reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

fogia tort rewelacja i super wygląda!!!!!:-):-):-)

Marta1981 trzymam kciuki, żeby z pracą się udało:tak::tak::tak::tak:

hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać :tak:

WIELKIE GRATULACJE!!!! i spokojnych, zdrowych 9 miesięcy:-):-):-)
Ech, ja też nie mogę się doczekać, kiedy już będę tulić to moje maleństwo, a jednocześnie....ogromnie się boję:sorry2::sorry2:

reklama
Witajcie

dziś znowu fajna pogoda mrozik, bez wiatru, tyko sloneczka brakuje....
dzisiaj Jula byla na spacerku piechotą:-D:-D:-D:-Dtroche trwało zanim doszłyśmy do apteki ale teraz nie powinna gardzić wózeczkiem:-D:-D:-D:-D

Zmykam bo cos ostatnio czuje się ignorowana:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

Madzienka no co Ty, nikt Cię kochana nie ignoruje, nie zmykaj.

Jula już na spacerki piechotą chodzi:confused: u nas jeszcze daleko, na razie to tylko za dwie łapki chodzimy.

hejka!!!
Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski...

Magda ogromne GRATULACJE!!!

Witajcie, właśnie wróciłam i zaraz będę nadrabiać zaległości z forum:tak::tak: Wczoraj już nie miałam kiedy zajrzeć, bo byliśmy w szkole rodzenia. Zakaz odwiedzin i matek i noworodków obowiązuje wciąż i na razie nie zanosi się, aby był odwołany (prawdopodobnie zaplanowane w lutym zwiedzanie oddziałów będzie odwołane:-:)-(). Jestem już po wizycie - znowu antybiotyk, niby bakterii nie tak dużo, bo gdyby nie ciąża to takiej ilości by nie leczyli, ale tak dostałam jakieś cud lekarstwo (tak przynajmniej twierdzili w aptece)....mam nadzieję, że ten cud zadziała, bo ....dwie saszetki kosztowały ponad 70 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poczytam was trochę i jak mi się uda nadrobić to się jeszcze odezwę:tak::tak:

misia trzymam kciuki, aby te bakterie szybko sobie poszły. zdrówka.
a nie mówili może do kiedy ten zakaz będzie. nie wiesz może czy sa teraz porody rodzinne. moja bratowa się tam w marcu wybiera.

ja upiekłam chlebek, przyszła do mnie @:crazy::crazy::crazy:i boli mnie brzuch . wrrr.....

dziewczyny nie wiecie może gdzie na Czechowie jest jakiś zakład fotograficzny? Anaconda koło ciebie tam nie ma jakiegoś?

hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać :tak:

GRATULACJE!!!!!!:-):-):-)

Witam wszystkich!Ja po pracy! Po powrocie poszlam od razu z Maksem na spacerek,wzielam sanki i taka szczesliwa wyszlam,a on w placz ze nie chce jechac na sankach!No myslalam ze padne i tak meczylismy sie nawzajem z tymi sankami.40minut lazilismy po osiedlu i ciagalismy sanki!:baffled:
Teraz zrobilam ciasto na naleśniki i zaraz zabieram sie za smazenie!!!!:-)

Witam wszystkich!Ja po pracy! Po powrocie poszlam od razu z Maksem na spacerek,wzielam sanki i taka szczesliwa wyszlam,a on w placz ze nie chce jechac na sankach!No myslalam ze padne i tak meczylismy sie nawzajem z tymi sankami.40minut lazilismy po osiedlu i ciagalismy sanki!:baffled:

mi Hubert jak na razie lubi na sankach, jeździć, w ogóle zauważyłam, że lubi na dwór wychodzić.

Teraz zrobilam ciasto na naleśniki i zaraz zabieram sie za smazenie!!!!:-)

a ja zrobiłam Hubertowi dzisiaj naleśniki, a ten nie chce. coś ostatnio mało mi je. a jak daję mu zupkę to pluje. robi sobie fontannę. nie wiem może mu robię za krótkie przerwy między posiłkami i nie jest głodny.

mi Hubert jak na razie lubi na sankach, jeździć, w ogóle zauważyłam, że lubi na dwór wychodzić.

a ja zrobiłam Hubertowi dzisiaj naleśniki, a ten nie chce. coś ostatnio mało mi je. a jak daję mu zupkę to pluje. robi sobie fontannę. nie wiem może mu robię za krótkie przerwy między posiłkami i nie jest głodny.

Maks tez lubi wychodzic na dwor!:-)
A jakie te przerwy robic miedzy posilkami?

hej kobietki

wróciłam w końcu do domku, o dziwo udało mi sie wszystko załatwić, zrobiłam wszystkie badania i lekarz orzekł że dam radę urodzić;-) serducho ledwie zipie ale a radę;-):tak:

misia chyba wiem co za lekarstwo dostałaś, ja też miałam takie w saszetkach i cholernie drogie i też musiałam dwie wypić, ale pomogło wytłukło bakterie i szybko niw wróciły, ale jednak wróciły. teraz cały czas biorę żurawinkę i jak narazie mam spokój. fajnie że chodzisz do szkoły rodzenia, ja też chciałam ale długo pracowałam i sił zabrakło, teraz już troche późno:zawstydzona/y:

magdaso3 gratuluję "kreseczek" i życzę spokojnego czekania na maleństwo

Hej girls poczytałam Was trochę i zmykam. Potwornie się dziś namarzłam i coś mi w głowie aż łupie.
Dzięki dziewczyny za info, wysłałam Wam już zaproszenia na n-k.:-):-):-)

Magda gratuluję brzusia!!!:-)

anaklim trzymamy kciuki.:-)

reklama
Do góry