reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja nie wytrzymałam i poszłam spać w południe i dopiero teraz wstałam - a miałam takie plany na ten przespany czas :-p:-p
Fajnie Ci;-):tak: - ja nie potrafię w dzień spać - raz tylko z Olkiem w ciąży po szkole położyłam się w dzień spać:tak:.
Hej girls

ja lekko zdołowana. Filipek chory, kaszlał dziś rano okropnie, a że M. był w domu postanowiłam młodego nie posyłać do przedszkola. Do doktorki nie udało się dziś dostać. :no: Ok 12 M. zaczął dzwonić, że małego zaczyna podduszać (Fifi ma rozpoznaną astmę oskrzelową), a M. nie wiedział z jakich leków mu inhalację zrobić. Z małym było gorzej i gorzej więc zerwałam się z pracy i przygoniłam do domu. Inhalacja pomogła na tyle, że oddech się unormował ale kaszel pozostał. Do lekarza dopiero jutro na 13. :dry:
A myślałaś o zmianie doktorki, wiem że do Twojej blisko ale to chyba nie pierwszy raz gdy się nie dostaliście do niej:dry::sorry2:.
Bylam w Biedronce na Jana Sawy i spory wybor jest tych kompletow, ja kupilam z samochodem.

Niedawno wrocilam do domu, bylam 2,5 godziny u fryzjera!Ale w koncu wygladam jak czlowiek.
Mnie w sobotę ten zaszczyt czeka - bo też jak człowiek trzeba na Komunii wyglądać i Wam się w poniedziałek pokazać;-):tak::tak::-D:-D.
Fajna fryzurka i twarz Ci się zmieniła:tak::-).
Aluśka na złew yniki zawse znajdą siedobre laki więc napewno bedzie ok. a jeśli chodzi o kogel mogel to ja bym sie zastanowiła, wkoncu to surowe jajko:dry::dry::baffled::baffled::baffled:, na anemię dobra jest kaszanka, wątróbka, szpinak, brokuły, pietruszka(natka) też ma dużo żelaza:tak::tak::tak:
Wątróbki w ciąży nie można bo zawiera wit. A a szpinak zawiera szczawiany które wytrącają wapń z kości. Kogel - mogel w ciąży zajadałam:-p;-):tak: - jajka sparzałam wrzątkiem i na 1 jajko sypałam 4 łyżeczki cukru i mikserem do białości ubijałam:tak:.
Madziara, bardzo ciekawy Blogasek:tak:, w wolnej chwili całego przeczytam;-):tak:.
Anet, Ty też się pokaż w nowej fryzurce:tak::tak:.

reklama
Dzis bylam u fryzjera na pasemkach,nawet fajnie wyszly i tylko za 45 zl:szok: dwa kolory:confused:...wiec jestem zadowolona,a wysiedzialam sie ze 4 godziny:szok:....myslalam ze jak wroce do domu to tesciowa powie ze wiecej z Karolina nie zostanie:-p,ale nie bylo tak zle:happy2:
A jutro znow mam wyjazd,do tego chirurga ide i juz mam stracha:baffled:co on mi tu powie

pokaż się, pokaż

I trzymam kciukaski za wizyte u chirurga

Maltanka
umawiamy sie jutro rano na smska...zobaczymy co bedzie za oknem bo w pogodzie mowili o deszczu i burzach:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Co do autka to niedobrze:confused::confused::confused:pompa to chyba duży wydatek:sorry2::sorry2::sorry2:a dopiero twoj męzowy mówił że audi rzadzi ale chyba jego portfelem:dry::dry::dry:

Zwijam żagle...DOBRANOC!!!!

sunday_ ślicznie wyglądasz!! ja też muszę koniecznie sie umówić do fryzjera ... ale nie mam z kim Gabi zostawić :(
nie wiem co to będzie w sobotę jak na to wesele pojedziemy ...

co do pompy to tak duży wydatek mój mąż ostatnio robił w naszej lagunie i sama pompa to coś koło 1000zł + robocizna :dry: nie ma to jak francuska zdzira - tak nazywa nasz samochód nasz mąż ;)

anet15 2 kolory za 45 zł gdzie Ty byłaś ?? ja też chcę :-p jeszcze jak ładnie wyszło :p

ogólnie to w sobotę idę do fryzjera ale na samo czesanie jestem ciekawa co mi wymyśli ... na taką pogodę to chyba sztywne upięcie i tona lakieru :blink:

wiecie co przypomniałam sobie że miałam sobie zamówić bolerko na ten weekend i zapomniałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam co włożyć na wierzch na sukienkę ......

dobranoc kochane i oby jutro wyszło słoneczko!!! oby prognozy które widziałam się nie sprawdziły dlaczego ????? bo przez kolejne 16 dni zapowiadają deszcz, burze a pod koniec maja przymrozki :baffled:

Madzienka ok to jak coś to smska pisz:-) a co do pompy to na szczęście nie aż tak drogie, jeśli padło to co P podejrzewa (hydraulikę). hmmm mimo wszystko jak na razie bym go nie zamieniła....:dry: prawda Marz:-p:-p:-p

karlita my robiliśmy w zimie mechaniczną regeneracje pompy paliwowej to fakt to jest drogie 1800 poszło:baffled:

ps no weź nie strasz nawet tym deszczem:no: powiedz że się przesłyszałaś

też już zmykam dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Madzienka ok to jak coś to smska pisz:-) a co do pompy to na szczęście nie aż tak drogie, jeśli padło to co P podejrzewa (hydraulikę). hmmm mimo wszystko jak na razie bym go nie zamieniła....:dry: prawda Marz:-p:-p:-p

karlita my robiliśmy w zimie mechaniczną regeneracje pompy paliwowej to fakt to jest drogie 1800 poszło:baffled:

ps no weź nie strasz nawet tym deszczem:no: powiedz że się przesłyszałaś

też już zmykam dobrej nocki

To dobrze że nie nadszarpie to waszej kieszeni i trzymam kciuki zeby w poniedzialek autko jezdzilo....:tak::tak::tak:
Tak tylko smieje sie bo moj P dlugo chorowal na takie autko ale mechanicy trochę go postraszyli i mamy inny fajny i duuuuuzy samochód:-)

karlita gdzie Ty ta pogodę oglądałas...ja widziałam że juz ma byc po dwadziescia pare stopni ...jakie przymrozki:shocked2::shocked2::shocked2:chociaz patrzac na zakopane dzisiaj nic mnie nie zdziwi...widzialyscie ze tam spadlo duzo sniegou...i to nie wysoko w górach....:cool::cool::cool::cool:

pa!!!!spijcie dobrze

Ostatnia edycja:
Madzienka wiesz to zależy, my mamy TDI (dizla) czy jak to się pisze i to jest zmorą, z benzynowymi jest lepiej, łatwiej i taniej:blink:... a mi się spodobał Twój, bo dość wysoko się w nim siedzi :-) jak zacznę się rozglądać za jakimś "maluszkiem" dla siebie to sobie go obejrzę dokładnie :-)
ps. też słyszałam o śniegu w górach:szok:

Ostatnia edycja:
A ja mówię dzień dobrerk.... i życzę dużo słonka na dziś dla nas wszystkich!

No i pięknie dziękujemy jeszcze raz za miłe slowa! :) Cieszę się że blog wam się spodobał!

Antuanet bylam na Czechowie na Milenijnej!
mandziula tak to to przedszkole przy ul.Naleczowskiej. Pytam bo wczoraj dzwonila do mnie babka z tamtego przedszkola w spr pracy we wtorek ide na pokazowe zajecia.

Witam wszystkich mglisto!
Dziekuje za mile slowka n/t wlosow. Polecam wszystkim ten salon niedrogo a robia naprawde dobrze.
Wiecie co moje dziecko bardzo malo je, normalnie ze wszsytkich trzeba za nim chodzic i zmuszac, kasza to w ogole jest juz ochydztwo dla niego,ale inne rzeczy jak kanapaki,serki wszytko jest na nie!:-( martwi mnie okropnie!

reklama
Witam z rana :-):-):-)
No i gdzie to słonko? Normalnie się powieszę :dry::dry:
Wczoraj dzwoniła właścicielka mieszkania i jutro mają przyjechać tak więc trzymajcie dziewczyny kciuki żeby wszystko zostało tak jak dotychczas :tak::tak:
Fogia zdrówka dla Filipka, oj biedny ten twój synuś tyle się nachoruje :-:)-(
Aluśka dobrze będzie, lekarka przepisze jakieś leki i wszystko wróci do normy, najważniejsze żebyś się nie zamartwiała :tak::tak::tak:
Sunday bardzo ładna fryzurka :tak::tak:
Madziara przeczytałam trochę tego bloga i muszę przyznać że super pisareczka z ciebie, w wolnej chwili jeszcze do niego zajrzę :tak::tak: A Julu w kałużach - rewelacja :-D:-D
Anet, Talia trzymam kciuki za wasze dzisiejsze spotkania u lekarzy i dobre diagnozy :tak::tak::tak:
Maltanka mój mąż (elektryk samochodowy) też mówi że dizle są gorsze od benzyniaków :tak::tak::tak:
Karlita spadaj z taką prognozą pogody :-p:-p;-);-)

Do góry