reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

fogia tort rewelacja i super wygląda!!!!!:-):-):-)

Marta1981 trzymam kciuki, żeby z pracą się udało:tak::tak::tak::tak:

hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać :tak:

WIELKIE GRATULACJE!!!! i spokojnych, zdrowych 9 miesięcy:-):-):-)
Ech, ja też nie mogę się doczekać, kiedy już będę tulić to moje maleństwo, a jednocześnie....ogromnie się boję:sorry2::sorry2:

reklama
Witajcie

dziś znowu fajna pogoda mrozik, bez wiatru, tyko sloneczka brakuje....
dzisiaj Jula byla na spacerku piechotą:-D:-D:-D:-Dtroche trwało zanim doszłyśmy do apteki ale teraz nie powinna gardzić wózeczkiem:-D:-D:-D:-D

Zmykam bo cos ostatnio czuje się ignorowana:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

Madzienka no co Ty, nikt Cię kochana nie ignoruje, nie zmykaj.

Jula już na spacerki piechotą chodzi:confused: u nas jeszcze daleko, na razie to tylko za dwie łapki chodzimy.

hejka!!!
Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski...

Magda ogromne GRATULACJE!!!

Witajcie, właśnie wróciłam i zaraz będę nadrabiać zaległości z forum:tak::tak: Wczoraj już nie miałam kiedy zajrzeć, bo byliśmy w szkole rodzenia. Zakaz odwiedzin i matek i noworodków obowiązuje wciąż i na razie nie zanosi się, aby był odwołany (prawdopodobnie zaplanowane w lutym zwiedzanie oddziałów będzie odwołane:-:)-(). Jestem już po wizycie - znowu antybiotyk, niby bakterii nie tak dużo, bo gdyby nie ciąża to takiej ilości by nie leczyli, ale tak dostałam jakieś cud lekarstwo (tak przynajmniej twierdzili w aptece)....mam nadzieję, że ten cud zadziała, bo ....dwie saszetki kosztowały ponad 70 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poczytam was trochę i jak mi się uda nadrobić to się jeszcze odezwę:tak::tak:

misia trzymam kciuki, aby te bakterie szybko sobie poszły. zdrówka.
a nie mówili może do kiedy ten zakaz będzie. nie wiesz może czy sa teraz porody rodzinne. moja bratowa się tam w marcu wybiera.

ja upiekłam chlebek, przyszła do mnie @:crazy::crazy::crazy:i boli mnie brzuch . wrrr.....

dziewczyny nie wiecie może gdzie na Czechowie jest jakiś zakład fotograficzny? Anaconda koło ciebie tam nie ma jakiegoś?

hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać :tak:

GRATULACJE!!!!!!:-):-):-)

Witam wszystkich!Ja po pracy! Po powrocie poszlam od razu z Maksem na spacerek,wzielam sanki i taka szczesliwa wyszlam,a on w placz ze nie chce jechac na sankach!No myslalam ze padne i tak meczylismy sie nawzajem z tymi sankami.40minut lazilismy po osiedlu i ciagalismy sanki!:baffled:
Teraz zrobilam ciasto na naleśniki i zaraz zabieram sie za smazenie!!!!:-)

Witam wszystkich!Ja po pracy! Po powrocie poszlam od razu z Maksem na spacerek,wzielam sanki i taka szczesliwa wyszlam,a on w placz ze nie chce jechac na sankach!No myslalam ze padne i tak meczylismy sie nawzajem z tymi sankami.40minut lazilismy po osiedlu i ciagalismy sanki!:baffled:

mi Hubert jak na razie lubi na sankach, jeździć, w ogóle zauważyłam, że lubi na dwór wychodzić.

Teraz zrobilam ciasto na naleśniki i zaraz zabieram sie za smazenie!!!!:-)

a ja zrobiłam Hubertowi dzisiaj naleśniki, a ten nie chce. coś ostatnio mało mi je. a jak daję mu zupkę to pluje. robi sobie fontannę. nie wiem może mu robię za krótkie przerwy między posiłkami i nie jest głodny.

mi Hubert jak na razie lubi na sankach, jeździć, w ogóle zauważyłam, że lubi na dwór wychodzić.

a ja zrobiłam Hubertowi dzisiaj naleśniki, a ten nie chce. coś ostatnio mało mi je. a jak daję mu zupkę to pluje. robi sobie fontannę. nie wiem może mu robię za krótkie przerwy między posiłkami i nie jest głodny.

Maks tez lubi wychodzic na dwor!:-)
A jakie te przerwy robic miedzy posilkami?

hej kobietki

wróciłam w końcu do domku, o dziwo udało mi sie wszystko załatwić, zrobiłam wszystkie badania i lekarz orzekł że dam radę urodzić;-) serducho ledwie zipie ale a radę;-):tak:

misia chyba wiem co za lekarstwo dostałaś, ja też miałam takie w saszetkach i cholernie drogie i też musiałam dwie wypić, ale pomogło wytłukło bakterie i szybko niw wróciły, ale jednak wróciły. teraz cały czas biorę żurawinkę i jak narazie mam spokój. fajnie że chodzisz do szkoły rodzenia, ja też chciałam ale długo pracowałam i sił zabrakło, teraz już troche późno:zawstydzona/y:

magdaso3 gratuluję "kreseczek" i życzę spokojnego czekania na maleństwo

Hej girls poczytałam Was trochę i zmykam. Potwornie się dziś namarzłam i coś mi w głowie aż łupie.
Dzięki dziewczyny za info, wysłałam Wam już zaproszenia na n-k.:-):-):-)

Magda gratuluję brzusia!!!:-)

anaklim trzymamy kciuki.:-)

reklama
Do góry