reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczyny:)

fajniaste foty z sankowych spacerków, ja już też tak chcę na spacerki chodzić:zawstydzona/y:

misia, maltanka dajcie znać jak po wizytach.

ja się dziś usiłowałam zarjestrować do kardiologa w pradni przyszpitalnej. poszłam, postałam w kolejce i sie okazało że mam nie takie skierowanie, bo wystawił je lekarz w gabinecie prywatnym a takowy (zdaniem pani w okienku) nie może dawać skierowań do poradni państwowej:wściekła/y::wściekła/y:
jutro idę do lekarza rodzinnego żeby mi to skierowanie przepisał, szlak mnie trafia ze słuzbą zdrowia w tym kraju...

teraz odpoczywam bo niedawno wróciłam do domku, byłam jeszcze w pracy bo szef zatęsknił;-) i w urzędzie gminy... udało nam się zameldować na stałe w naszym domku, koniec mieszkania na placu budowy

ale miałyście fajne przygody wychodząc ze szpitala:):) się uśmiałam, a małz skomentował że też by o takich drobiazgach jak buty czy spodnie zapomniał jakby kartki nie miał:):) muszę mu odpowiednią karteczę przygotować:):)

zrobiłyście też mi fajna sciągawkę w co ubrać maleństwo ze szpitala, bardzo dziękuję :-):tak: tak jak sie teraz astanawiam to chyba zbyt mało ubranek planowałam zabrać, no i chyba dobrze że mam większy kombinezon, to się mały w tych wszystkich ciuszkach zmieści:)

reklama
hej girls
jeszcze nie doszłam do siebie po szalonej niedzieli urodzinowej. :-)
Przede wszystkim dziękuję w imieniu Filipka za wszystkie życzenia. :-)
Imprezka się udała, jak twierdzi rodzina tort również. :sorry2::sorry2: Co do strony wizualnej oceńcie same, dodam tylko, że namęczyłam się przy nim jak cholera.
mhuddx.jpg

Synek był nim zachwycony i to dla mnie najważniejsze.
291oqpe.jpg

a tu komisyjne nadgryzienie tortu, zanim zdążyłam go pokroić. :dry::dry:
2prsavc.jpg

misia, maltanka dajcie znać jak po wizytach.

ja to nie go gina chodziłam:no2: tylko do innego, ale wszystko na dobrej drodze:tak:

Marz fajne fotki, widzę, że Mateuszek próbuje jak śnieg smakuje.

Sundey fajne, a jaki to program.

Fogia jestem pod wrażeniem. Tort śliczny.

Ja pół godziny temu dotarłam do domu. Zaraz muszę zrobić małemu mleko i położyć go spać.

Fogia piękny torcik zrobiłaś, gratulacje. Ja to chyba na łatwiznę pójdę i coś kupię:-p:-p
I śliczny Filipek w podpisie:tak::tak::tak:
A jak tam jego zdrówko? Poszedł dzisiaj do przedszkola?

Dzięki dziewczyny. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Fogia piękny torcik zrobiłaś, gratulacje. Ja to chyba na łatwiznę pójdę i coś kupię:-p:-p
I śliczny Filipek w podpisie:tak::tak::tak:
A jak tam jego zdrówko? Poszedł dzisiaj do przedszkola?
ano poszedł. Ciekawe jak długo wytrzyma. :sorry2::sorry2::sorry2: Może nareszcie trochę pochodzi w tym miesiącu?

Dziewczyny dodałam właśnie trochę fot na n-k. I uzmysłowiłam sobie, że nie mam większości Was w znajomych. Jeżeli, któraś chciałaby mnie bliżej poznać to proszę napiszcie mi na priva swoje dane.

reklama
A mi praca się szykuje :tak::cool::cool2::cool2:- jakieś dziwne szczęście mam do nauczycielskich rodzin:baffled: --mama pracuje w IV LO (bez urazy Justyś;-)).Malutka ur.18 października:tak:.
Julu akurat w wieku przedszkolnym to jutro zapytam dyrekcji czy jest na maluchach miejsce.
A i mam pytanie czy wypada pierwszej zadzwonić czy czekać na telefon,bo tylko przez NK się kontaktowałyśmy:confused:?
Ale pyszny torcik,nic dziwnego że Fifi nie mógł się doczekać.

Do góry