reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aluśka, dzięki Ci kochana. Podejrzewam, że to zapalenie oskrzeli albo krtani, a przy tym zawsze ta jego astma się odzywa. A wiosna i pyłki tylko pogarszają sytuację. :sad:
Mam nadzieję, że te Twoje wyniki jakoś się w końcu unormują. Kiedy masz wizytę u lekarza?

reklama
Sunday na poczatku przez tydzien dwa M bedzie z Mateuszem pozniej do konca sierpnia njmłodsza siostra M no a pozniej planujemy złobek. Ja bylam dzisiaj w Biedronce i widzialam jak dziecko mialo taczke z wiaderrkiem ale nic juz do wziecia nie bylo

Bylam w Biedronce na Jana Sawy i spory wybor jest tych kompletow, ja kupilam z samochodem.

Niedawno wrocilam do domu, bylam 2,5 godziny u fryzjera!Ale w koncu wygladam jak czlowiek. Zaraz musze wyskoczyc jeszcze po ryz bo poddusilam mieso do rizotta atu ryzu na jedna lyzke!

aluska ojejku a czemu to tak? dobry pomysl z tym koglem moglem, tylko to musza byc jajka od wiejskich kur raczej.
fogia biedny ten Filipek:-(
sunday moglybysmy razem wystapic w programie :Gotuj o wszystko":-D:-D
mandziara jaki blog? ja tez chce fotki zobaczyc:tak:

mandziula brawa dla dzielnego Mikołaja:tak:
aluśka będzie dobrze:tak:
fogia zdrówka dla Filipka
talia jakie kiełki, coś przegapiłam?:confused::baffled:
madziara jaki blog?, ja też chce zobaczyć zdjęcia:confused:
sundey super, że zadowolona z fryzjera jesteś, czekamy na fotki...

ja wygoniłam małego na balkon, bo przyniósł mi buty żeby mu założyć, normalnie dziecko już w domu nie może wytrzymać, nastawiłam zupę na jutro i cielęcinę piekę dla małego:tak:

Madzienka, Marz ja niestety nie dam rady być w czwartek w Bugi:-(

anaconda27 ale Ci dobrze że możesz w ciągu dnia się zdrzemnąć, mnie też dzisiaj łamało ale Kubuś mi by nie dał nawet 2 minuty poleżeć.
mandziula brawa dla Mikołaja, dzielny bohater z niego. My chyba jutro pojedziemy na szczepienie, dziś chciałam się zapisać ale nikt nie odbierał...:confused:
madzienka a planujecie rodzeńtwo dla Julki?
aluśka :) nie przejmuj się, na początku ciąży tak jest z tymi wynikami ale później już będzie dobrze.
fogia zdrówka dla Filipka:-)
Kuba marudny, deszcz ciągle pada i ani wyjść na dwór.:sorry2: Zaraz trzeba go kąpać i układać spać. A ja dziś mądra wyleciałam na dwór w samej podkoszulce i coś mi gardło siada:cool2: Muszę wziąść chyba jakieś leki, tylko nie bardzo wiem co na szczypanie w gardle. Nie brałam żadnych leków od początku ciąży czyli ponad 2 lata...Może Wy macie coś skutecznego?

A ja dziś mądra wyleciałam na dwór w samej podkoszulce i coś mi gardło siada:cool2: Muszę wziąść chyba jakieś leki, tylko nie bardzo wiem co na szczypanie w gardle. Nie brałam żadnych leków od początku ciąży czyli ponad 2 lata...Może Wy macie coś skutecznego?
Ja zawsze na gardło piję wodę z solą lub z woda utlenioną najskuteczniejsze wg mnie
Maltanka pytałam czy macie doświadczenia w hodowaniu kiełków? bo ja nie a chciałabym

Zaraz kąpanie Gabi i może moja gwiazda pójdzie spać to ja prasowanie zrobię bo jutro dzień straszny najpierw badanie krwi później sprawdzenie bioderek a potem jeszcze wyjazd do Lublina do gastrologa Gabi będzie padnięta a ja się troszkę stresuje tym pobieraniem u niej krwi.

Karlita super zdjęcie!!!!z reszta już kiedyś miałam napisać że mieliście bombową sesję ślubną...kto Wam robił??

Zdjęcia ślubne Lublin - 2F - Sesje ślubne Lublin, fotografia reklamowa, wirtualne wycieczki

nam też się podobała :)

witam :blink:

U mnie do d..py odebrałam wyniki i są gorsze niż były:baffled: nic tylko się pochlastać:no:
/QUOTE]

kochana a co jest nie tak ??
jak się czujesz ??

Madzienka i Karlita Wasze pazurki są śliczne ale ja boję się tego co potem kiedy odrosną jak będą wyglądać te moje naturalne.

normalnie ;)
ja już 2 razy zdejmowałam całkiem i nie miałam żadnych problemów :)

Talia życzę by jutro wszystko poszło gładko!! oby bardzo Gabi nie płakała przy pobieraniu krwi! żeby nie bolało!!

Sienio odkąd byłam w ciąży pisałam bloga - Opowieści Brzuchomówcy... :) Jeśli masz ochotę - zapraszam do poczytania :)

to ja też lecę poczytać :)

Fogia zdrowia dla Filipa!!!!!

dzisiaj z Gabi zaliczyłyśmy 3godzinny spacer :) od razu inaczej :) tylko szkoda że znów pada ... dobija mnie ta pogoda :(

Antuanet24 polecam ci GRYPOVITE to takie coś do picia na gorąco mi pomogło :)

mandziula Ty mieszkasz w Dabrowicy!?Kojarzysz przedszkole SMYK?
A to ja!!!!:-) (90zl za wszystko zaplacilam)

reklama
madzienka zadziwiasz mnie, zawsze wszystko wiesz, masz i dzielisz sie linkiem, fotka:-D:-D prawdziwa skarbnica z Ciebie:tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Madzieńka pokazuj nam tu fotki siebie i Julci... a co do kałuż - zajrzyj na bloga a sama zobaczysz :)

Oj daj spokoj mało czasu mnie widzisz:-D:-D:-Di jutro i w czwartek...zmiany żadne tylko wkońcu coś widze:-):-):-):-)

Fotki bombowe.....cudo

Madzienka, Marz ja niestety nie dam rady być w czwartek w Bugi:-(

uuuu szkoda....a co z autkiem???

madzienka a planujecie rodzeńtwo dla Julki?

:tak::tak::tak:

A to ja!!!!:-) (90zl za wszystko zaplacilam)

Super!!!!!!

Fogia zdróweczka dla Filipka....

Antuanet
i dla ciebie też zdróweczka....

Aluska
aby wyniki poprawiły sie:tak::tak::tak:

KTO W CZWARTEK DOŁĄCZY DO NAS W BUGI??????

Do góry