reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się po dłuższej nieobecności
aluśka motylla współczuję odejścia Mamy, niech odpoczywa w spokoju
[*]
mandziula super wieści od gina,oby tak dalej.
madzienka super że pogoda Wam dopisuje na urlopie i odpoczywacie, trzymam kciuki za P aby już nie miał problemów zębowych.
elza a gdzie się budujecie? Super że budowa ruszyła, teraz już z górki pójdzie.
misia współczuję Ci tych nie przespanych nocy, ja tak miałam przy Kubie. Teraz mała jak mi zaśnie po 19 to ok 2-3 budzi się na karmienie i śpi do 7:tak: Więc nie wiem co to nie wyspanie...Natalka ślicznie wyrosła:-) A neurologa mogę polecić dr Surmacz, przyjmuje w Domu Małego Księcia prywatnie, a normalnie pracuje na Chodźki.
gon1a my tak kiedyś do pulmonologa na Hipotecznej czekaliśmy aż pani dr wypije kawkę, i porozmawia...
sunday Wszystkiego Najlepszego dla Maksia, dużo uśmiechu i radości.:tak:Super że impreza plenerowa udana.Udanego odpoczynku.
justyna super spacerek mieliście:tak:
marta jak tam się czujesz?Jak dajesz radę z chłopakami w wakacje?
aneta 82 brawa dla Oleńki za odpieluchowanie.
U nas wszystko na wariackich papierach, za tydzień ślub siostry, dodatkowo w pracy sajgon i nie można urlopu wziąć:sorry2: dobrze że dzieciaki zdrowe to tyle dobrego.:tak: Kubuś chodzi do przedszkola, a Wiki z babcią siedzi. Mam nadzieję że sierpień będzie spokojniejszy....Ostatnie wszytkie soboty i niedziele mieliśmy wyjazdowe, jak nie wesela to imieniny-już mam dość, zero odpoczynku w domu. Ale teraz aby do wesela i już spokojniej będzie.Spokojnej nocki.:-):-)

reklama
Aneta to trzymamy kciuki zeby wypieki rozpoczęly jaką sakcję..no chyba że nie chcesz...jeszcze...
super że sąsiadka taka pomocna....

Antuanet...no witaj kochana.....super że maluchy zdrowe, ale brakuje nam Was...więc nas nie zaniedbuj...udanego weselicha...kreacja jest???czekamy na fotki.....

ja zmykam spac....dobranoc....

Anetko masz złotą sąsiadeczkę:blink:
A samopoczucie jednak na @ pogorszyło się...

Madzienka to teraz trzymamy kciuki aby za bardzo P nie spuchł... no i dobrze że w miarę tanio poszło...
Prawie posprzątane, nie zdążyłam umyć podłóg

Antuanet trzymam kciuki aby sierpień pozwolił ci odpocząć:tak:

Misia dobrze chociaż że Natalka była grzeczna

Michał dzisiaj o dziwo był grzeczny to i sprzątanie dobrze szło, tylko że apetyt miał zerowy, ale może jak dzisiaj przegłodził się to jutro coś zje.

hejka....wczoraj nie zaglądałam bo jakoś tak szybko mi minął dzień że nie miałam kiedy.... rano wyszłam z czarkiem na plac zabaw...i tak się zasiedział w piaskownicy.... że nawet nie wiem kiedy trzeba było zbierać się na obiad.... potem umówiłam się z ludźmi z którymi pracowałam w plazie.... i tak zleciało....a wieczorem byłam jakoś zmęczona że nawet nie wiem kiedy zasnęłam... a dzisiaj czeka mnie nie przyjemna wizyta u dentysty.... mam trochę stracha....trzymajcie kciuki....
mandziula super że maleństwo rośnie i że wszystko jest ok....niech tak będzie do końca....
dobrze że już Wam brzuchy odpuściły.....
gon1a może w sobotę wybierzemy się na wieś więc byśmy wczesniej podjechali po kotka...
madziara fajnie że dzieciaki mają nowego przyjaciela:-):-):-)
madzienka i jak tam mąż po zabiegu..... biedaczek....mam nadzieję że bardzo go nie bolało....bo chory facet w domu jest jeszcze gorszy niż dziecko....:-D:-D:-D
anetka i co z tą twoj ą buzią....urodziłaś????:-D:-D:-D nadal pali
antuanet dobrze że dzieciaki zdrowe....
udanej zabawy na weselu????? i spokojniejszych weekendów...odpoczynku życzę...
a my budujemy się na Wólce... tam przed Turką
justynka współczuje @ i złego samopoczucia z nią związanego.... jak tam Michaś....apetyt wrócił????
karlita a co u Ciebie???? żyjesz????

Witajcie,

ja jak zwykle z ranka po śniadanku zaglądam, niedługo będę robić kawusię - któraś chętna dołączyć? :-p

Madzieńka i jak P. po nocy? ząbek nie boli??
i jak ma się Jula??

Anetka super że sąsiadka taka fajna się trafiła!!! no i dobrze że masz z kim Olę zostawić - zawsze to spokojniejsza będziesz...

Antuanet cieszę się że choć na chwilkę zajrzałaś!!! najważniejsze że dzieciaki zdrowe!!!! i oby tak dalej!!!! udanej imprezki i czekamy na zdjęcia i relacje ;-):tak:

Misia oj niedobrze że Staś się tak z brzuszkiem męczy... oby szybko mu się to uspokoiło...

co do przepisów - zaraz je poszukam i wrzucę :-) dzięki za przypomnienie...

Justyna moje też ostatnio jakiś kiepski apetyt mają... ale mi samej nie bardzo chce się jeść na taki gorąc więc sobie tłumaczę że dzieciom też może się nie chcieć ;-);-);-);-)

co do sąsiada - jak na razie sam... ale jakaś pani przyjeżdża więc może niedługo dzieci też będą :-D choć narzekać nie możemy bo ulica nam się fajna trafiła i już na dzień dzisiejszy jest 8 dzieciaków - tak mniej więcej w wieku moich szkrabów ;-)

U nas dziś luzik z obiadem - bo mam prawie wszystko z wczoraj :tak:;-) zaraz ma nas teściowa odwiedzić więc dzieci zadowolone czekają przy bramie a później moja mama ma przyjechać i ma zostać na noc pomóc mi przy kąpaniach dzieciaków i dotrzymać towarzystwa wieczorkiem... :-p

Tylko coś skurcze mnie dziś męczą :zawstydzona/y: mam nadzieję że niczego złego nie wywróżą... :-p:baffled: dobrze że M. już jutro wraca.... będę mogła wreszcie odetchnąć z ulgą!!!

to co - która chętna dołączyć do kawusi???

Dzień dobry....u nas nocka bardzo spokojna...P w ogóle nie narzeka na miejsce po ząbie...nawet bez prochów funkcjonuje więc nie jest źle...
tylko cos pochmurno dzisiaj...czyżby miało padać???

Madziarka dzięki za przepisy....a skurczom mówię a sio!!!!super że babcie przyjeźdźają pomagać....a co z ktg??kiedy idziesz??

Justyna współczuję @...i lepszego samopoczucia życzę...

Misia jak brzunio Stasia....

Elza pojechał z takim nastawieniem że bedzie bolało, a nie bolało i nadal nie boli na szczęście...opuchlizny brak...jedynie podczas robienia zdjęcia pokaleczyli mu policzek od środka i to mu dokucza...

zmykam szykować zupkę dla Julci...bo z leżaczka to dzisiaj użytku nie zrobię:blink:

Witam,

Eliza dzisiaj to chyba tyle samo zje co wczoraj...rano podziobał w płatkach z mlekiem a teraz na głodnego zasnął.
Jednak odważyłaś się wyjść na plac z Czarusiem;-)teraz i u nas bunt jak wychodzimy z placu,
Za wizytę u dentysty zaciskam kciuki.

Madziara i jak się teraz czujesz? Przeszły skurcze? A kiedy masz wizytę u ginekologa?
Dobrze że dzisiaj babcie przyjadą do Was, to chociaż będziesz miała chwilę wytchnienia...

Madzienka super że P nie boli:tak:Jaką zupkę gotujesz dla Julci?

Marta najlepsze życzenia urodzinowe i imieninowe dla męża, samych radosnych dni!!!

Michała chyba głód obudził bo już siedzi u mnie na kolanach, spał godzinę.
Dzisiaj testuję nowy przepis na ciasto czyli drożdżowe dla leniwych:tak:

justynka ja z czarkiem często chodzę na plac zabaw tylko z wcześniejszą pogadanką:-D:-D:-D i nie codziennie aby mu się nie znudziło.... i dzisiaj np. elegancko sam powiedział że chce wracać do domu, i sam pozbierał zabawki z piasku....
madzienka no to dobrze że P nie dokucza ból....

Madzieńka Justynka dzięki skurcze trochę przeszły po leżakowaniu... dziś na serio nic nie robię ;-)

Na ktg miałam dziś dzwonić się umówić ale bałam się że może mi kazać dziś przyjechać a nie bardzo miałam co z dziecmi zrobić więc przełożyłam telefon na jutro.... jutro z rana dzwonię to się umówię - wtedy pewnie po ktg mój dr się ze mną spotka :-p i pewnie wtedy też będzie chciał sprawdzić co z szykją :baffled::blink:

Aj już mam stracha :-D:-D:-D:-D

Ale też muszę jutro zadzwonić bo słyszałam dziś też że mój pan dr idzie na urlop od 1 :baffled::szok: mam nadzieję że zdążę się z nim spotkać jeszcze przed urlopem...:sorry2::blink:

Elza no widzisz jakiego masz grzecznego synia :tak:;-)

Jejku jakaś snięta chodzę, nie mam czym oddychać - już wolałabym żeby ta burza przeszła i normalnie na dworze się zrobiło a nie taki zaduch i pochmurno a mimo chmur gorąco...:tak:
No dobra nie narzekam.. idę zrobić sobie zielonej herbatki... może ona mnie postawi na nogi ;-)

reklama
Witam.

My dzisiaj siedzimy w domu, po pierwsze że jest duszno i chyba bym nie wytrzymała, a po drugie że Ola ma bunt i powiedziałam że do końca dnia posiedzi w domu bez bajek i ciasteczek :tak:

Twarz mam nadal jakąś zaczerwienioną, i opuchniętą, dobrze że to końcówka, bo zaczynam wyglądać jak zombi :szok:

elza u nas tak samo z powrotem z placu zabaw, chociaż nie robi wielkiej afery, ale ile się trzeba nagadać, że idziemy np, do pieska, kotka, coś zjeść, napić się itp, powodzenia u dentysty :tak:

Justyna szkoda że już nie jeżdżę do rodziców, chętnie bym wpadła na kawkę i to ciasto :tak:

Madzienka to dobrze że nic go nie boli, dzisiaj to rzeczywiście pogoda nie sprzyja leżakowaniu, chociaż temperatura odpowiednia, tylko słonka brak :-(

Madziara a skąd te skurcze? dobrze że mama pomaga Ci przy kąpieli, ja muszę niestety sama, ale jakoś daję radę, chociaż najgorzej mi wyciągać z wanny :-( o przypomniałaś mi o ktg, miałam zadzwonić i w tym tyg pojechać, ale na razie nie mam jak, jak Paweł ma 2 zmianę, ja też dzisiaj jak śnięta ryba, poszłabym spać, ale Ola dom by rozniosła, więc popijam kawkę

Antuanet oj rzeczywiście zabiegana jesteś :tak: jeszcze tyle imprez po drodze, dobrze że dzieci zdrowe

Do góry