reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Oj madzienka trzymam kciuki aby wszystko sie do brze skonczyło ale dobrze że nie operowali tylko w tem sposób pomysleli bo gdyby operacja sie odbyla to dopiero by było

reklama
Witam popołudniu.
jakiś leniwy ten dzień.
Dziewczyny jak to jest z glukoza mam wyniki i nie wiem czy nie bede wysłana na obciążenie 75 ponieważ wynik wyszedł 108,1 a max to 105. W poniedziałek ide do mojego G.

Ostatnia edycja:
Witam popołudniu.
jakiś leniwy ten dzień.
Dziewczyny jak to jest z glukoza mam wyniki i nie wiem czy nie bede wysłana na obciążenie 75 ponieważ wynik wyszedł 108,1 a max to 105. W poniedziałek ide do mojego G.

Nie wiem jak do tych wynikow podejdzie twoj G. bo każda kobitka w ciązy jest inna....ale moja zawsze mowila ze normy w laboratoriach sa podawane dla zwyklych ludzi...czytaj nie w ciąży:-D:-D:-D

a ja znowu pół dnia przespałam:zawstydzona/y: nie wiem co sie ze mną dzieje:no:

fornetka nie martw się na zapas tym testem spokojnie zaczekaj do wizity i wszystko sie wyjaśni :tak::tak: z tym 75 jest troszkę gorzej bo się dłuzej siedzi i pobieraja krew 3x:-(

Madzienka oczywiście trzymamy kciuki za kurację męża, ćwiczenia napewno pomogą i wszystko będzie dobrze:tak::tak:

Marta ty to masz super pomysły na jedzenie z "niczego" :tak::tak:

Nie wiem jak do tych wynikow podejdzie twoj G. bo każda kobitka w ciązy jest inna....ale moja zawsze mowila ze normy w laboratoriach sa podawane dla zwyklych ludzi...czytaj nie w ciąży:-D:-D:-D

To samo powiedziała mi diabetolog. Nie martw się, mi też się wydawało, że powyżej normy, ale okazało się, że jak na ciążę to wyniki rewelacyjne:tak::tak::tak:

ok dzięki bardzo za dodanie otuchy. muszę wyczekać do poniedziałku.
Uciekam bo M wrócił i sie do kompa dossał. pozdrawiam bardzo mocno

witam

ja własnie sniadanko skończyłam, dzisiaj naleśniczki z serem (małż od mamy przywiózł;-)) a potem to nie wiem,chyba dzisiaj nic nie bede robić bo jakiegos doła złapałam, wcoraj cały wieczór ryczałam a małż się śmiał ze mnie, co mnie jeszcze bardziej dobijało:wściekła/y: masakra z tymi facetami

Marta moja mama też kupuje tę gazetkę i rzeczywiście są tam fajne przepisy, zapomniałam o niej;-)

reklama
Witam:-):-)
Oj jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało, już myślałam żeby nie puszczać małej do przedszkola tylko dalej pospać ale wtedy Maja się rozbudziła na dobre no i mąż ją zaprowadził:tak::tak:
Ja też kupuję tą gazetkę "Prześlij przepis", nieraz coś fajnego można zrobić i niedrogo:tak::tak::tak:
Po południu idziemy na bilans czterolatka - ciekawe co nam lekarz powie - jeśli w ogóle coś powie bo ostatnio to tylko odhaczają swoją robotę i resztę mają w tyłku:baffled::baffled: chyba sama pytania wypiszę co mnie niepokoi i będę pytać

Do góry