reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej lasencje,ja dziś na popołudnie wiec chwilkę rano mogę posiedzieć z Wami.:tak:
Co do Sarwinki to potwierdzam,znajomy miał skręconą nogę,bo z drabiny spadł i kazała sadłem przykładać i nastawiła i normalnie chodzi:tak:.

reklama
cześć, zajrzałam do Was dzisiaj z pracy;-);-);-)
Marta super, ze się imprezka udała:tak::tak::tak:widziałm foteczki, ładnie:tak::tak:

Nadulec piszesz, ze Twoja mała ma wadę serduszka czy chodzi o to:przetrwały przewód tętniczy Botalla (łac. ductus arteriosus persistens, ang. patent ductus arteriosus PDA) ?

moja Misia się z tym urodziła i zaraz po urodzeniu przewieźli ją do szpitala dziecięcego na kardiologię, ale na szczęście lekarz mnie nie straszył operacją i kazał czekać bo takie wady często zamykają się same i tak wąłśnie było w naszym przypadku, Misia skończyła roczek i Bottal się zamknął, zotało jeczsze VSD ale nie wymaga leczenia ani operacji bo podobno jest małe , zgłaszamy się dwa razy w roku na kontrole, echo i rtg serca i jak narazie jest nieźle
trzymam kciuki zeby u Was też tak się skończyło:tak::tak::tak::tak:

witajcie!

Marta fotki super! cieszę się, że imprezka się udała.

agunia zaglądaj do nas częściej. pisz co tak u Was?
a my siedzimy w domu, Hubert nadal kaszle, nos zatkany:-(- dzisiaj idziemy do lekarza.
do tego wstaje o 5.30 i jest już wyspany:eek:

a mnie nawiedziła @ i nic mi się nie chce :crazy::oo::baffled:

sundey gdzie Ty się podziewasz??????????????????????????????

Julu właśnie wsypał rybom opakowanie 150ml karmy i mówi MAMO NIE MA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:.

Marta przegapiłam Twojego posta:zawstydzona/y:

no tak mama rybki głodzi to synek się zaopiekował:-):-):-) niezłe sztuki teraz będą jak tyle zjedzą;-)

a jakie macie rybki? my kiedyś mieliśmy, ale z braku miejsca teraz akwarium stoi puste u teściów.

sorki za jeden pod drugim ale chciałam zacytować:sorry:

Witajcie, weekend zlecial...my juz po spacerku, ale dzisiaj zimny wiatr....Jula teraz spi a ja nadrabiam zaległości weekendowe:tak::tak::tak:

Marz dzieki za informacje, znam Sarwinkę ze slyszenia...ale nie wiem czy moj Pawel do niej wybierze sie:-D:-D:-D:-D

Madzienka nóż to ostateczność zawsze trzeba próbować innych sposobów. Napisałam ci o niej bo jak dobrze pamietam to którys z twoich postów mówił że sie martwicie o te kolano więc wybór należy do Was.

Madzienka nóż to ostateczność zawsze trzeba próbować innych sposobów. Napisałam ci o niej bo jak dobrze pamietam to którys z twoich postów mówił że sie martwicie o te kolano więc wybór należy do Was.

Kochana ja pewnie sprobowalabym tego sposobu ale moj P chyba nie:sorry::sorry::sorry::sorry:
Dzisiaj mu powiem, zobaczymy jak zareaguje:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Madzianka warto jechać do Serwinki ona jest świetnym specjalista lepszym niz większość ortopedów u nas Wiem co piszę bo sprzedaję czasem ludziom leki które ona przepisuje i powiem ci że zna się świetni na tym co robi A jeśli twój P nie lubi znachorów to zapraszam do Chełma dr. P ;-) nadal przyjmuje a to najleprzy ortopeda po tej stronie Wisły

Do góry