reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Na czechowie na pewno jest ten o ktorym pisala Maltanka...komis Leoś http://www.komisleos.pl/

Gratulacje jazdy...to prawda że trzeba jeżdzic bo wypada sie z rytmu....ja kombi jezdze rzadko(czytaj prawie wcale) bo mam swoj:-):-):-):-)

Co do mleczka to spieniam takim zwyklym spieniaczem, mozna je dostac w kazdym hipermarkecie, ja kupilam w Ikei
IKEA | Kawa i herbata | Akcesoria do kawy i herbaty | PRODUKT | Spieniacz do mleka

Nawet nie wiedzialam ze Biedronka ma strone...:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Misia kombinezon super

Witajcie niedzielnie....
ja wpadłam na chwilkę zerknąć, co u Was słychać:tak::tak::tak:, ale zaraz znikam, bo to dzień odwiedzin rodziców, więc do domu zawiniemy wieczorkiem i nie wiem, czy jeszcze znajdę siły włączyć komputer...ale jeśli tak to na pewno tu zajrzę:tak::tak::tak::tak: udanej niedzieli dziewczyny:-):-)
Miałam taki spieniacz...niestety albo był to zły model albo wada fabryczna, bo słabo spieniał i szybko się rozleciał....ja szukam wszędzie takiego, co można podłączyć do gniazdka...moja koleżanka ma taki i efekt jest dużo lepszy....niestety jej został przywieziony z Grecji....:-:)-:)-(

No to wiem,ale myslalam ze robicie dzisiaj imprezke?!:baffled:

nie imprezkę robimy w sobotę 6 lutego:tak:

alez dzisiaj sobie pospałam, leniłam sie prawie do 10:tak::tak:

mandziulka
śpij, śpij jeszcze póki możesz:-) później maluszek może nie pozwolić.

zajrzałam tylko na chwilkę bo M komputer włączył, to tak przy okazji:-)
zaraz zmykamy na sanki:tak:

ja się też wpadłam tylko przywitać:)) póki Haniutek śpi:)) dzisiaj pobudka o 4:50 była, ale spacyfikowałam ją do 7:))
i tez na sanki sie wybieramy:)

ide robic jakiś obiadek
papa, milej niedzieli

Anet myślałam, że z tym palcem M już wszystko ok, a on nadal na zwolnieniu.
Maltanka,niestety nadal na zwolnieniu,ma jeszcze konsultowac z innym chirurgiem,bo moze jednak da sie go zoperowac

Hej dziewczyny, witam niedzielnie.
U mnie choróbsko rozwinięte w pełni. Tradycyjne o tej porze roku - zapalenie zatok. :wściekła/y:Cały wczorajszy wieczór przeleżałam z temp. Nabrałam się leków i dziś muszę jechać do Lublina na zajęcia z masażystami, a i od poniedziałku też raczej nie pójdę na L4 bo do środy zaplanowałam sprawdziany. Jak ich nie zrobię teraz to plan mi się posypie i będę miała po feriach sporo do nadrabiania. :-(
Fogia zdrowka zycze,a wiem jak zatoki potrafia dokuczyc,bo sama mam z nimi klopoty,obecnie tez jestem chora.....:sorry2:

Witam niedzielnie,juz po obiedzie.....maz z gosia na sanki poszli na chwile,mala spi a ja na kompa...he,he....ale Karolina moze w kazdej chwili sie obudzic,bo juz 2 godzine spi.....

Witam niedzielnie, my juz po zabawie choinkowej...Jula super bawila sie do samego konca i Mikolaja nie bała sie....

teraz spi i zaraz zmykamy do kolezanki w odwiedziny, ona ma 3 miesiące mlodszego synka.... a wiec do uslyszenia wieczorkiem....:tak::tak::tak::tak:

Marta dopiero weszłam do domu więc chyba nici z zakwasu A poza tym nie mam grama mąki w domu Narobiłam naleśników na trzy dni:-D Idę kłaść spać marudę:blink:

Hej dziewczyny
no i nie udało mi się dotrzymać do środy, wczoraj wieczorem dostałam ponad 39 temp i nie bardzo mogłam ją zbić. Poza tym gardło mi wysiadło, praktycznie nie mogę mówić więc i tak w pracy nie byłoby ze mnie żadnego pożytku. Na 13 idę do lekarza. :dry:
Młody też dziś został w domu bo nie miałam rano sił żeby go wlec do przedszkola.

anet
współczuję i łączę się w bólu.

Marta
daj znać jak tam Twoje chłopaki w nowym przedszkolu.

spadam do wyra.....

Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale jestem mega przeziębiona i cały weekend spędziłam w łóżku. Nie doczytam was bo ostatnio tu jest produkcja bardzo duża ale postaram się już być na bieżąco:tak:

reklama
ja też się witam po nieprzespanej nocy z OGROMNYM bólem głowy, myślałam że się wykończę, byłam na krótkim spacerku i troszkę mi ulżyło, ale i tak boli masakrycznie:-:)-(

anaconda szybko wracajcie do zdrowia:tak::tak: wystarczy tego chorowania:tak:

fogia biedna jesteś z tymi zatokami i jeszcze temperatura wysoka, lecz się i dużo zdrówka:tak::tak:

Do góry