reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Właśnie część tych czapek to niewypał bo są za małe na Kubę Szkoda bo fajne:happy:
Operacja to tylko pierwszy etap leczenia dziecka Po operacji i wygojeniu ran maluchy trafiają po opiekę logopedy mającego doświadczenie w pracy z dziecmi z rozszczepem, ortodonty, foniatry i często poradni audiologicznej lub laryngologa. Logopeda nas bardzo pochwaliła Powiedziała że to świetnie że Kuba je łyżeczką i gryzie sam bo to doskonałe ćwiczenie dla mięsni i podobno duże osiągnięci dla 10 miesięcznego niemowlaka:-D Mamy masować wargę i podniebienie dużo ćwiczyć robieni różnych minek i starać się uczyć małego dzwięków gardłowych - tata, baba brum itp. i obserwować ogólny rozwój małego A po roku mamy uczyć dmuchania Dobrze też że Klusek tak długo raczkował bo to dobrze rozwija półkule i kordynacje ruchowo wzrokową Mamy też ćwiczyć słuch i zabawy dzwiękowo-sprawcze czyli naciskasz/wrzucasz/dotykasz i gra

Ja dziś do leclerca po prezent mikołajkowy jadę, która też tam będzie?

i jak zakupy? upolowałaś prezenta?;-)

Witam kochane,znow mnie ciut nie bylo-tesknilyscie? He,he....:-D:-D:-D

ba no pewnie, że tak:tak:

W poniedzialek maz byl w doma i okupowal kompa...a po poludniu bylismy u ortopedy z Karolinka-wszystko w porzadku z bioderkami.....

cieszę się, że z Karolinki bioderkami ok.

no ja z kompem nie mam problemu. M miał w domu laptopa niedziałającego, uruchomił sobie go, żeby podłączać do samochodu, to skorzystałam, a co ma tak leżeć nie włączany i mam internet, :-) (swój)

Chciałabym zrobić pierniczki. Ma ktoś jakiś łatwy przepis na dobre pierniczki?

o pierniczki, też bym upiekła, ale nie mam dobrego przepisu

Witajcie!

ja dopiero teraz bo jakoś mi tak zeszło od rana. nockę miałam ok młody wstał o 7.00:eek: już mniej kaszle i z noska nie leci.

wieczorkiem miałam randkę z żelazkiem

Hubert mi usypiał przy jedzeniu i śpi już od 19.30:eek:

reszta:crazy:

Anihira,jakby co mam komu upchnąć czapeczki;-):tak:.Dal chrześniaka M bym odkupiła albo byśmy na wymianę poszły;-):tak::eek:.
Maltanka,śliczne suwaczki;-):tak:.
Z prasowania zostało mi 3 pary spodni i 2 bluzki ale nie dałam już rady ustać.M poległ z chłopakami a ja z tego wszystkiego spać nie mogę:no::-( i na 8:30 :wściekła/y::wściekła/y:a nie na 9-tą i jakby się dało to nawet wcześniej.Bo ja co prezes CLA:crazy:,że ustalam godziny odjazdów autobusów:sorry::wściekła/y::wściekła/y:- nasz samochód na warsztacie:tak::-p.

Witam
No i przymrozek do nas przyszedł:szok::szok::szok:
Niestety wczorajszy wypad do leclerca się nie udał bo te lalki które chciałam kupić były już wykupione:crazy::crazy::crazy:
Więc dzisiaj mus do reala skoczyć i tam poszukać
A jutro w przedszkolu u Mai będzie mikołaj, ciekawe jakie będą wrażenia:tak::tak::tak:

Witam.....
U Gosi w szkole jutro tez Mikolaj.....:-)

a ja dzis mam dzien przy maszynie do szycia-chcialam uszyc Gosi nowa firanke do pokoju....ciekawe czy Karolina mi da spokojnie chociaz ciut poszyc :sorry:

Maltanka[/B],śliczne suwaczki;-):tak:.

Danke!:-)

No i przymrozek do nas przyszedł:szok::szok::szok:

nio nareszcie może te chorubska wyginą, no i kiedy ten śnieg w końcu będzieeee

szkoda, że nie kupiłaś w Leclercu tego co chciałaś.

a ja dzis mam dzien przy maszynie do szycia-chcialam uszyc Gosi nowa firanke do pokoju....ciekawe czy Karolina mi da spokojnie chociaz ciut poszyc :sorry:

anet ale Ty to masz dobrze. wszystko sobie uszyjesz sama. moja mama i siostra mają taki dar. mama to nawet sukienki na wesele mi szyła. u rodziców w domu to maszyna do szycia to podstawowy mebel w kuchni:-). ja niestety nie umię:no2:

Witajcie!
a słyszałam, że dzisiaj koło południa ma być 8 stopni i słoneczko, a tu ani jednego ani drugiego.
kończę właśńie kawkę. sprzątać mi się nie chce, ale to jak zwykle.

M muszę wysłać do Tesco po pampersy (promocja jest). będzie jechał z psem na szczepienie to podskoczy.

oglądam właśnie DD TVN i jesto tym czy ojciec potrafi zająć się dzieckiem... ta... chyba jak nie płacze, a i to też nie za długo.

Ostatnia edycja:
Ja też oglądam i jeszcze dodam że jak dziecko śpi to facet potrafi się nim zająć:crazy::crazy::crazy:
A oglądasz teraz tego trzylatka co zna wszystkie kraje świata:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry