reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka no co Ty, nikt Cię kochana nie ignoruje, nie zmykaj.

Jula już na spacerki piechotą chodzi:confused: u nas jeszcze daleko, na razie to tylko za dwie łapki chodzimy.

Magda ogromne GRATULACJE!!!

misia trzymam kciuki, aby te bakterie szybko sobie poszły. zdrówka.
a nie mówili może do kiedy ten zakaz będzie. nie wiesz może czy sa teraz porody rodzinne. moja bratowa się tam w marcu wybiera.

ja upiekłam chlebek, przyszła do mnie @:crazy::crazy::crazy:i boli mnie brzuch . wrrr.....

dziewczyny nie wiecie może gdzie na Czechowie jest jakiś zakład fotograficzny? Anaconda koło ciebie tam nie ma jakiegoś?

Ja też się tam wybieram w marcu;-), ale z tego, co mówiła położna to oni sami nie wiedzą, jak długo będzie zakaz. O porody rodzinne póki co nikt nie pytał, ale jakbym coś wiedziała to dam znać.:tak::tak:

Kurczę, gardło mnie boli...jak przy początku anginy...:baffled::baffled::baffled::baffled: Znikam do łóżka - może przejdzie
Mam nadzieję, że szybko pójdą te bakterie, albo przynajmniej znikną do końca ciąży!!! Zgadza się, dwie saszetki w odstępach do wypicia.

reklama
Magdaso3 wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesięcy
Anaklim ty już prawie dwa tygodnie po terminie do kiedy masz tak chodzic czy będą ci wywoływac?
Madzienka nie zmykaj tak szybko bo nie jestes ignorowana a jesli chodzi o spacerek to raz sie wybralam z Mateuszkiem na nóżkach to było bardzo wesoło bo jak ja chciałąm isc do przodu to on akurat chce w drugą strone. Kupiłam mu nawet wtedy grajaca laseczke do pchania ale na długo nie pomogło.

My juz po spacerku akurat jak bylismy to wyszło słoneczko a teraz moje dziecię smacznie śpi
Miłego dzionka Wam życze

Madzienka no co Ty, nikt Cię kochana nie ignoruje, nie zmykaj.

Jula już na spacerki piechotą chodzi:confused: u nas jeszcze daleko, na razie to tylko za dwie łapki chodzimy.

Jakaś chwilowa chandra mnie dopadła...ale juz jestem...:tak::tak::tak:

Maltanka
za dwie łapki Jula chodzi, sama na razie tylko w domciu na bosoka...w butach jakos trudniej jej przebierac nóżkami:-D:-D:-D:-Dwiec wyobrażacie sobie ile szłyśmy do apteki dwa bloki dalej:-p:-p:-p

A w jakim celu potrzebny Ci zakład fotograficzny???jest na pewno niedaleko aldika na braci wieniawskich....

Witajcie!

A w jakim celu potrzebny Ci zakład fotograficzny???jest na pewno niedaleko aldika na braci wieniawskich....

dostałam ramkę na zdjęcie takią 20 cm x 25cm i muszę wydrukować zdjęcie, a i dwa mniejsze, a drukarka coś mi się popsuła.

no to trochę wam zajęło czasu dojście do apteki:-)
my na sankach jak na razie tylko, albo wózek:tak:

Hubert właśnie się bawi stoliczkiem, a ja lecę zrobić kawkę·:tak:

to i ja się witam:)

wczoraj padłam do spania o 21:zawstydzona/y: a dziś od 7 zwarta i gotowa do pracy:tak::-):-) zaczęłam prasowanie dzieciowych rzeczy, strasznie pomalutku mi to idzie bo sie przy okazji muszę napatrzeć na te ciuszki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: takie ładniutkie

I ja się witam!!!
Pusto tu jakoś, czy mi się wydaje. Mnie dzisiaj dopadł leń:sorry2::sorry2:, a tu do sklepu trzeba wyjść:baffled::baffled: może niedługo leń sobie pójdzie;-);-)

reklama
Witam.
Juz nie moge za wami nadazyc z czytaniem:-)
Wiecie jestem w szoku gdyz sie okazalo ze mala ma chyba uczulenie na Cebion i Cebion Multi.Odkad skonczyla ok 3 tyg podawalam jej te witaminy codzienie tak jak kazali w szpitalu.Podczas rozmowy z mojim lekarzem okazalo sie ze szpitale przypisuja te witaminy rutynowo wszystkim wczesniakom i dzieciom co maja np.problem z sercem.Widzialam ze mala cos uczula a nie mialam pojecia co az na forum odnosnie atopowego zapalenia skury doczytalam ze wlasnie Cebion moze uczulac.Odstawialam wit i wysypka zaczyna schodzic...

A bylam wczoraj w pracy i sie okazalo ze nie musze pisac pisma o te dodatkowe daw tyg. macierzynskiego gdyz dostaje go automatycznie:-)

Pozdrawiam i zycze milego dnia

Do góry