reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Z tego co pamietam to moj P chcial wybrany model silnika i jeszcze automat:confused:i wszyscy mu odradzali;-)

oj oj oj to zależy jeszcze jaki rocznik, mój P teraz się cieszy, że nie poddał się i nie kupiliśmy automata, a ja się upierałam...:eek:

Maltanka dziękuje za miłe słówka o moim autku...ja go uwielbiam...aczkolwiek przy kupnie nie byłam przekonana do marki:eek::eek::eek::eek:

ja też do tej pory nie byłam przekonana co do tej marki, ale na prawdę spodobał mi się, ja chciałam jeszcze citroena c3 ale taki ma beznadziejny wyświetlacz liczników, że odpada na starcie.

ja spadam trochę na dwór trzeba by pójść do piekarni po świerzy chlebek i młodego trochę przeciągnąc po kałużach:-)

reklama
dzień dobry :)

słoneczko walczy z chmurkami :)

karlita my robiliśmy w zimie mechaniczną regeneracje pompy paliwowej to fakt to jest drogie 1800 poszło:baffled:
samochód to beczka bez dna ...

ps no weź nie strasz nawet tym deszczem:no: powiedz że się przesłyszałaś

karlita gdzie Ty ta pogodę oglądałas...ja widziałam że juz ma byc po dwadziescia pare stopni ...jakie przymrozki:shocked2::shocked2::shocked2:chociaz patrzac na zakopane dzisiaj nic mnie nie zdziwi...widzialyscie ze tam spadlo duzo sniegou...i to nie wysoko w górach....:cool::cool::cool::cool:

hmmm ok to Wam wkleję ... pamiętajcie to nie jest moja pogoda :sorry:

Zobacz załącznik 247133

Cieszę się że blog wam się spodobał!

bardzo :) i foteczki fajne :)

anaconda trzymam mocno kciuki za mieszkanie :)

Karlita spadaj z taką prognozą pogody :-p:-p;-);-)

już lecę :)

Karlita lepiej zacznij sobie cos kombinowac z tym bolerkiem na sobote bo prognozy nie rozpieszczaja

wiem widziałam napisałam wczoraj wieczorem do tej kobitki od bolerek moze jak bedzie miała takie jedno na stanie to uda się dzisiaj wysłać :) jak nie to .... hmmmm trzeba będzie dalej szukać ;) albo szafę przewertować ;)

Moja Maja też tak się rozkopywała i kupowałam do spania pajacyki właśnie w tesco żeby chociaż gołych nóżek nie miała, a potem jak z pajacyków wyrosła to odcinałam stopki i skarpetki zakładałam, gorzej teraz bo na takiego wielkoluda już pajacyków nie produkują :-D:-D:-D

a ja w h&m widziałąm takie duze piżamy właśnie pajacyki :) byłam z koleżanką ona ma 155 i spokojnie by się w nią zmieściła :)

moja mała ostatnio śpi w samym bodziaku zazwyczaj się nie rozkopuje ale dzisiaj w nocy jak się przebudziłam zajrzałam do niej i patrze a Ona śpi na kołdrze :sorry:i chyba wrócę do pajacyka .... takiego bez stópek ...

Karlita ja się na taką pogodę nie zgadzam, ładnie ma być:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

ja też nie chcę deszczu!! nienawidzę takiej pogody dla mnie jest depresyjna!!!!!!
więc mam nadzieje że się mylą i będzie ślicznie :)

miłego dnia kochane spadam do małej :)

Witam!
Niestety do pani doktor się nie zapisałam bo jak sie okazało dzisiaj nie przyjmuje :eek:
za to jutro od południa:sorry: mam nadziję że wyrobię się przed szkoleniem:confused:

Sunday bardzo ładnąmasz fryzurkę:-):-)

KTO W CZWARTEK DOŁĄCZY DO NAS W BUGI??????
ja niestety na szkoleniu będę tak samo w poniedziałek 24.05:-:)-(

Aluśka na złew yniki zawse znajdą siedobre laki więc napewno bedzie ok. a jeśli chodzi o kogel mogel to ja bym sie zastanowiła, wkoncu to surowe jajko:dry::dry::baffled::baffled::baffled:, na anemię dobra jest kaszanka, wątróbka, szpinak, brokuły, pietruszka(natka) też ma dużo żelaza:tak::tak::tak:
a ja nie lubię ani wątróbki ani kaszanki a tym bardziej szpinaku:no:
Dzis bylam u fryzjera na pasemkach,nawet fajnie wyszly i tylko za 45 zl:szok: dwa kolory:confused:...wiec jestem zadowolona,a wysiedzialam sie ze 4 godziny:szok:....myslalam ze jak wroce do domu to tesciowa powie ze wiecej z Karolina nie zostanie:-p,ale nie bylo tak zle:happy2:
A jutro znow mam wyjazd,do tego chirurga ide i juz mam stracha:baffled:co on mi tu powie
Wiec lece juz do lózeczka spac....pozdrawiam serdecznie:tak:;-):-)
o to chyba nie drogo dałaś:cool2: a gdzie foteczka?
Daj znać jak tam po wizycie u chirurga:confused::confused:
pooglądałam seriale i zajrzałam jeszcze na chwilkę, młody mega marudny na wieczór, przed kąpanie i w trakcie normalnie płacz, nic mu nie pasuje, i tylko wrzask, na szczęście usnął ładnie, ale obawiam się co do przespania całej nocy bez czopka, nie wiem podejrzewam jak na razie zęby:sorry2::sorry2:
oby mu te ząbki szybko przestały dokuczać:confused:

wiecie co przypomniałam sobie że miałam sobie zamówić bolerko na ten weekend i zapomniałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mam co włożyć na wierzch na sukienkę ......
to może jakiś żakiecik ze swojej szafy dopasujesz;-)
bo tak to chyba przesyłka nie dojdzie tak szybko:eek: no chyba że ktoś sprzedaje z lublina i będziesz mogla odebrać osobiscie:cool:
Witam z rana :-):-):-)
No i gdzie to słonko? Normalnie się powieszę :dry::dry:
Wczoraj dzwoniła właścicielka mieszkania i jutro mają przyjechać tak więc trzymajcie dziewczyny kciuki żeby wszystko zostało tak jak dotychczas :tak::tak:
oby wizytacja przebiegła po Waszej myśli:tak::tak::tak:

Witam tylko na chwilkę bo czasu mało. Dziś, dzień przed wyjazdem zostałam poinformowana że dziecko kalosze musi mieć i kurtkę ortalionową:eek:. I trzeba zakupić:sorry:.
Anaconda oby spotkanie poszło po Twojej myśli;-):tak:.

Jeśli chodzi o pogodę - znacie taką stronkę METEO.PL
już kilka razy na nią patrzyliśmy i się raczej sprawdza, zwłaszcza ta krótkoterminowa...

Idę po kawę bo śpię na stojąco.... buuu i znowu muszę szybki obiad wymyśleć żeby zdążyć przed basenem ze wszystkim!

My po spacerku...całe osiedle na nóżkach złaziłyśmy...Jula na pytanie czy bierzemy wózek powiedziała :no::no::no: wiec nie miała wyjścia....musiała chodzić...:tak::tak::tak:
Pogoda mega dziwna na słońcu upał a za chwilę ciemne chmury!!!!

Anaconda
trzymam kciuki za spotkanie!!!!

Karlita z ta pogodą to na pewno nieprawda:eek::eek::eek::eek:

Byłam w Biedronce szykują sie na przyszły tydzien promocje!!!!!:-):-):-)
Mleko Nestle junior(naturalne, z kleikiem i z miodem) za 2 opakowania 18,79zl
(Maltanka cos dla Hubcia.....)
chusteczki Dada 3 opakowania +1 gratis 11,49zl
body 3szt. 14,99zl

A ja dzisiaj kupiłam u nas na targu 2 koszulki dla męża za 25zł, ciekawe czy mu się spodobają :confused::confused: Jak nie to najwyżej będzie miał na pobyt u teściowej na podwórku :tak::tak::tak:

A ja dzisiaj kupiłam u nas na targu 2 koszulki dla męża za 25zł, ciekawe czy mu się spodobają :confused::confused: Jak nie to najwyżej będzie miał na pobyt u teściowej na podwórku :tak::tak::tak:

dobra żonka:tak::tak::tak:

Znikam, bo męzowy mnie od świat odcina...będzie naprawiał kompa brata

szykuje obiadek i jedziemy na basenik

do wieczorka!!!

Ostatnia edycja:
I taka ładna pogoda była a teraz znowu zaczęło padać, normalnie zaraz zacznę rzucać wszystkim co mam pod ręką :-p:-p
Madzienka miłego wypadu na basen, zazdroszczę wam tego basenu :tak::tak::tak:

reklama
My juz po zakupkach kaloszowy objezdzilismy z 5 sklepow a i tak wrocilismy do pierwszego na osiedlu czyli pod nosem:-D:-D:-DMateusz szcesliwy ze wkoncu po kaluzach mogł smigac ale oczywiscie szybko sie znudzil i lapki zaczal moczyc:-)
Zanal mi w samochodzie i musialam go mocno okryc i przeniesc do domu bo tak zaczelo lac a teraz smacznie sobie spi:-)

Maltanka Mateusz tez jak tylko poczuje ze go w nocy przykrywam to odrazu potrafi sie nawet zbudzic i kerzyczec a jak poczuje koldre to zaczyna intensywnie ruszac nogami zeby zciagnac z siebie okrycie. Dlatego my tez pizamka skarpetki i dodatkowo body pod spod zeby plecy niebyly gole i chyba zaczne przykrywac go kocem. Od poczatku utrzymywalismy go w nizszej temperaturze no i teraz nieznosi jak jest mu za ciplo.
Sunday nie stersuj sie czasem zje wiecej czasem mniej przede wszystkim tak jak pisala Madzienka nie dawaj na sile bo bedzie kojarzyl sobie to z czyms nieprzyjemnym i dopiero zrobi sie niejadkiem. Czytalam ze dzieci kt maja duzy apetyt i kt na sile sie karmi moga stac sie niejadkami wiec niewarto. Na ten chcwilowy czas zmien mu troche jadłospis dzieci bardzo lubia nalesniki moze kanapeczki z dzemem jakies miesko to z sosem aby nie bylo za sucheitp.Moze sprobuj go zaangazowac w robienie np kanapeczki kt pozniej niech nawet sam zje.
Madzienka Madziara miłeo wypadu na basenik
Aluska szkoda ze nie moglas sie na dzisija umowic i ze sie z nami nie mozesz spotkac
Marta lepiej pozno niz wcale dobrze ze jutro rano sie nie dowiedzialas:-)
Anaconda dobra z ciebie zonka oby bluzeczki sie spodobały
Antuanet my tez dopiero jutro mamy zamiar isc na to sczepienie, a ajk gardelko nic sie nie rozwineło??

Dziewczyny czy spotkałyscie sie juz z nowym produktem Vegeta??
http://www.vegeta.pl/products/vegeta-naturhttp://www.vegeta.pl/news/nowy-produkt-w-rodzinie-vegety-vegeta-natur
Ja dzisiaj go napotkalam w eleclerku super ze zaczynaja wprowadzac takie produkty bez chemi i co jest dowodem na to ze taka byla potrzeba od konsuentow czyli ludzie zaczynaja byc wiadomi co jedza nie godzac sie na ulepszacze.

Ostatnia edycja:
Do góry