reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aluśka przytulam mocno... będzie dobrze - lekarz da leki i wyniki będą super!
dzięki :tak:mam nadzieję że tak będzie:confused:
Aluśka, dzięki Ci kochana. Podejrzewam, że to zapalenie oskrzeli albo krtani, a przy tym zawsze ta jego astma się odzywa. A wiosna i pyłki tylko pogarszają sytuację. :sad:
Mam nadzieję, że te Twoje wyniki jakoś się w końcu unormują. Kiedy masz wizytę u lekarza?
ojej to nie za ciekawie u nie Go:-:)-( biedactwo :confused::confused:
Do lekarza rodzinnego idę jutro o ile się z rana dodzwonię do przychodni a do gina mam na 27 maja:confused:
Niedawno wrocilam do domu, bylam 2,5 godziny u fryzjera!Ale w koncu wygladam jak czlowiek. Zaraz musze wyskoczyc jeszcze po ryz bo poddusilam mieso do rizotta atu ryzu na jedna lyzke!
Sunday a gdzie foteczka nowej fryzurki?

aluska ojejku a czemu to tak? dobry pomysl z tym koglem moglem, tylko to musza byc jajka od wiejskich kur raczej.
pani droktor się śmiała że to tak na chłopaka takie złe wyniki mi wychodzą;-)o ale któż to wie czego one takie wychodzą:baffled: Az mandą przez 4 miechy żywiłam sie kefirem i bułką jedzoną po godz.12.00 bo straszne wymioty mnie męczyły i jedynie to z rana herbata wchodziła ale i szybko wychodziła:baffled: no i miałam 100 razy lepsze wyniki niż teraz przy dobrym odżywianiu:no:

no i to serducho nie miało kiedy fochów stroić:-( a to co mam w rozpoznaniu na skierowaniu do kardiologa to sie nazywa Tachykardia:baffled:

jajka od wiejskich kur mam a co dalej bo ja nigdy nie robiłam tego kogla mogla:zawstydzona/y:
aluśka będzie dobrze:tak:
oby się sprawdziło:tak::tak:
aluśka :) nie przejmuj się, na początku ciąży tak jest z tymi wynikami ale później już będzie dobrze.
?
dzięki wielki za pociesznie :tak::tak:
J
Maltanka pytałam czy macie doświadczenia w hodowaniu kiełków? bo ja nie a chciałabym

Zaraz kąpanie Gabi i może moja gwiazda pójdzie spać to ja prasowanie zrobię bo jutro dzień straszny najpierw badanie krwi później sprawdzenie bioderek a potem jeszcze wyjazd do Lublina do gastrologa Gabi będzie padnięta a ja się troszkę stresuje tym pobieraniem u niej krwi.
ja się na hodowli kiełków niestety nie znam:zawstydzona/y:

co do pobierania krwi to takim małym dzieciom to chyba tylko z palca:confused: wiec może nie będzie tak strasznie :confused:
tak Amanda oja miała robione jakiś czas temu może nawet z rok:confused:

Sienio odkąd byłam w ciąży pisałam bloga - Opowieści Brzuchomówcy... :) Jeśli masz ochotę - zapraszam do poczytania :)
poczytałam trochę i bardzo mi sie podoba:-):-)

reklama
Dziękuję za szybko odzew:-) Małż jak będzie wracał kupi mi po drodze GRYPOVITE.
sunday
świetna fryzurka! A gdzie byłaś u fryzjera?
Kubuś śpi a ja czekam na małża.:tak:

Aluśka na złew yniki zawse znajdą siedobre laki więc napewno bedzie ok. a jeśli chodzi o kogel mogel to ja bym sie zastanowiła, wkoncu to surowe jajko:dry::dry::baffled::baffled::baffled:, na anemię dobra jest kaszanka, wątróbka, szpinak, brokuły, pietruszka(natka) też ma dużo żelaza:tak::tak::tak:

sunday fryzurka super, a co do przedszkola to wiem że jest jakieś w kolonii dąbrowica, przy tej drodze do Nałęczowa ale nie wiem czy o to pytasz:dry::dry::dry: ale w sumie nic o nim nie wiem bo mieszkamy tu dopiero rok;-);-);-)

Madziara fotki super i przyjemnie się czyta:tak:;-);-);-);-)

Fogia zdróweczka dla Filipka:tak::tak::tak:

Mikołaj wymordowany już padł do spania, ledwie dał radę się najeść:-D:-D:-D mam nadzieję że będzie dobrze spał

mandziula ja slyszalam, ze palceczzki salmonelli gina w 70stopniach, wiec wystarczy zalac wrzatkiem.
madziara naprawde przyjemnie sie czyta, nie moge sie oderwac :)
madzienka ja niestety nie dam rady w czwartek, mam nadzieje, ze przynajmniej w poniedzialek mi sie uda.
aluska o przepis musisz poprosic karlitę, bo ja jadlam to jako dziecko i niestety nie pamietam:(
sunday fajna fryzurka, ładnie Ci :)

Ostatnia edycja:
Witam kochane:-)
Znow mam zaleglosci w udzielaniu sie na BB:baffled:
Ale czasu ostatnio jakos brak,a doba ma za malo godzin chyba:-D
Karola daje czadu ostatnimi dniami,ze nie wyrabiam na zakertach,nauczyla sie wstawac przy meblach i trenuje teraz na calego,juz nawet raczkowanie ja nie interesuje za bardzo:sorry2:
Dzis bylam u fryzjera na pasemkach,nawet fajnie wyszly i tylko za 45 zl:szok: dwa kolory:confused:...wiec jestem zadowolona,a wysiedzialam sie ze 4 godziny:szok:....myslalam ze jak wroce do domu to tesciowa powie ze wiecej z Karolina nie zostanie:-p,ale nie bylo tak zle:happy2:
A jutro znow mam wyjazd,do tego chirurga ide i juz mam stracha:baffled:co on mi tu powie
Wiec lece juz do lózeczka spac....pozdrawiam serdecznie:tak:;-):-)

PS.Zaleglosci pewnie nie nadrobie,znajac wasze tepo pisania,wiec wybaczcie ze do zadnej sie nie odnioslam:happy2:

My chyba jutro pojedziemy na szczepienie, dziś chciałam się zapisać ale nikt nie odbierał...:confused:
Może Wy macie coś skutecznego?

antuanet do mnie z przychodni sami dzwonili żeby ustalić termin szczepienia, ciekawe czy teraz też zadzwonią...
ja na przeziębienie to Fervex brałam, a na gardło cholinex, do soli jakoś nie mogłam się przekonać;

Maltanka pytałam czy macie doświadczenia w hodowaniu kiełków? bo ja nie a chciałabym

to ja nie pomogę:no:

A to ja!!!!:-) (90zl za wszystko zaplacilam)

sundey ładnie, chyba sięskuszęi też się tam zapiszę:tak:

uuuu szkoda....a co z autkiem???

jeszcze dokładnie nie wiadomo, dopiero P podpiął komputer do samochodu i zrobił jakieś logi czy coś takiego:baffled: teraz interpretacja, ale najprawdopodobniej coś z pompą paliwową, mam nadzieję, że do poniedziałku autko będzie już zdrowe:-(

jajka od wiejskich kur mam a co dalej bo ja nigdy nie robiłam tego kogla mogla:zawstydzona/y:

aluśka jak ja dawno jadłam coś takiego, do surowego jajka dodajesz cukier tylko nie pamiętam ile łyżeczek, ale musi to być słodkie i ucierasz na gładką masę, ja zawsze to robiłam w kubeczku i łyżeczką, ale tak jak pisze mandziula na bym tego w ciąży też nie próbowała:no:

pooglądałam seriale i zajrzałam jeszcze na chwilkę, młody mega marudny na wieczór, przed kąpanie i w trakcie normalnie płacz, nic mu nie pasuje, i tylko wrzask, na szczęście usnął ładnie, ale obawiam się co do przespania całej nocy bez czopka, nie wiem podejrzewam jak na razie zęby:sorry2::sorry2:

madziara bardzo fajny blog:tak:jestem pod wrażeniem, piękne:-)

anet
czekamy na fortki, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

Ostatnia edycja:
reklama
Talia nie martw sie pobieraniem krwi ja Mateuszowi pobieralam dwa razy drugi raz jak byl mniej wiecej w wieku Gabi moze troszke mlodszy takze wez ja na rece przytul i nawet sie nie zorientuje kidy co sie stało
A jak mieszkanko wyjdzie wam cos z nim??
Powodzenia na jutrzejszym obchodzie lekarskim
madzienka sunday anet widze ze dzisiaj dzien wizyt u fryzjera
Madziara pełen szacun za BLOGA pelen profesjonalizm gratuluje zdolniacha z Ciebie:-)super fotki musze kupic Mateuszowi kalosze juz sobie go wyobrazam
Antuanet a ja musze jutro zadzwonic bo zapomnialam kiedy mamy sczepienie chyba na czwartek. Zdrówka Ci zycze i postaraj sie byc w ponioedzialek
Maltanka Senio szkoda ze nie bedzie was w czwartek
Maltanka oby Hubercik przespał noc i sie nie meczyl
Senio ja rosołek??
Aluska tule mocno i wierze ze wszystko bedzie dobrze poczatek ciazy to wielki szok dla organizmu musi ja zaakceptowac bedzie dobrze

U nas dzien o niebo lepszy, Mateusz w lepszym nastroju teraz juz spi i mam nadzieje ze nie bedzie sie w nocy meczyc. Zostawilam popoludniu moich panow i pojechalam na zakupy i kupilam sobie(czyt.aby scinac moich facetow)maszynke do strzyzenia sama saobie wybralam bo ma spelniac moje wymagania:-D:-D:-Duciekam bo M browarka przywiozl i mowi cos do mnie a ja nie reaguje bo musze skupic sie na pisaniu:-D:-D:-D:-D

Do góry