reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam sie i ja
u nas też zimno strasznie, aż się wyłazić nie chce a ja muszę do miasteczka jechać:-( w dodatku do lekarza, mam nadzieje że dostane to nieszczęsne skierowanie

Marta trzyman kciuki żeby z praca się udało, a staranka nie uciekną

miłego dnia życzę

Witajcie

dziś znowu fajna pogoda mrozik, bez wiatru, tyko sloneczka brakuje....
dzisiaj Jula byla na spacerku piechotą:-D:-D:-D:-Dtroche trwało zanim doszłyśmy do apteki ale teraz nie powinna gardzić wózeczkiem:-D:-D:-D:-D

Zmykam bo cos ostatnio czuje się ignorowana:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać :tak:

Magdaso3 wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesięcy
Anaklim ty już prawie dwa tygodnie po terminie do kiedy masz tak chodzic czy będą ci wywoływac?
Madzienka nie zmykaj tak szybko bo nie jestes ignorowana a jesli chodzi o spacerek to raz sie wybralam z Mateuszkiem na nóżkach to było bardzo wesoło bo jak ja chciałąm isc do przodu to on akurat chce w drugą strone. Kupiłam mu nawet wtedy grajaca laseczke do pchania ale na długo nie pomogło.

My juz po spacerku akurat jak bylismy to wyszło słoneczko a teraz moje dziecię smacznie śpi
Miłego dzionka Wam życze

hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: A tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... Jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). W sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do was zaglądać :tak:

gratulacje!!!!!!!

reklama
Witajcie, właśnie wróciłam i zaraz będę nadrabiać zaległości z forum:tak::tak: Wczoraj już nie miałam kiedy zajrzeć, bo byliśmy w szkole rodzenia. Zakaz odwiedzin i matek i noworodków obowiązuje wciąż i na razie nie zanosi się, aby był odwołany (prawdopodobnie zaplanowane w lutym zwiedzanie oddziałów będzie odwołane:-:)-(). Jestem już po wizycie - znowu antybiotyk, niby bakterii nie tak dużo, bo gdyby nie ciąża to takiej ilości by nie leczyli, ale tak dostałam jakieś cud lekarstwo (tak przynajmniej twierdzili w aptece)....mam nadzieję, że ten cud zadziała, bo ....dwie saszetki kosztowały ponad 70 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poczytam was trochę i jak mi się uda nadrobić to się jeszcze odezwę:tak::tak:

Do góry