dzięki mam nadzieję że tak będzieAluśka przytulam mocno... będzie dobrze - lekarz da leki i wyniki będą super!
ojej to nie za ciekawie u nie Go:--( biedactwoAluśka, dzięki Ci kochana. Podejrzewam, że to zapalenie oskrzeli albo krtani, a przy tym zawsze ta jego astma się odzywa. A wiosna i pyłki tylko pogarszają sytuację.
Mam nadzieję, że te Twoje wyniki jakoś się w końcu unormują. Kiedy masz wizytę u lekarza?
Do lekarza rodzinnego idę jutro o ile się z rana dodzwonię do przychodni a do gina mam na 27 maja
Sunday a gdzie foteczka nowej fryzurki?Niedawno wrocilam do domu, bylam 2,5 godziny u fryzjera!Ale w koncu wygladam jak czlowiek. Zaraz musze wyskoczyc jeszcze po ryz bo poddusilam mieso do rizotta atu ryzu na jedna lyzke!
pani droktor się śmiała że to tak na chłopaka takie złe wyniki mi wychodzą;-)o ale któż to wie czego one takie wychodzą Az mandą przez 4 miechy żywiłam sie kefirem i bułką jedzoną po godz.12.00 bo straszne wymioty mnie męczyły i jedynie to z rana herbata wchodziła ale i szybko wychodziła no i miałam 100 razy lepsze wyniki niż teraz przy dobrym odżywianiualuska ojejku a czemu to tak? dobry pomysl z tym koglem moglem, tylko to musza byc jajka od wiejskich kur raczej.
no i to serducho nie miało kiedy fochów stroić:-( a to co mam w rozpoznaniu na skierowaniu do kardiologa to sie nazywa Tachykardia
jajka od wiejskich kur mam a co dalej bo ja nigdy nie robiłam tego kogla mogla
oby się sprawdziłoaluśka będzie dobrze
dzięki wielki za pocieszniealuśka nie przejmuj się, na początku ciąży tak jest z tymi wynikami ale później już będzie dobrze.
?
ja się na hodowli kiełków niestety nie znamJ
Maltanka pytałam czy macie doświadczenia w hodowaniu kiełków? bo ja nie a chciałabym
Zaraz kąpanie Gabi i może moja gwiazda pójdzie spać to ja prasowanie zrobię bo jutro dzień straszny najpierw badanie krwi później sprawdzenie bioderek a potem jeszcze wyjazd do Lublina do gastrologa Gabi będzie padnięta a ja się troszkę stresuje tym pobieraniem u niej krwi.
co do pobierania krwi to takim małym dzieciom to chyba tylko z palca wiec może nie będzie tak strasznie
tak Amanda oja miała robione jakiś czas temu może nawet z rok
poczytałam trochę i bardzo mi sie podoba:-):-)Sienio odkąd byłam w ciąży pisałam bloga - Opowieści Brzuchomówcy... Jeśli masz ochotę - zapraszam do poczytania