reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my tez juz dworek zaliczylismy,mala padla zaraz,wiec ja postawilam na podwórzu kolo domu, a sama wzielam sie za mycie okna(juz ostatnie) w kuchni,wiec mialam na nia oko,oj grzeczna ta moja niuńka,spala 2,5 godziny na dworze:szok:

reklama
my wyszliśmy ale byliśmy tylko 30 minut jakoś strasznie wiało.

dzwoniłam w końcu do pediatry bo zgłupiałam i nie wiedziałam co wybrać (a znając siebie kupiłabym wszystko). mamy brać syropek i do noska nasivin, a olbas oil powiedziała mi, że można jak najbardziej, ale czasami się zdarza tak, że wywołuje odwrotne reakcje, tak jakby dziecko się dusiło no i wtedy nie można stosować.

kiedy dostalyscie okresu po porodziie??

ja dostałam po 8 miesiącach

a co tu takie puchy?????:eek::eek::eek:

no to Hubert ma prezent pod choinkę, M wracając z pracy kupił w realu aktywny stoliczek Fisher price:-):-):-)

ja kończę obiad, M poleciał na piffko a Hubert wywalił mi na podłogę całe pudło zabawek i siedzi w tym;-)

Witam.
Dziś jak zabrałam Olka z przedszkola pojechaliśmy do Lidla,naładowałam cały wózek,wyłożyłam na taśmę,ja do wózka a torebki nie ma z kasą :no::szok:,dawaj szybko do auta po kasę,bo zapomniałam wziąć jak wysiadałam a jeszcze Jula siku wzięłam,żeby później ze sklepu nie wychodzić:zawstydzona/y::tak: ale gościu miał ubaw na kasie:tak::zawstydzona/y:.

Witam.
Dziś jak zabrałam Olka z przedszkola pojechaliśmy do Lidla,naładowałam cały wózek,wyłożyłam na taśmę,ja do wózka a torebki nie ma z kasą :no::szok:,dawaj szybko do auta po kasę,bo zapomniałam wziąć jak wysiadałam a jeszcze Jula siku wzięłam,żeby później ze sklepu nie wychodzić:zawstydzona/y::tak: ale gościu miał ubaw na kasie:tak::zawstydzona/y:.

Dobrze, że miałaś ja! Ze Ci nie ukradli!:eek:

Witam wszystkich wieczorowo!!!:-)

reklama
hej ale produkujecie. katar u dziecka faktycznie, jest meczacy.
kiedy dostalyscie okresu po porodziie??
mezatka,ja po pierwszymto nie pamietam,ale jakos szybko:sorry:
a teraz tez juz po 2 miesiacach...wrr.....a mowia ze jak sie karmi to sie nie ma...guzik prawda.....
Witam.
No to Marta mialas niezla przygode,ja to bym pomyslala ze mi ukradli....:eek:

moja mala panna juz spi,a starsza sie bawi jeszcze w najlepsze :szok:...ale jeszcze jej nie gonie spac,bo do szkoly jutro jeszcze nie idzie,a choroba widze ze juz przechodzi,na szczescie....:tak:
Dobra ja sie ulatniam,na Londynczykow.....DOBRANOC!!!:-)

Do góry