reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka Marz21 SUUPER foty!!!Ale frajda!!!!:-D:-D:-D

Witam wszystkich serdecznie, ja tak na jednej nodze bo mielone mi sie smaza!!!!:-)
Ja tez mielone mialam dzis...ale takie urozmaicone,bo dodalam troszke papryki w kostke pokrojonej i pieczarki starte na tarce,no i ser zolty jeszcze....nawet dobre,no i cos innego:happy2:

Super fotki dziewczyny i z sanek,i twoje sunday,(wlasnie podpytaj w jakim programie)
No a tort to rewelacja:tak::-):-):-)

Moje pany poszly spac,nawet szybko ich zmiotlo....hi,hi.....
Maz tez przysypia juz na kanapie:-D:-D:-D
Martus,ja bym zadzwonila do tej kobitki pierwsza,jakby sie pare dni nie odzywala,zapytaj poprostu czy masz ta prace,czy nie,bo nie wiesz czy masz cos szukac dalej....

reklama
Anetko,ja pierwsza podałam numer:tak:,więc sądzę,że pierwszy krok to ta druga strona powinna zrobić.A to by było od marca dopiero.
Praca przyda się ;-):tak:ale jeśli nie wypali to się nie będę przejmować.

Maltanka to możemy sobie ręce podać bo ja mam sąsiadkę nad sobą z pieskiem rozdarciuchem i zawsze jak wieczorem wychodziła z nim na spacer, tak mniej więcej koło 22 to mi ten piesek Maję budził, oj jakiego ja miałam na tą babkę nerwa, teraz Maja już się chyba przyzwyczaiła do tego szczekania a ja z tą babką lubię sobie czasem pogadać bo sympatyczna się okazała:tak::tak::tak:

Fogia torcik super no i pełen szcun w Twoją stronę
Sunday fajna rodzinna fotka bardzo lubie zdjecia i rózne kombinacje z nimi związane.
Maltanka no niestety takie uroki mieszkania w bloku

Ja po prawie dwóch godzinach wyszłąm z kuchni i prawie nog nie czuje ale zupka zrobiona, pulpeciki dla małego no i pozmywane za to mąż zrobił mi kanapeczki.
Dobranoc

reklama
Do góry