reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam porannie:-):-)
Wyszykowałam dzisiaj Maję do przedszkola ale mąż z powrotem przywiózł ją do domu bo w aucie skarżyła się na ból brzuszka i mówiła że zbiera jej się na wymioty:sorry::sorry::sorry:
Tak więc siedzimy dzisiaj razem w domku:tak::tak::tak:
Miałam jechać dzisiaj po prezent mikołajkowy dla niej ale muszę przełożyć to na jutro bo przecież przy niej nie będę kupowała:-D:-D:-D
Wiecie co? Dzisiaj wstałam o godz.6.50 i na dworze było prawie całkiem ciemno:szok::szok::szok: - to okropne

reklama
Witam i ja.M posłałam z Olkiem do przedszkola :-p:tak:a Julu jeszcze śpi.Mam jeszcze godzinkę do wyjścia to posiedzę na BB.
Anaconda,zdrówka dla Majeczki:tak:,żeby tylko coś poważniejszego się nie przyczepiło do niej:no:.

to i ja się witam;-);-);-)
Anaconda to Ty późno wstajesz:-D:-D:-Dja zwykle jestem na nogach od 5:szok: i powiem Ci, ze ciemno jak ciemno ale jak jest ładne i bezchmurne niebo to patrzę na gwiazdy, ślicznie je było widać ostatnio:tak::tak::tak:zupełnie jak w letnią ciepłą noc aż się zdziwiłam że listopad a tu takie widoki:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie! ale dzisiaj jakoś ciemno na dworze i ponuro.

Agunia ja często też o 5.00 już na nogach, :baffled:Hubert mi funduje takie pobudki. (kto by to kiedyś pomyślał, żeby tak w środku nocy wstawać).

Anaconda zdrówka dla Majeczki, aby jak najszybciej przeszło. a może coś zjadła i stąd ten brzuszek ją bolał?

my siedzimy dzisiaj w domku się nudzimy, z noska cieknie. wczoraj byliśmy u lekarza, ale na szczęście młody nie wymaga leczenia antybiotykami, w płuckach czyściutko.

właśnie nastawiłam sobie pranie i kończę kawkę. najgorzej, że mi też coś nos przytkało.

nie polecam basenu w motyczu choć sama jeździłam tam rok na zajęcia, ale to nie są miłe wspomnienia. Owszem instruktor jest świetny, ale poza tym tragedia: zimna woda-moj synio był siny po godzinie, grzyb na ścianach, opryskliwa właścicielka basenu. Jak wpłacisz kase to nawet jak dziecko chore i miesiąc ci przepadł to nie odzyskasz pieniędzy, nawet nie da się ich przepisac na nastepny miesiąc, a dodam jeszcze że z basenu zrezygnowałam bo synek nabawił się tam choroby skóry, jutro czeka mnie wizyta u dermatologa..

nie polecam basenu w motyczu choć sama jeździłam tam rok na zajęcia, ale to nie są miłe wspomnienia. Owszem instruktor jest świetny, ale poza tym tragedia: zimna woda-moj synio był siny po godzinie, grzyb na ścianach, opryskliwa właścicielka basenu. Jak wpłacisz kase to nawet jak dziecko chore i miesiąc ci przepadł to nie odzyskasz pieniędzy, nawet nie da się ich przepisac na nastepny miesiąc, a dodam jeszcze że z basenu zrezygnowałam bo synek nabawił się tam choroby skóry, jutro czeka mnie wizyta u dermatologa..

A ja sie nie zgodzę, ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania...
Moim zdaniem woda wcale nie jest zimna, zajecia mozna odebrac sobie indywidualne. chodze na ten basen juz ponad 3 lata i zadnych problemow zw skora nie mialam moje dziecko jak na razie tez

Witajcie, my juz po spacerku, krociutkim ale zawsze....Julcia tez spi a ja jak zwykle nadrabiam zaleglosci, pozdrawiam i zycze milego dnia

Zdroweczka dla wszystkich chorowitkow

reklama
hejka robila ktoras z was kiedys lasagne?? macie jakis dobry przepis?? szukalam na necie jest tego sporo ale co strona to inny przepis i juz zglupialam i nie wiem ktory wyprobowac.

Do góry