reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aluśka przytulam mocno... będzie dobrze - lekarz da leki i wyniki będą super!
dzięki :tak:mam nadzieję że tak będzie:confused:
Aluśka, dzięki Ci kochana. Podejrzewam, że to zapalenie oskrzeli albo krtani, a przy tym zawsze ta jego astma się odzywa. A wiosna i pyłki tylko pogarszają sytuację. :sad:
Mam nadzieję, że te Twoje wyniki jakoś się w końcu unormują. Kiedy masz wizytę u lekarza?
ojej to nie za ciekawie u nie Go:-:)-( biedactwo :confused::confused:
Do lekarza rodzinnego idę jutro o ile się z rana dodzwonię do przychodni a do gina mam na 27 maja:confused:
Niedawno wrocilam do domu, bylam 2,5 godziny u fryzjera!Ale w koncu wygladam jak czlowiek. Zaraz musze wyskoczyc jeszcze po ryz bo poddusilam mieso do rizotta atu ryzu na jedna lyzke!
Sunday a gdzie foteczka nowej fryzurki?

aluska ojejku a czemu to tak? dobry pomysl z tym koglem moglem, tylko to musza byc jajka od wiejskich kur raczej.
pani droktor się śmiała że to tak na chłopaka takie złe wyniki mi wychodzą;-)o ale któż to wie czego one takie wychodzą:baffled: Az mandą przez 4 miechy żywiłam sie kefirem i bułką jedzoną po godz.12.00 bo straszne wymioty mnie męczyły i jedynie to z rana herbata wchodziła ale i szybko wychodziła:baffled: no i miałam 100 razy lepsze wyniki niż teraz przy dobrym odżywianiu:no:

no i to serducho nie miało kiedy fochów stroić:-( a to co mam w rozpoznaniu na skierowaniu do kardiologa to sie nazywa Tachykardia:baffled:

jajka od wiejskich kur mam a co dalej bo ja nigdy nie robiłam tego kogla mogla:zawstydzona/y:
aluśka będzie dobrze:tak:
oby się sprawdziło:tak::tak:
aluśka :) nie przejmuj się, na początku ciąży tak jest z tymi wynikami ale później już będzie dobrze.
?
dzięki wielki za pociesznie :tak::tak:
J
Maltanka pytałam czy macie doświadczenia w hodowaniu kiełków? bo ja nie a chciałabym

Zaraz kąpanie Gabi i może moja gwiazda pójdzie spać to ja prasowanie zrobię bo jutro dzień straszny najpierw badanie krwi później sprawdzenie bioderek a potem jeszcze wyjazd do Lublina do gastrologa Gabi będzie padnięta a ja się troszkę stresuje tym pobieraniem u niej krwi.
ja się na hodowli kiełków niestety nie znam:zawstydzona/y:

co do pobierania krwi to takim małym dzieciom to chyba tylko z palca:confused: wiec może nie będzie tak strasznie :confused:
tak Amanda oja miała robione jakiś czas temu może nawet z rok:confused:

Sienio odkąd byłam w ciąży pisałam bloga - Opowieści Brzuchomówcy... :) Jeśli masz ochotę - zapraszam do poczytania :)
poczytałam trochę i bardzo mi sie podoba:-):-)

reklama
Dziękuję za szybko odzew:-) Małż jak będzie wracał kupi mi po drodze GRYPOVITE.
sunday
świetna fryzurka! A gdzie byłaś u fryzjera?
Kubuś śpi a ja czekam na małża.:tak:

Aluśka na złew yniki zawse znajdą siedobre laki więc napewno bedzie ok. a jeśli chodzi o kogel mogel to ja bym sie zastanowiła, wkoncu to surowe jajko:dry::dry::baffled::baffled::baffled:, na anemię dobra jest kaszanka, wątróbka, szpinak, brokuły, pietruszka(natka) też ma dużo żelaza:tak::tak::tak:

sunday fryzurka super, a co do przedszkola to wiem że jest jakieś w kolonii dąbrowica, przy tej drodze do Nałęczowa ale nie wiem czy o to pytasz:dry::dry::dry: ale w sumie nic o nim nie wiem bo mieszkamy tu dopiero rok;-);-);-)

Madziara fotki super i przyjemnie się czyta:tak:;-);-);-);-)

Fogia zdróweczka dla Filipka:tak::tak::tak:

Mikołaj wymordowany już padł do spania, ledwie dał radę się najeść:-D:-D:-D mam nadzieję że będzie dobrze spał

mandziula ja slyszalam, ze palceczzki salmonelli gina w 70stopniach, wiec wystarczy zalac wrzatkiem.
madziara naprawde przyjemnie sie czyta, nie moge sie oderwac :)
madzienka ja niestety nie dam rady w czwartek, mam nadzieje, ze przynajmniej w poniedzialek mi sie uda.
aluska o przepis musisz poprosic karlitę, bo ja jadlam to jako dziecko i niestety nie pamietam:(
sunday fajna fryzurka, ładnie Ci :)

Ostatnia edycja:
Witam kochane:-)
Znow mam zaleglosci w udzielaniu sie na BB:baffled:
Ale czasu ostatnio jakos brak,a doba ma za malo godzin chyba:-D
Karola daje czadu ostatnimi dniami,ze nie wyrabiam na zakertach,nauczyla sie wstawac przy meblach i trenuje teraz na calego,juz nawet raczkowanie ja nie interesuje za bardzo:sorry2:
Dzis bylam u fryzjera na pasemkach,nawet fajnie wyszly i tylko za 45 zl:szok: dwa kolory:confused:...wiec jestem zadowolona,a wysiedzialam sie ze 4 godziny:szok:....myslalam ze jak wroce do domu to tesciowa powie ze wiecej z Karolina nie zostanie:-p,ale nie bylo tak zle:happy2:
A jutro znow mam wyjazd,do tego chirurga ide i juz mam stracha:baffled:co on mi tu powie
Wiec lece juz do lózeczka spac....pozdrawiam serdecznie:tak:;-):-)

PS.Zaleglosci pewnie nie nadrobie,znajac wasze tepo pisania,wiec wybaczcie ze do zadnej sie nie odnioslam:happy2:

My chyba jutro pojedziemy na szczepienie, dziś chciałam się zapisać ale nikt nie odbierał...:confused:
Może Wy macie coś skutecznego?

antuanet do mnie z przychodni sami dzwonili żeby ustalić termin szczepienia, ciekawe czy teraz też zadzwonią...
ja na przeziębienie to Fervex brałam, a na gardło cholinex, do soli jakoś nie mogłam się przekonać;

Maltanka pytałam czy macie doświadczenia w hodowaniu kiełków? bo ja nie a chciałabym

to ja nie pomogę:no:

A to ja!!!!:-) (90zl za wszystko zaplacilam)

sundey ładnie, chyba sięskuszęi też się tam zapiszę:tak:

uuuu szkoda....a co z autkiem???

jeszcze dokładnie nie wiadomo, dopiero P podpiął komputer do samochodu i zrobił jakieś logi czy coś takiego:baffled: teraz interpretacja, ale najprawdopodobniej coś z pompą paliwową, mam nadzieję, że do poniedziałku autko będzie już zdrowe:-(

jajka od wiejskich kur mam a co dalej bo ja nigdy nie robiłam tego kogla mogla:zawstydzona/y:

aluśka jak ja dawno jadłam coś takiego, do surowego jajka dodajesz cukier tylko nie pamiętam ile łyżeczek, ale musi to być słodkie i ucierasz na gładką masę, ja zawsze to robiłam w kubeczku i łyżeczką, ale tak jak pisze mandziula na bym tego w ciąży też nie próbowała:no:

pooglądałam seriale i zajrzałam jeszcze na chwilkę, młody mega marudny na wieczór, przed kąpanie i w trakcie normalnie płacz, nic mu nie pasuje, i tylko wrzask, na szczęście usnął ładnie, ale obawiam się co do przespania całej nocy bez czopka, nie wiem podejrzewam jak na razie zęby:sorry2::sorry2:

madziara bardzo fajny blog:tak:jestem pod wrażeniem, piękne:-)

anet
czekamy na fortki, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

Ostatnia edycja:
reklama
Talia nie martw sie pobieraniem krwi ja Mateuszowi pobieralam dwa razy drugi raz jak byl mniej wiecej w wieku Gabi moze troszke mlodszy takze wez ja na rece przytul i nawet sie nie zorientuje kidy co sie stało
A jak mieszkanko wyjdzie wam cos z nim??
Powodzenia na jutrzejszym obchodzie lekarskim
madzienka sunday anet widze ze dzisiaj dzien wizyt u fryzjera
Madziara pełen szacun za BLOGA pelen profesjonalizm gratuluje zdolniacha z Ciebie:-)super fotki musze kupic Mateuszowi kalosze juz sobie go wyobrazam
Antuanet a ja musze jutro zadzwonic bo zapomnialam kiedy mamy sczepienie chyba na czwartek. Zdrówka Ci zycze i postaraj sie byc w ponioedzialek
Maltanka Senio szkoda ze nie bedzie was w czwartek
Maltanka oby Hubercik przespał noc i sie nie meczyl
Senio ja rosołek??
Aluska tule mocno i wierze ze wszystko bedzie dobrze poczatek ciazy to wielki szok dla organizmu musi ja zaakceptowac bedzie dobrze

U nas dzien o niebo lepszy, Mateusz w lepszym nastroju teraz juz spi i mam nadzieje ze nie bedzie sie w nocy meczyc. Zostawilam popoludniu moich panow i pojechalam na zakupy i kupilam sobie(czyt.aby scinac moich facetow)maszynke do strzyzenia sama saobie wybralam bo ma spelniac moje wymagania:-D:-D:-Duciekam bo M browarka przywiozl i mowi cos do mnie a ja nie reaguje bo musze skupic sie na pisaniu:-D:-D:-D:-D

Do góry