reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam sie i ja
u nas też zimno strasznie, aż się wyłazić nie chce a ja muszę do miasteczka jechać:-( w dodatku do lekarza, mam nadzieje że dostane to nieszczęsne skierowanie

Marta trzyman kciuki żeby z praca się udało, a staranka nie uciekną

miłego dnia życzę

Witajcie

dziś znowu fajna pogoda mrozik, bez wiatru, tyko sloneczka brakuje....
dzisiaj Jula byla na spacerku piechotą:-D:-D:-D:-Dtroche trwało zanim doszłyśmy do apteki ale teraz nie powinna gardzić wózeczkiem:-D:-D:-D:-D

Zmykam bo cos ostatnio czuje się ignorowana:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: a tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .Wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). w sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do Was zaglądać :tak:

Magdaso3 wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesięcy
Anaklim ty już prawie dwa tygodnie po terminie do kiedy masz tak chodzic czy będą ci wywoływac?
Madzienka nie zmykaj tak szybko bo nie jestes ignorowana a jesli chodzi o spacerek to raz sie wybralam z Mateuszkiem na nóżkach to było bardzo wesoło bo jak ja chciałąm isc do przodu to on akurat chce w drugą strone. Kupiłam mu nawet wtedy grajaca laseczke do pchania ale na długo nie pomogło.

My juz po spacerku akurat jak bylismy to wyszło słoneczko a teraz moje dziecię smacznie śpi
Miłego dzionka Wam życze

hejka!!!
Ale mnie tu daaawno niebyło ojejku :szok: A tyle sie wydarzyło , że zbraknie mi czasu aby to opisać. Najważniejsza wiadomosć to taka, że będziemy mieli nowego członka rodziny :-) .wczoraj sie testowałam i jak nic 2 kreski... Jak narazie jestem troszke rozbita i przetrawiam to pomalutku:-). W sumie sie staralismy od 3 mcy, ale zawsze jest to szok. Teraz będę częściej do was zaglądać :tak:

gratulacje!!!!!!!

reklama
Witajcie, właśnie wróciłam i zaraz będę nadrabiać zaległości z forum:tak::tak: Wczoraj już nie miałam kiedy zajrzeć, bo byliśmy w szkole rodzenia. Zakaz odwiedzin i matek i noworodków obowiązuje wciąż i na razie nie zanosi się, aby był odwołany (prawdopodobnie zaplanowane w lutym zwiedzanie oddziałów będzie odwołane:-:)-(). Jestem już po wizycie - znowu antybiotyk, niby bakterii nie tak dużo, bo gdyby nie ciąża to takiej ilości by nie leczyli, ale tak dostałam jakieś cud lekarstwo (tak przynajmniej twierdzili w aptece)....mam nadzieję, że ten cud zadziała, bo ....dwie saszetki kosztowały ponad 70 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poczytam was trochę i jak mi się uda nadrobić to się jeszcze odezwę:tak::tak:

Do góry