reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie, ja własnie wrocilam z polowania w Tesco na promocje...Kupilam Julci kolejna zabaweczke grającą-jakaś nowość z Fishera:-D:-D:-Di powiem Wam że nie spodziewałam sie tak dużej ilości osób po godzinie 22:laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie!

u nas noc dzisiaj super. Hubert poszedł spać o 20.30 to do 21.30 przebudził się dwa razy, ale potem jak usnął to przespał do 6.40 :eek: nie wstawałam ani razu do niego.

dalej kaszlemy a z noska to się dzisiaj leje:-(

Madzienka pochwal się co kupiłaś, daj linka, albo wklej zdjęcie.:tak:

Witam również:-):-):-)
Wczoraj byłam w realu bo miały być w promocji takie spodnie ortalionowe na polarku i chciałam je Majce kupić i poszłam na darmo bo ich nie wystawili i dzisiaj muszę drałować na nowo bo może dzisiaj już będą:crazy::crazy::crazy::crazy:
Maja nadal ma chrypę, nic jej nie przechodzi:-:)-(
Madzienka no właśnie pochwal się zabaweczką:tak::tak::tak:

Witam !!!
U mnie dzis sloneczko,ale fajnie:-D
anaconda,moze jakies tabletki do ssania jej dawaj na ta chrypke....:tak:
Madzienka,wlasnie,tez jestem ciekawa co kupilas....:-)

hej kobietki;-);-);-)znowu mnie trochę nie było ale myślami jestem z Wami cały czas:tak::tak::tak:

widzę, że chorowania ciag dalszy, czy ta grypa nie odpuści? Ale co się dziwić, pogoda jej sprzyja, jakby ścisnęło mrozem to i zarazki by wymroziło a tak męczą sie dzieciaczki i mamusie, mnie to już nawet zwykły katar wkurza:wściekła/y:
zdrówka dla wszystkich chorujacych:tak::tak::tak:

u Misi w przedszkolu dzisiaj andrzejki, trzeba było przynieść świecę i jako bilet wstępu coś słodkiego lub zabawkę:-Dzobaczymy jakie będą wrażenia

musiałam się na chwilę wylogować (piszę z pracy) i zejść 2 piętra w dół bo m przywiózł mi świeże rogaliki maślane:tak::tak::tak::tak: i jak ja mam się odchudzić????????????? ale pyszne, jednego już pochłonełam a przywiózł mi 3:szok::szok::szok::szok:czy on zwariował?

Anaconda mnie też zawsze wkurza jak coś jest w ofercie marketu a na sklepie ani śladu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:potem się głupio tłumaczą, ze towar nie dojechał, a już najbardziej się wnerwiłam jak chciałam kupić w brw stół i krzesła, w ofercie super cena i wyglad fajny a w sklepie nie było, facet mi powiedział, ze dojadą i mam zadzwonić i zamówić sobie następnego dnia po 18, zadzwoniłam minutę po 18 a on mi z tekstem, ze były ale już nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cena była napradę atrakcyjna i pewnie rozebrali sami pracownicy, tylko po ludziom mydlą oczy:crazy::crazy:

teraz muszę trochę popracować, pozdrawiam

Hej my juz pos spacerku, Julci spi a ja szykuje dla niej obiadek, na chwilke zajrzalam...przeszukalam net i nie moge tej zabawki znalzc jak bede miala chwilke to zrobie jej zdjecie:tak::tak::tak:

Jak macie katalog z Tesco z zabawkami to jest na stronie 19, cos a'al bak...cięzko mi to opisac:-D:-D:-D:-D

Witam.

Mam juz dojsc tego kmpa, wiecznie cos sie w nim psuje:wściekła/y:
My tez bylysmy dzis na spacerku,a o 17 czeka nas wyprawa do pani doktor Sadurskiej..boje sie okropnie tej wizyty i czego sie na niej dowiem.Mam nadzieje ze uslysze dzis dobre wiesci odnosnie tego otworu co ma Ayka. Mowie wam mam niesamowitego stresa...:szok:
Dam znac ja wrocimy...
Pozdrawiam

reklama
Witam.

Mam juz dojsc tego kmpa, wiecznie cos sie w nim psuje:wściekła/y:
My tez bylysmy dzis na spacerku,a o 17 czeka nas wyprawa do pani doktor Sadurskiej..boje sie okropnie tej wizyty i czego sie na niej dowiem.Mam nadzieje ze uslysze dzis dobre wiesci odnosnie tego otworu co ma Ayka. Mowie wam mam niesamowitego stresa...:szok:
Dam znac ja wrocimy...
Pozdrawiam

Mocno trzymamy kciuki i czekamy na wiesci!!!

Do góry