reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka jasne ze nadal rzadzi no i oby wydatek nie był duży.
Madzienka to nie jest tak ze dany model jest do d...po prostu zalezy od rodzaju i mocy silnika i jedynie on moze byc lepszy badz gorszy. Widocznie interesował Was ten kt nie był godny polecenia:-)dobrze ze Wasze autko spelnia Wasze wymagania i jestescie zadowoleni bo to chyba o to wlasnie chodzi
Anaconda trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte nowej włascicielki
Karlita lepiej zacznij sobie cos kombinowac z tym bolerkiem na sobote bo prognozy nie rozpieszczaja

A my juz od po 6 na nozkach zamiast spac w taka pogode to maly mi takie pobudki urzadza. Narazie czeka nas siedzenie w domu ale widzialam dzisiaj na mapce słonce wiec moze cos sie pozniej wykluje.

reklama
Witajcie!
maltanka
u nas też dzwonią tylko że to jest zaległe szczepienie takie na 1,5 roku co jest. Już dzwoniła tydzień temu czego nie byliśmy tak długo-więc od nowa musiałam tłumaczyć.
anet15 super że fryzjer udany:-)
marz21 my też od 6 już się baimy:cool2: Normalnie nie wiem co mu się stało że tak wcześnie wstał...
My już po spacerku, byliśmy w aptece i na poczcie. Teraz Kuba się bawi, mieliśmy jechać dzisiaj na szczepienie ale nie ma dzisiaj pediatry więc na jutro się umówiłam. Pogoda znów do niczego:-( Aż nic się nie chce robić.

witam się i ja Dzień Doberek:-)

madziara widzę że Twoje maluchy to takie skowronki jak i mój:-)
sundey a traci na wadze? może trochę mu odpuść i nie biegaj za nim, ja też dostawałam do głowy jak Hubert nie chciał jeść teraz trochę mi przeszło, nie to nie i już nie raz było, że jak porządnie zgłodniał to zjadał wszystko, albo jakieś kropelki na apetyt daj...
anaconda kciuki zaciśnięte

u nas nocka ok, młody raz się przebudził, ale odwróciłam go na boczek i zasnął, ale musiałam czekać aż uśnie porządnie żeby przykryć go kołdrą, bo i naczej jest kopanie i wrzask, nie wiem gryzie to czy co... położyłam się i usnęłam, rano się budzę, a mały śpi nie przykryty:eek:

Moja Maja też tak się rozkopywała i kupowałam do spania pajacyki właśnie w tesco żeby chociaż gołych nóżek nie miała, a potem jak z pajacyków wyrosła to odcinałam stopki i skarpetki zakładałam, gorzej teraz bo na takiego wielkoluda już pajacyków nie produkują :-D:-D:-D

witam i ja
kurcze pogoda znowu niezaciekawa:no::no::no::no: boszeee kiedy przestanie padac??????!!!!!!!

marta a ja tam w ciąży jadłam wątróbkę bo lubię:-D:-D:-D lekaż mówił że można tylko żeby nie przesadzić;-);-);-) jak widać różne są opinie:-D:-D:-D:-D

Karlita ja się na taką pogodę nie zgadzam, ładnie ma być:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

sunday nie wiem nic na temat tego przedszkola, udanych zajęć próbnych życzę, może coś z tego wyjdzie;-);-):tak::tak::tak::tak:

a moje dziecię dziś spało prawie do 8:-D:-D:-D pewnie przez to szczepienie:tak::tak::tak:
ami się znowu nic nie chce:no::no::no:

maltanka wlasnie nie wiem jak z waga bo my mamy wage "z kamienia lupanego",musimy koniecznie sobie nowa dokladna wage kupic.

Madzienka gdzie jakie(czy z wkladka ) i za ile kupilam Juli kalosze??
Maltanka bylas ostatnio w rampersie czy orientujesz sie czy sa tam kalosze??

reklama
Moja Maja też tak się rozkopywała i kupowałam do spania pajacyki właśnie w tesco żeby chociaż gołych nóżek nie miała, a potem jak z pajacyków wyrosła to odcinałam stopki i skarpetki zakładałam, gorzej teraz bo na takiego wielkoluda już pajacyków nie produkują :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Madzienka gdzie jakie(czy z wkladka ) i za ile kupilam Juli kalosze??
Maltanka bylas ostatnio w rampersie czy orientujesz sie czy sa tam kalosze??

Marz
w BF sa kalosze ale bez wkladek...a ja kupiłam w Hoolybucie...na Zana za 29.99
W rampersie tez widzialam:tak:

Witajcie , my dzisiaj pospałysmy teraz juz jestesmy po śniadaku i chyba na podboj kałuż wybierzemy sie:-D:-D:-Dbo pozniej na basenik jedziemy

Co do aut to mysle że do każdego mechanik może przyczepić się:-D:-D:-Di powiedziec że w tym psuje sie to a w tamtym tamto....
Gdyby czlowek sluchal tych wszystkich dobrych rad to chodzilibysmy na piechotkę:happy2::happy2::happy2:
Z tego co pamietam to moj P chcial wybrany model silnika i jeszcze automat:confused:i wszyscy mu odradzali;-)

Maltanka dziękuje za miłe słówka o moim autku...ja go uwielbiam...aczkolwiek przy kupnie nie byłam przekonana do marki:eek::eek::eek::eek:

Sunday
nie martw sie, nasza pediatra zawsze mówi nam ze to jest maly człoweiczek który tak samo jak my czasami nie ma ochoty na jedzenie...a wmuszanie w dziecko powoduje ze staje sie niejadkiem, bo jedzienie kojarzy mu sie z czymś niemiłym:blink:

I PROSIMY O GŁOSIKI!!!

Do góry