reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my tez juz dworek zaliczylismy,mala padla zaraz,wiec ja postawilam na podwórzu kolo domu, a sama wzielam sie za mycie okna(juz ostatnie) w kuchni,wiec mialam na nia oko,oj grzeczna ta moja niuńka,spala 2,5 godziny na dworze:szok:

reklama
my wyszliśmy ale byliśmy tylko 30 minut jakoś strasznie wiało.

dzwoniłam w końcu do pediatry bo zgłupiałam i nie wiedziałam co wybrać (a znając siebie kupiłabym wszystko). mamy brać syropek i do noska nasivin, a olbas oil powiedziała mi, że można jak najbardziej, ale czasami się zdarza tak, że wywołuje odwrotne reakcje, tak jakby dziecko się dusiło no i wtedy nie można stosować.

kiedy dostalyscie okresu po porodziie??

ja dostałam po 8 miesiącach

a co tu takie puchy?????:eek::eek::eek:

no to Hubert ma prezent pod choinkę, M wracając z pracy kupił w realu aktywny stoliczek Fisher price:-):-):-)

ja kończę obiad, M poleciał na piffko a Hubert wywalił mi na podłogę całe pudło zabawek i siedzi w tym;-)

Witam.
Dziś jak zabrałam Olka z przedszkola pojechaliśmy do Lidla,naładowałam cały wózek,wyłożyłam na taśmę,ja do wózka a torebki nie ma z kasą :no::szok:,dawaj szybko do auta po kasę,bo zapomniałam wziąć jak wysiadałam a jeszcze Jula siku wzięłam,żeby później ze sklepu nie wychodzić:zawstydzona/y::tak: ale gościu miał ubaw na kasie:tak::zawstydzona/y:.

Witam.
Dziś jak zabrałam Olka z przedszkola pojechaliśmy do Lidla,naładowałam cały wózek,wyłożyłam na taśmę,ja do wózka a torebki nie ma z kasą :no::szok:,dawaj szybko do auta po kasę,bo zapomniałam wziąć jak wysiadałam a jeszcze Jula siku wzięłam,żeby później ze sklepu nie wychodzić:zawstydzona/y::tak: ale gościu miał ubaw na kasie:tak::zawstydzona/y:.

Dobrze, że miałaś ja! Ze Ci nie ukradli!:eek:

Witam wszystkich wieczorowo!!!:-)

reklama
hej ale produkujecie. katar u dziecka faktycznie, jest meczacy.
kiedy dostalyscie okresu po porodziie??
mezatka,ja po pierwszymto nie pamietam,ale jakos szybko:sorry:
a teraz tez juz po 2 miesiacach...wrr.....a mowia ze jak sie karmi to sie nie ma...guzik prawda.....
Witam.
No to Marta mialas niezla przygode,ja to bym pomyslala ze mi ukradli....:eek:

moja mala panna juz spi,a starsza sie bawi jeszcze w najlepsze :szok:...ale jeszcze jej nie gonie spac,bo do szkoly jutro jeszcze nie idzie,a choroba widze ze juz przechodzi,na szczescie....:tak:
Dobra ja sie ulatniam,na Londynczykow.....DOBRANOC!!!:-)

Do góry