Sorki, ja dziś wogóle zamotana;-)
.
To ja proponuję parówki panierowane i obsmażone,do tego kluchy z sosem lub zestaw nr 2 - na masełku podsmażasz cebulkę,podsypujesz mąką,podlewasz trochę wody,dajesz pokrojone parówy i dajesz keczup.Chwilkę gotujesz i z ziemniakami podajesz - pychotka;-)
No super z tymi parowkami...no i powiem ci ze masz fajne pomysly,na zrobienie cos z niczego....a "Przyslij przepis " tez kupuje,chociaz ostatnio sie troszke opuscilam w tym
...ale u mnie to mam jeszcze jeden problem-meza,ktory nie za bardzo lubi takie wynalazki
...a gotowac osobno jemu i mi to mi sie nie usmiecha.....
Witam:-):-)
Oj jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało, już myślałam żeby nie puszczać małej do przedszkola tylko dalej pospać ale wtedy Maja się rozbudziła na dobre no i mąż ją zaprowadził
Ja też kupuję tą gazetkę "Prześlij przepis", nieraz coś fajnego można zrobić i niedrogo
Po południu idziemy na bilans czterolatka - ciekawe co nam lekarz powie - jeśli w ogóle coś powie bo ostatnio to tylko odhaczają swoją robotę i resztę mają w tyłku chyba sama pytania wypiszę co mnie niepokoi i będę pytać
Anaconda,mi sie tez dzis nie chcialo wstawac,ale Karolina dzis nam pobudke zrobila i to niezla...wstala o 6 ijuz gadala w lozeczku,a potem juz drzec sie zaczela,no i wstalam
...a teraz dzremke ma....
A z tym bilansem,to pewnie ze pytaj,przeciez od tego tam siedza ci lekarze zeby jakichs informacji udzielac.....ja na szczescie mam taka fajna pediatre,ze jak zaczne sie o cos pytac,to wszystko ze szczegolami mi opowiada
,czasem w gabinecie i ponad pol godziny siedzimy
...no i jak cos mnie niepokoi,to moge zawsze do niej na komorke zadzwonic
a mi maz wlasnie oswiadczyl,ze w sobote z Pllske gdzies wyjezdza(cos tam kupowac,do pieca centralnego)
...a w sobote przeciez Gosia ma choinke i mialam z nia jechac samochodem,a teraz to z Karolina nie wiem kto zostanie(moze tesciowa,albo ja nie pojde wcale) i kto Gosie zawiezie...wrr....znow bede musiala szwagierke prosic