry:za to w ciągu dnia zmuszona byłam zrobić 4 prania dzięki Stasiowi...znowu w dzień spał po godzinie i się wybudzał...jadł do oporu a potem się męczył:no:wieczorem wczoraj nie chciał usnąć...ale jak w końcu zasnął to pospał 3 godziny i tak w kółko:dry:na szczęście Natalka dziś była wyjątkowo grzeczna:-D
madzienka super,że z zębem tak ładnie poszło...oby jutro też tak było:tak:
madziara super,że już jesteście w domu...jak się czujesz i jak sobie radzisz,odpoczywasz?wrzucisz przepisy w wolnej chwili?:sorry2:
gonia współczuję zapalenia spojówek,oby szybko przeszło:tak:
mandziula super wieści!!!teraz czekamy na takie same super wieści od gin:tak:

reklama
Witajcie.

Daję znak że żyję, i nadal oczekuję :-p Dzisiaj przyjechała moja mama, kupiłyśmy ogórków i narobiła nam na zimę kiszonych, a przy okazji zaopatrzyła lodówkę w pyszności :-D mniam, mniam. Sąsiadka, od której dostaję ubranka po jej córce dla Oli, przytargała nam dzisiaj segment ze strychu, bo nie mam gdzie trzymać tych ciuchów, komodę zwolniłam na mini ciuszki, a u nich stoi nieużywany, tylko nie wiem jak ja się jej odwdzięczę za to wszystko :zawstydzona/y: Ola ją uwielbia, i już jesteśmy umówione że w razie jakbym jechała rodzić to ona ją bierze do siebie, a najlepsze jest jak Ola słyszy że Natalka mówi do niej mama, i ona też :-D więc jest jej jakby drugą mamą :-D

Teraz zobaczyłam w lusterku jaka jestem czerwona na twarzy, ale gorączki nie mam, tylko czuję jak mnie buzia pali :szok: i nie wiem dlaczego, jak powiedziałam to mamie, to ona do mnie że ze mną w ciąży tak jej się zrobiło i po południu mnie urodziła :sorry2: pożyjemy, zobaczymy :-p

Justyna chyba ta pogoda tak wpływa na samopoczucie

tyle napisałam do 14 i jest 21.30

Madzienka jak Twój P? wyrwał 8? już przeczytałam że tak, to teraz tylko żeby szybko się goiło i bezboleśnie

Madziara super że dzieciaczki mają się z kim bawić, a jeszcze jak taki mały piesek to na pewno radość wielka

gon1a i ja z kurtką nie pomogę, też dostaję po kimś, a kot, już mam jednego wariata, jakbym wzięła drugiego to by Paweł nas z domu pogonił

mandziula cieszę się że na usg wszystko wyszło dobrze, tak trzymać

misia uśmiałam się z tych tekstów Natalki, a to Stasia rzeczy tak prałaś? współczuję Ci nieprzespanych nocy, pociesz się że niebawem dołączę do Was

elza a Ty dzisiaj też cały dzień na dworze? brawa dla Czarka za spanie bez pieluchy

iwonka my puściliśmy Olę bez pampersa i bez majtek, bo nie chciała nakładać, postawiliśmy nocnik, i jak oczywiście siusiała na początku gdzie popadło, to mówiliśmy jej że to siusiu i robi się tutaj, na nocnik, i zamiast sterty majtek mieliśmy stertę szmat do prania, ale po kilku dniach załapał o co chodzi i teraz robi ładnie na nocnik, nawet na dwór nie zakładamy, sama woła

sunday miłego odpoczynku u teściów

Do góry