reklama
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
hej, ja dzisiaj jak dziecko, obiadek i spanko, ale od razu lepiej sie czuję
widze że wasze dzieciaczki wkońcu pspacerowane, oby pogoda dalej sprzyjała
maltankawiadomośc dotarła, przepraszam że nie odpisywałam a samochodzić to powinnaś kupić wkońcu to od dziadków, a jak dziadkowie chcą to niw wypada odmówić, przecierz chcę wszystkiego co najlepsze dla wnusia
Matra jak tam na kursie???
sunday_ fajniaste fotki:-):-)
mezatkaa ja najdłużej to chyba 2 miesiące byłam poza domem (musiałam odrobić staż)
widze że wasze dzieciaczki wkońcu pspacerowane, oby pogoda dalej sprzyjała
maltankawiadomośc dotarła, przepraszam że nie odpisywałam a samochodzić to powinnaś kupić wkońcu to od dziadków, a jak dziadkowie chcą to niw wypada odmówić, przecierz chcę wszystkiego co najlepsze dla wnusia
Matra jak tam na kursie???
sunday_ fajniaste fotki:-):-)
mezatkaa ja najdłużej to chyba 2 miesiące byłam poza domem (musiałam odrobić staż)
sunday jaki sliczny chlopczyk:-) i jak dzielnie brnie przez zaspy
mezatkaa chodzi ci o jakis wyjazd czy o kłotnie, bo jak o wyjazd to ja chyba 2,5 miesica a jak o kłotnie to naszczeście mi sie to jeszcze nie przytrafilo i mam nadzieje, ze tak zostanie
mezatkaa chodzi ci o jakis wyjazd czy o kłotnie, bo jak o wyjazd to ja chyba 2,5 miesica a jak o kłotnie to naszczeście mi sie to jeszcze nie przytrafilo i mam nadzieje, ze tak zostanie
sienio o wyjazd mi chodzi, moj juz coraz blizej ma do wyjazdu, bo w marcu wyjezdza ale jeszcze nie wie ktorego. i sie nie bedziemy widziec jakies pol roku, jejku jak ja to wytrzymam, to tak ciezko sie znosi, taka pustka w domu.
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
Mezatkaa najgorzej ci będzie na początku, potem się przyzwyczaisz
Kurcze, az pol roku a jestes pewna ze przez ten czas nie bedzie mogl przyjechac chociaz na tydzień? Moj P jak pojechal w kwietniu po świetach to przyjechal w czerwcu na 2 tyg pozniej pojechal znowu i tak do wrzesnia... na poczatku bylo beznadziejnie pusto i smutno ale pozniej szybko minelo. Najbardziej nie lubie wtedy niedziel, bo wszystkie rodzinki na spacerkach a my same:-(sienio o wyjazd mi chodzi, moj juz coraz blizej ma do wyjazdu, bo w marcu wyjezdza ale jeszcze nie wie ktorego. i sie nie bedziemy widziec jakies pol roku, jejku jak ja to wytrzymam, to tak ciezko sie znosi, taka pustka w domu.
anaconda27
styczniówka2006
Sunday ślicznego masz żołnierzyka
Witam wieczorkiem
Wszkole całkiem nieźle oprócz tego że nie mam jeszcze podpisu z praktyk a tym samym nie mam zaliczonego semestru a mam nadzieję że go zdobędę do 11 lutego Poza tym muszę stwierdzić że moja pani od Kosmetologi jest zdrowo jebnięta (wybaczcie za słownictow ale ona sie zachowuje jaby miała rozdwojenie jaźni) przed egzaminem zrobiła nam awanture ze na jej zajęcia nie chodzimy a to ona debilka jedna na 4 zjazdy nie przyjechała a 9 stycznia wepchała się na plan zamiast fizykoterapii a nikt o tym nie wiedział a 4 osoby które były w szkole nie wiedziały o żadnych zmianach i przyjechały na fizykoterapie a nie na niej zajęcia bo pewnie w piątek wieczorem stwierdziła ze może zjawić się w sobotę bo jak dzwoniłam do szkoły to zajęć miało nie być a tu prosze kosmetologia i to jeszcze pracę kontrolną im zrobiła a dziewczyny mówiły że sie odgrażała że kto nie będzie miał pracy kontrolnej to nie będzie mógł pisać egzaminu 50 osób które nie pisały na 4 które pisały paranoja oczywiście odbyło sie bez pracy kontrolnej
Na koniec egzaminu miała pretensje że ponad 50 pytań dała (a,b,c,d) i będzie musiała to sprawdzać pojeb.....do reszty
a z egzaminu mam 3
Wszkole całkiem nieźle oprócz tego że nie mam jeszcze podpisu z praktyk a tym samym nie mam zaliczonego semestru a mam nadzieję że go zdobędę do 11 lutego Poza tym muszę stwierdzić że moja pani od Kosmetologi jest zdrowo jebnięta (wybaczcie za słownictow ale ona sie zachowuje jaby miała rozdwojenie jaźni) przed egzaminem zrobiła nam awanture ze na jej zajęcia nie chodzimy a to ona debilka jedna na 4 zjazdy nie przyjechała a 9 stycznia wepchała się na plan zamiast fizykoterapii a nikt o tym nie wiedział a 4 osoby które były w szkole nie wiedziały o żadnych zmianach i przyjechały na fizykoterapie a nie na niej zajęcia bo pewnie w piątek wieczorem stwierdziła ze może zjawić się w sobotę bo jak dzwoniłam do szkoły to zajęć miało nie być a tu prosze kosmetologia i to jeszcze pracę kontrolną im zrobiła a dziewczyny mówiły że sie odgrażała że kto nie będzie miał pracy kontrolnej to nie będzie mógł pisać egzaminu 50 osób które nie pisały na 4 które pisały paranoja oczywiście odbyło sie bez pracy kontrolnej
Na koniec egzaminu miała pretensje że ponad 50 pytań dała (a,b,c,d) i będzie musiała to sprawdzać pojeb.....do reszty
a z egzaminu mam 3
reklama
sunday_
Fanka BB :)
Sunday ślicznego masz żołnierzyka
No i nie tylko z wyglądu,ale i maszerował i był "twardy" jak prawdziwy żołnierz!!!