reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Na czechowie na pewno jest ten o ktorym pisala Maltanka...komis Leoś http://www.komisleos.pl/

Gratulacje jazdy...to prawda że trzeba jeżdzic bo wypada sie z rytmu....ja kombi jezdze rzadko(czytaj prawie wcale) bo mam swoj:-):-):-):-)

Co do mleczka to spieniam takim zwyklym spieniaczem, mozna je dostac w kazdym hipermarkecie, ja kupilam w Ikei
IKEA | Kawa i herbata | Akcesoria do kawy i herbaty | PRODUKT | Spieniacz do mleka

Nawet nie wiedzialam ze Biedronka ma strone...:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Misia kombinezon super

Witajcie niedzielnie....
ja wpadłam na chwilkę zerknąć, co u Was słychać:tak::tak::tak:, ale zaraz znikam, bo to dzień odwiedzin rodziców, więc do domu zawiniemy wieczorkiem i nie wiem, czy jeszcze znajdę siły włączyć komputer...ale jeśli tak to na pewno tu zajrzę:tak::tak::tak::tak: udanej niedzieli dziewczyny:-):-)
Miałam taki spieniacz...niestety albo był to zły model albo wada fabryczna, bo słabo spieniał i szybko się rozleciał....ja szukam wszędzie takiego, co można podłączyć do gniazdka...moja koleżanka ma taki i efekt jest dużo lepszy....niestety jej został przywieziony z Grecji....:-:)-:)-(

No to wiem,ale myslalam ze robicie dzisiaj imprezke?!:baffled:

nie imprezkę robimy w sobotę 6 lutego:tak:

alez dzisiaj sobie pospałam, leniłam sie prawie do 10:tak::tak:

mandziulka
śpij, śpij jeszcze póki możesz:-) później maluszek może nie pozwolić.

zajrzałam tylko na chwilkę bo M komputer włączył, to tak przy okazji:-)
zaraz zmykamy na sanki:tak:

ja się też wpadłam tylko przywitać:)) póki Haniutek śpi:)) dzisiaj pobudka o 4:50 była, ale spacyfikowałam ją do 7:))
i tez na sanki sie wybieramy:)

ide robic jakiś obiadek
papa, milej niedzieli

Anet myślałam, że z tym palcem M już wszystko ok, a on nadal na zwolnieniu.
Maltanka,niestety nadal na zwolnieniu,ma jeszcze konsultowac z innym chirurgiem,bo moze jednak da sie go zoperowac

Hej dziewczyny, witam niedzielnie.
U mnie choróbsko rozwinięte w pełni. Tradycyjne o tej porze roku - zapalenie zatok. :wściekła/y:Cały wczorajszy wieczór przeleżałam z temp. Nabrałam się leków i dziś muszę jechać do Lublina na zajęcia z masażystami, a i od poniedziałku też raczej nie pójdę na L4 bo do środy zaplanowałam sprawdziany. Jak ich nie zrobię teraz to plan mi się posypie i będę miała po feriach sporo do nadrabiania. :-(
Fogia zdrowka zycze,a wiem jak zatoki potrafia dokuczyc,bo sama mam z nimi klopoty,obecnie tez jestem chora.....:sorry2:

Witam niedzielnie,juz po obiedzie.....maz z gosia na sanki poszli na chwile,mala spi a ja na kompa...he,he....ale Karolina moze w kazdej chwili sie obudzic,bo juz 2 godzine spi.....

Witam niedzielnie, my juz po zabawie choinkowej...Jula super bawila sie do samego konca i Mikolaja nie bała sie....

teraz spi i zaraz zmykamy do kolezanki w odwiedziny, ona ma 3 miesiące mlodszego synka.... a wiec do uslyszenia wieczorkiem....:tak::tak::tak::tak:

Marta dopiero weszłam do domu więc chyba nici z zakwasu A poza tym nie mam grama mąki w domu Narobiłam naleśników na trzy dni:-D Idę kłaść spać marudę:blink:

Hej dziewczyny
no i nie udało mi się dotrzymać do środy, wczoraj wieczorem dostałam ponad 39 temp i nie bardzo mogłam ją zbić. Poza tym gardło mi wysiadło, praktycznie nie mogę mówić więc i tak w pracy nie byłoby ze mnie żadnego pożytku. Na 13 idę do lekarza. :dry:
Młody też dziś został w domu bo nie miałam rano sił żeby go wlec do przedszkola.

anet
współczuję i łączę się w bólu.

Marta
daj znać jak tam Twoje chłopaki w nowym przedszkolu.

spadam do wyra.....

Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale jestem mega przeziębiona i cały weekend spędziłam w łóżku. Nie doczytam was bo ostatnio tu jest produkcja bardzo duża ale postaram się już być na bieżąco:tak:

reklama
ja też się witam po nieprzespanej nocy z OGROMNYM bólem głowy, myślałam że się wykończę, byłam na krótkim spacerku i troszkę mi ulżyło, ale i tak boli masakrycznie:-:)-(

anaconda szybko wracajcie do zdrowia:tak::tak: wystarczy tego chorowania:tak:

fogia biedna jesteś z tymi zatokami i jeszcze temperatura wysoka, lecz się i dużo zdrówka:tak::tak:

Do góry