reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Właśnie skończyłam ravioli - przepis niezły tylko na pewno nie gotuje się ich aż 10 minut - pierwszą partię zrobiłam zgodnie z przepisem i wyszła ciapa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:reszta była ok. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie zrobiła po swojemu:-D:-D:-D-do pasztetu dodałam serek biały i przyprawy (oregano, estragon);-);-);-)

reklama
anaconda27 tak! Wlasnie wstawilam pranie i umylam PÓŁ korytarza. Słuchajcie normalnie nie wytrzymam! Mamy 5 mieszkan na piętrze i NIKT nie sprzata-szczególnie teraz jak sie strasznie nanosi z dworu. Babki siedza na emeryturach,rentach!Syf straszny,wiec umylam pol abybylo widac jaki jest SYF!!!!!

Sunday - rozumiem Cię doskonale;-):tak: u mnie 6 rodzin na piętrze a tylka ja zasuwam z mopem:wściekła/y::wściekła/y:,do jednej co przede mną mieszka wnusia przychodzi to mogłaby umyć z raz a nie na babki wycieraczce 4 m-ce piach leży a jak ma już sprzątać to wytrzepuje o ścianę i cały syf leci do mnie:wściekła/y::wściekła/y:.
Mandziula przypominam się ze sprawą absolutorium;-):tak:.

dzień dobry:tak:

Ale sobie dziś pospaliśmy aż do 10.00:-p potem śniadanko następnie obiadek zrobić męża do pracy wygonić pozwolić dziecku bajkę obejrzeć a nawet dwie;-) i oto jestem:-D miałam jeszcze zamiar się pouczyć bo znowu mam egzamin w sobotę:baffled: ale na razie ciężko mi się skupić:baffled::dry:

:-)Dla Aguni-in i wszystkich Agnieszek obchodzących imieniny:-)
Sukcesów w pracy,
a zwłaszcza w miłości,
dużo uśmiechu i dużo radości.
Spełnienia marzeń i moc słodyczy
tego Wam dzisiaj Aluśka życzy:-):-)

33zcll2.jpg

Anaklim serdeczne gratulacje :-):-):-)
Sunday - rozumiem Cię doskonale;-):tak: u mnie 6 rodzin na piętrze a tylka ja zasuwam z mopem:wściekła/y::wściekła/y:,do jednej co przede mną mieszka wnusia przychodzi to mogłaby umyć z raz a nie na babki wycieraczce 4 m-ce piach leży a jak ma już sprzątać to wytrzepuje o ścianę i cały syf leci do mnie:wściekła/y::wściekła/y:.
oj no nie chce się wnusia przemęczać bo babcia i tak pewnie coś jej da za tą pomoc:baffled:
Witam wszystkich!Ja jestem po pracy. Jutro mam wolne wiec sie "pobycze"- musze nadrobic wszystkie zaleglosci w domu. choinke,trzeba rozebrac, porządki "ukryte" zrobić, posciele zmienic, bo jak sie czlowiek kladzie toaz sie sami prosi o zmiane:baffled: moze pojde zamowic klucz do suszarni to popiore, bo tutaj-w domu nie ma mozliwosci. W niedziele tesciowie przyjedzaja wiec trzeba cos wykombinowac na obiad deser itp bo przeciez dzien babci i dziadka.:confused:
Mój M zaprowadzil samochod do warszatatu,bo olej ciekl myslelismy ze to miska a tu sie okazalo ze to gdzies z silnika-i niewiadomo kiedy sie odbierze i ile za to zabulimy!:-(
Sunday oj to będzie bardzo pracowite byczenie się:shocked2::dry:
dzisiaj zobaczymy, M ma sobie coś w pracy dorobić (to co się zepsuło). i mam nadzieję, że będzie ok.
[/quote] Maltanka oby mu się udało zreperować:tak::tak:
Witam
W lumpku byłam i kupiłam Mai bluzeczkę i dwie pary spodni:tak::tak:
:-D:-D
Anaconda fajnie że zakupki udane:tak::tak::tak:
Właśnie skończyłam ravioli - przepis niezły tylko na pewno nie gotuje się ich aż 10 minut - pierwszą partię zrobiłam zgodnie z przepisem i wyszła ciapa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:reszta była ok. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie zrobiła po swojemu:-D:-D:-D-do pasztetu dodałam serek biały i przyprawy (oregano, estragon);-);-);-)
Misia no proszę jaki przepis
Witam.
Mysmy dzis wstaly o 9:30:-):-)ostatnio ayka ma takie dni ze wstaje o 9.

Wiesci z wizyty u kardiolog pol na pol mala miala 2 dziurki jedna wewnatrz komorowa i ta sie zamknela a ta druga nadal jest (Botall) tylko co najdziwniejsze (B) ma charakterystyczny szmer ktory slychac przez stetoskop a u malej tego szmeru nie ma tylko na Eccho widac ze jest dziurka. Nastepna wizyte mamy w marcu..

Widze ze macie fajne pomysly na obiad:-)
Nadulec mam nadzije ze na następnej wizycie okaże sie ze dziurka sie już zrosła:tak::tak:i wszystko jest w porzadku:tak::tak: My też idziemy do kardiologa tylko że 16lutego i zobaczy co tam je "szumi":confused::dry:
hey :)pytanko do kobitek czy ktoras z was ma moze krzeselko do karmienia plastikowe do opchniecia??niedrogo?
a byłaś w Toli może tam mają:confused:
wiem troche wiecej...nie jest dobrze, nie mogli go operowac bo ma za slaby miesien i on nie wytrzymalby tej operacji, nie utrzymałby tyc wiązadeł wiec czeka go 6 tyg cwiczen a pozniej operacja:-:)-:)-(
Madzienka przykromi że z Twóim m. nie jest dobrze:-:)-( mam nadzije że w ciągu tych 6 tygodni mięśnie wzmocnią się i operacja dojdzie do skutku:confused::confused::confused:

reklama

muszę i ja spróbować zrobić. misia wrzuć ten przepis na kulinarny:tak:

anaconda27 tak! Wlasnie wstawilam pranie i umylam PÓŁ korytarza. Słuchajcie normalnie nie wytrzymam! Mamy 5 mieszkan na piętrze i NIKT nie sprzata-szczególnie teraz jak sie strasznie nanosi z dworu. Babki siedza na emeryturach,rentach!Syf straszny,wiec umylam pol abybylo widac jaki jest SYF!!!!!

u mnie to samo, jak się tu wprowadzaliśmy to byłam zdziwiona że nikt tu nie sprząta.:baffled:

Macie newsa on anaklim??? Znowu czegoś niedoczytałam????

fogia Anaklim URODZIŁA!:tak:

a ja zrobiła drożdżówki, wyszły świetne gdyby nie to że przypaliłam spody. młody mi marudził, poszliśmy do pokoju i tak wyszło. do tego przypaliłam krupnik, zapomniałam pomieszać:baffled:

a samochód chodzi:tak:

Do góry