reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam,

My niedawno zjechaliśmy do domku, Michał na szczęście szybko zasnął to i szybko uporałam sie z rozpakowywaniem. Tylko na jutro zostawiłam sobie obróbkę warzyw.

Aluśka, Motylla najgłębsze wyrazy współczucia z powodu śmierci Mamy (*)

Eliza niezłe przygody macie z samochodem, a może to nie wina akumulatora tylko z matizem jest coś nie tak?

Mandziula, Marta współczuję rewolucji żołądkowych i zdrówka podsyłam,

Mandziula
trzymam kciuki za usg i wizytę...

Sunday jak tam po imprezie urodzinowej Maksia?

Madziara wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Karlita
jak się czujesz?

Madzienka
super że weekend na działeczce udany...

Witajcie,
ja wpadam na chwilkę podziękować za życzenia!!!! kochane jesteście - Madzieńka a ty na serio tak mnie wczoraj z rana zaskoczyłaś że szok :szok: całkiem zapomniałam o swoich imieninach!!! :-D:-D:-D

Przepis na bruszkietkę z serem i morelami i na ciasto na włoską pizzę włożę ale przypomnijcie mi proszę jeszcze koło środy... dobrze?

Bo M. już poleciał i my sami z dzieciakami urzędujemy - ale żeby nam się nie nudziło to na dziś i jutro - jedziemy "na nocowanie" do babci :tak:;-)

Tak wiec życzę Wam pięknego słoneczka i samych dobrych nastrojów na nadchodzące dwa dni!!!!

Ps. Marta Mandziula mam nadzieję że Wam już lepiej... zdróweczka podsyłam!!!!

Witajcie.
Przyznam się że nie bardzo poczytałam,moje zaległości, ale od paru dni byłam na wysokich obrotach, więc wybaczycie?:tak:
U nas wekend urodzinowo-grillowo-gościnnie.:-) Dziękujemy serdecznie gościom za obecność:-)

Tak jak Kasia napisała,tort robiłam sama! Tzn na pół z mamą,bo ona piekła biszkopt, a ja resztę. No i był Spiderman na torcie.:tak: I wiecie muszę skromnie powiedzieć,że mi naprawdę smakował :-)

Ala Paulina jeju tak bardzo mi przykro! Dziewczyny jesteśmy z Wami! [*]

Madziara spóźnione ale szczerze życzenia imieninowe!

mandziula dobrze,że u Was lepiej!

karlita współczuje wyrywania!Jeju, az mam szczękościk jak o tym myśle:zawstydzona/y:

Marta jeju i Was! Zdroweczka!!!

maltanka ja też dziękuje za przybycie i za wczoraj, choć końcówka była już mniej fajna....:-( sorki...

misia trzymamy kciuki aby szybko okazało się przez co te krostki.:tak:

Madzienka i za Wami super dzionek, fajnie,że Jula się wybawiła no i że dorośli też nie mieli gorzej :-)
Zgrywam dzisiaj fotki to coś pokażę:-)
A jeśli chodzi o menu to nic specjalnego nie było,tzn. na grilla: karkówka, szaszłyki, boczek, kielbaska i kaszanka. Sałatka grecka i sałatka z brokułem i serem bałkańskim. A ze słodkowści to tort, ciasto czekoladowe, muffiny, ucierane.

Eliza ale mialas dzionek:-) i co zrobicie z tym akumulatorem?powinien być na gwarancji.

Madzienka słyszałam! masakra jakas!!! A słyszałyście o tym gościu bo miał wypadek samochodowy i zostawił 4 czy 5 dzieci w samochodzie i uciekł.:no:

Justyna fajnie,ze wróciliście! dobrze,że Michał tak ładnie się położył,mój to afere by robił o takiej porze.

Madziara wow jakie pyszności robiłaś!!!:tak:

Znowu lato do nas idzie!!!:tak::tak::tak:

witam....ale dzisiaj cieplutko....ja już z Czarującym odbyliśmy spacer...zakończony w Lidlu...i pościel do przedszkola zakupiona...oczywiście ze Sidermanem...a na dodatek naciągnął mnie na nowe puzzle....maniak puzzli...

justynka to ewidentnie to akumulator bo jak na kabelki się podłączy to szybko odpala i jedzie bez problemu....ale jak tylko się wyłączy to drugi raz już nie odpali.... to nowy akumulator więc muszę go oddać bo jest jeszcze na gwarancji....
sunday super że imprezka Maksia udana...i gratuluje wspaniałego wypieku...

jejku już koniec lipca a w sierpniu na kilka dni do pracy...dlaczego na wolnym ten czas leci tak szybko????
udanego dnia....

Witajcie...ale dzisiaj fajnie na dworze.....a ma być jeszcze lepiej....:tak:
my dzisiaj z rana mieliśmy wycieczkę do Łęcznej, bo P obudził sie z bólem ósemki...na szczęście moja siostra pracuje w przychodni stomatologicznej w Łęcznej więc szybciutko P został przyjety....i chyba czeka go rwanie ząbka...jak nadal bedzie bolał...:baffled:

Elza wczoraj nie chciał mi się edytować post więc kończe go dzisiaj....
super że Wasz dzionek taki udany....jak autko??co do akumulatora to może to być wina alternatora, który ładuje akumulator....
super ze zakupy w Lidlu udane....i pościel do przedszkola już zakupiona...

Madziarka ciesze się że Cie zaskoczyłam....udanego nocowania u babci....

Sunday ale pyszności naszykowałaś...super że imprezka udała sie i torcik równiez....
a jak nocowanie-Hubert nie zostawał na noc, zgodnie z zyczeniem jubilata??

Justyna super że pranie ogarnięte...i Michaś szybko zasnął....

Karlita hop hop gdzie jesteś???co u Was jak weekend??

Mandziula, Marta
jak Wasze samopoczucie???

Mandziula do kogo idziesz na usg???

zmykam na leżaczek...miłego dnia...

Witajcie.

Jak tak dalej pójdzie to przeleżę do końca ciąży w łóżku z nieregularnymi skurczami. Już powoli zaczyna mnie to drażnić, bo ciągle mam nadzieję że coś się rozkręci i nagle cisza :baffled: Jeszcze wcale się nie zdziwię jak doturlam się do 40 tyg i się okaże że lekarz się pomylił.

Z dobrych wieści, to Ola zaczęła chodzić na plac zabaw bez pampersa i mówi jak chce siku, wtedy Paweł ją wysadza pod krzaczkiem. A jaki dumny jest z tego :-D bo sam ją tego nauczył. Ale znowu mamy obdartą twarz, niestety potknęła się na schodkach i zdarła pod okiem i na nosie :-(

Madzienka i jak ból zęba P? będzie rwanie? miłego leżakowania

elza współczuję przejść z akumulatorem, dobrze że jest na gwarancji

sunday tort widziałam na FB, super wyszedł,

Madziara miłego nocowania u babci

Justyna późno wracaliście wczoraj, to Michał nie zaśnie Wam w aucie? a potem tylko go przenieść i przebrać

misia to pewnie Twojego męża i ja znam z widzenia, bo ja też tam do podstawówki chodziłam, tylko trochę niżej do klasy, ale elzy klasę znałam, cudnie Staś trzyma główkę

maltanka super weekend za Tobą

Marta współczuję rewolucji żołądkowych, a jak się teraz czujecie??

mandziula dobrze że u Was już lepiej

Motylla, aluśka przykro mi z powodu straty mamy (*)

karlita a jak Twoja opuchlizna? zeszła trochę? już Cię nic nie boli?

patlysia a skąd dokładnie jesteś? może się znamy z widzenia bo ja mieszkam w Piaskach

I jak zwykle jak ja zaczynam pisać jak Ola śpi, to jak kończę to wstaje.

Miłego dnia.

Aneta82, dokładnie to jestem z Rybczewic, bardzo możliwe, że znamy się z widzenia, często jestem w Piaskach- Emiśka męczy mnie zawsze żeby na plac zabaw jechać no i nie mam wyboru, muszę jechać;) W dodatku sporo moich znajomych też mieszka w Piaskach:-)

Eliza widziałam ulotkę z Lidla, dobrze,że Maks nie...:baffled:
Współczuje wydatków z samochodem, dobrze ze nie musisz jezdzic teraz do pracy.

Aneta no juz 37 tydzien! Trzymamy kciuki! Gratki dla Oleńki za samodzielne siusiu no i oczywiscie dla Taty również:-)

Madzienka Wy na działeczce?Super pogoda się szykuje na ten tydzień,akurat na leżaczek. :tak:

A my tzn ja+Maks jedziemy do teściów na pare dni. Dziadki zajmą się Maksiem, a ja poczytam spokojnie książkę. ;-)

reklama
Witajcie

My dzisiaj w przedszkolu/pracy, jeszcze musieliśmy po P jechać bo przebił oponę w rowerze i nie miał jak wrócić, później na plac zabaw i tak zleciał dzień.

misia
oj współczuję tego szukania i wykluczania jedzenia

madzienka super, że grillowanie udane, najważniejsze to w dobrym towarzystwie;-) ps. oj nie zazdroszczę P przejść z zębami

eliza i jak autko zabrane?współczuję wydatków

anetka brawa dla Oli za nocniczek

sunday udanego urlopu u tesciów

Do góry