reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka no co Ty, nikt Cię kochana nie ignoruje, nie zmykaj.

Jula już na spacerki piechotą chodzi:confused: u nas jeszcze daleko, na razie to tylko za dwie łapki chodzimy.

Magda ogromne GRATULACJE!!!

misia trzymam kciuki, aby te bakterie szybko sobie poszły. zdrówka.
a nie mówili może do kiedy ten zakaz będzie. nie wiesz może czy sa teraz porody rodzinne. moja bratowa się tam w marcu wybiera.

ja upiekłam chlebek, przyszła do mnie @:crazy::crazy::crazy:i boli mnie brzuch . wrrr.....

dziewczyny nie wiecie może gdzie na Czechowie jest jakiś zakład fotograficzny? Anaconda koło ciebie tam nie ma jakiegoś?

Ja też się tam wybieram w marcu;-), ale z tego, co mówiła położna to oni sami nie wiedzą, jak długo będzie zakaz. O porody rodzinne póki co nikt nie pytał, ale jakbym coś wiedziała to dam znać.:tak::tak:

Kurczę, gardło mnie boli...jak przy początku anginy...:baffled::baffled::baffled::baffled: Znikam do łóżka - może przejdzie
Mam nadzieję, że szybko pójdą te bakterie, albo przynajmniej znikną do końca ciąży!!! Zgadza się, dwie saszetki w odstępach do wypicia.

reklama
Magdaso3 wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesięcy
Anaklim ty już prawie dwa tygodnie po terminie do kiedy masz tak chodzic czy będą ci wywoływac?
Madzienka nie zmykaj tak szybko bo nie jestes ignorowana a jesli chodzi o spacerek to raz sie wybralam z Mateuszkiem na nóżkach to było bardzo wesoło bo jak ja chciałąm isc do przodu to on akurat chce w drugą strone. Kupiłam mu nawet wtedy grajaca laseczke do pchania ale na długo nie pomogło.

My juz po spacerku akurat jak bylismy to wyszło słoneczko a teraz moje dziecię smacznie śpi
Miłego dzionka Wam życze

Madzienka no co Ty, nikt Cię kochana nie ignoruje, nie zmykaj.

Jula już na spacerki piechotą chodzi:confused: u nas jeszcze daleko, na razie to tylko za dwie łapki chodzimy.

Jakaś chwilowa chandra mnie dopadła...ale juz jestem...:tak::tak::tak:

Maltanka
za dwie łapki Jula chodzi, sama na razie tylko w domciu na bosoka...w butach jakos trudniej jej przebierac nóżkami:-D:-D:-D:-Dwiec wyobrażacie sobie ile szłyśmy do apteki dwa bloki dalej:-p:-p:-p

A w jakim celu potrzebny Ci zakład fotograficzny???jest na pewno niedaleko aldika na braci wieniawskich....

Witajcie!

A w jakim celu potrzebny Ci zakład fotograficzny???jest na pewno niedaleko aldika na braci wieniawskich....

dostałam ramkę na zdjęcie takią 20 cm x 25cm i muszę wydrukować zdjęcie, a i dwa mniejsze, a drukarka coś mi się popsuła.

no to trochę wam zajęło czasu dojście do apteki:-)
my na sankach jak na razie tylko, albo wózek:tak:

Hubert właśnie się bawi stoliczkiem, a ja lecę zrobić kawkę·:tak:

to i ja się witam:)

wczoraj padłam do spania o 21:zawstydzona/y: a dziś od 7 zwarta i gotowa do pracy:tak::-):-) zaczęłam prasowanie dzieciowych rzeczy, strasznie pomalutku mi to idzie bo sie przy okazji muszę napatrzeć na te ciuszki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: takie ładniutkie

I ja się witam!!!
Pusto tu jakoś, czy mi się wydaje. Mnie dzisiaj dopadł leń:sorry2::sorry2:, a tu do sklepu trzeba wyjść:baffled::baffled: może niedługo leń sobie pójdzie;-);-)

reklama
Witam.
Juz nie moge za wami nadazyc z czytaniem:-)
Wiecie jestem w szoku gdyz sie okazalo ze mala ma chyba uczulenie na Cebion i Cebion Multi.Odkad skonczyla ok 3 tyg podawalam jej te witaminy codzienie tak jak kazali w szpitalu.Podczas rozmowy z mojim lekarzem okazalo sie ze szpitale przypisuja te witaminy rutynowo wszystkim wczesniakom i dzieciom co maja np.problem z sercem.Widzialam ze mala cos uczula a nie mialam pojecia co az na forum odnosnie atopowego zapalenia skury doczytalam ze wlasnie Cebion moze uczulac.Odstawialam wit i wysypka zaczyna schodzic...

A bylam wczoraj w pracy i sie okazalo ze nie musze pisac pisma o te dodatkowe daw tyg. macierzynskiego gdyz dostaje go automatycznie:-)

Pozdrawiam i zycze milego dnia

Do góry