reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Ja jak jeszcze mieszkaliśmy u teściowej to też miałam fajną pediatrę a teraz tutaj to te doktorki jak dla mnie beznadziejne, nic powołania nie mają. Nieraz to się zastanawiam czy przychodni nie zmienić ale ponieważ Maja bardzo rzadko choruje a tu jest blisko to tak tu chodzę:sorry2::sorry2::sorry2:

Anaconda a do której przychodni chodzicie?

A ja dziś chyba się wybiorę do tego lumpka blisko Maltanki:tak::tak:;-)

a ja czekam do wypłaty:sorry2:
eee pewnie już poszłaś:confused: anaconda następnym razem pisz dzień wcześniej że się wybierasz to wpadniesz na kawkę:tak:

Witam.
Mysmy dzis wstaly o 9:30:-):-)ostatnio ayka ma takie dni ze wstaje o 9.

Wiesci z wizyty u kardiolog pol na pol mala miala 2 dziurki jedna wewnatrz komorowa i ta sie zamknela a ta druga nadal jest (Botall) tylko co najdziwniejsze (B) ma charakterystyczny szmer ktory slychac przez stetoskop a u malej tego szmeru nie ma tylko na Eccho widac ze jest dziurka. Nastepna wizyte mamy w marcu..

nadulec ech to się wyśpisz rano chociaż, a wieczorem o której Ci chodzi spać? mój wstaje tak wcześnie, ale chyba ma już po prostu dość spania, bo śpi od 20.00 do 6.00-7.00.

trzymam kciuki aby te dziurki się pozamykały:tak:

maltanka super, że obiad się udał. A jak się robi drożdżówki z chałwą?:confused:

ja mam zamiar wypróbować ten przepis :Moje wypieki
ale robię pierwszy raz więc nie wiem jak wyjdą:sorry2:

hey :)pytanko do kobitek czy ktoras z was ma moze krzeselko do karmienia plastikowe do opchniecia??niedrogo?

ja niestety nie pomogę:no:

a my byliśmy w sklepie, teraz Hubert śpi a ja z 2 kawką.
a M dziś jeszcze z tym samochodem się będzie męczył. najgorzej, że tak zimno, a to na dworze wszystko:-(

Anaconda a do której przychodni chodzicie?

a ja czekam do wypłaty:sorry2:
eee pewnie już poszłaś:confused: anaconda następnym razem pisz dzień wcześniej że się wybierasz to wpadniesz na kawkę:tak:

nadulec ech to się wyśpisz rano chociaż, a wieczorem o której Ci chodzi spać? mój wstaje tak wcześnie, ale chyba ma już po prostu dość spania, bo śpi od 20.00 do 6.00-7.00.

trzymam kciuki aby te dziurki się pozamykały:tak:

ja mam zamiar wypróbować ten przepis :Moje wypieki
ale robię pierwszy raz więc nie wiem jak wyjdą:sorry2:

ja niestety nie pomogę:no:

a my byliśmy w sklepie, teraz Hubert śpi a ja z 2 kawką.
a M dziś jeszcze z tym samochodem się będzie męczył. najgorzej, że tak zimno, a to na dworze wszystko:-(

Wyglądają smakowicie i bardzo kusząco, aż ślinka cieknie:-p daj znać, jak się udały, to sama spróbuję. Ja zamierzam wypróbować to Ravioli z pasztetem | Kotlet.tv bo został nam pasztet (dostaliśmy od kogoś, ale strasznie ciężki - potem cały dzień "siedzi na żołądku" i żadne nie chce się go teraz chwycić:-D) i może da się tak zjeść.
W kwestii krzesełka też niestety nie pomogę:no::no::no:

nadulec To w sumie dobre wieści od lekarza!Na następnej wizycie bdzie zupelnie ok!Zobaczysz!:-)
rychelki ja tez niestety nie pomoge,mamy krzesełko NOWOŚĆ KRZESEŁKO DO KARMIENIA,STOLIK+KRZESEŁK (878696835) - Aukcje internetowe Allegro ,ale w trakcie uzytkowania!
maltanka i jak z samochodem,cos sie ruszylo?

Witam wszystkich!Ja jestem po pracy. Jutro mam wolne wiec sie "pobycze"- musze nadrobic wszystkie zaleglosci w domu. choinke,trzeba rozebrac, porządki "ukryte" zrobić, posciele zmienic, bo jak sie czlowiek kladzie toaz sie sami prosi o zmiane:baffled: moze pojde zamowic klucz do suszarni to popiore, bo tutaj-w domu nie ma mozliwosci. W niedziele tesciowie przyjedzaja wiec trzeba cos wykombinowac na obiad deser itp bo przeciez dzien babci i dziadka.:confused:
Mój M zaprowadzil samochod do warszatatu,bo olej ciekl myslelismy ze to miska a tu sie okazalo ze to gdzies z silnika-i niewiadomo kiedy sie odbierze i ile za to zabulimy!:-(

reklama
Witam
W lumpku byłam i kupiłam Mai bluzeczkę i dwie pary spodni:tak::tak:
Maltanka do przychodni chodzimy na ul. Kaprysową - 3 min drogi:tak::tak:
Co do tego kiedy idę do lumpka to u mnie w zależności jak mi się akurat zachce, ale następnym razem postaram się wcześniej cię uprzedzić to może faktycznie się spotkamy:tak::tak:
Nadulec jak jedna dziurka się sama zamknęła to teraz trzeba czekać aż i druga się zamknie:tak::tak::tak:
Sunday to jednym słowem za porządki się zabierasz:szok::szok:
Rychelki co do krzesełka to nie pomogę bo my drewniane mamy:-D:-D:-D

Do góry