reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aluśka, dzięki Ci kochana. Podejrzewam, że to zapalenie oskrzeli albo krtani, a przy tym zawsze ta jego astma się odzywa. A wiosna i pyłki tylko pogarszają sytuację. :sad:
Mam nadzieję, że te Twoje wyniki jakoś się w końcu unormują. Kiedy masz wizytę u lekarza?

reklama
Sunday na poczatku przez tydzien dwa M bedzie z Mateuszem pozniej do konca sierpnia njmłodsza siostra M no a pozniej planujemy złobek. Ja bylam dzisiaj w Biedronce i widzialam jak dziecko mialo taczke z wiaderrkiem ale nic juz do wziecia nie bylo

Bylam w Biedronce na Jana Sawy i spory wybor jest tych kompletow, ja kupilam z samochodem.

Niedawno wrocilam do domu, bylam 2,5 godziny u fryzjera!Ale w koncu wygladam jak czlowiek. Zaraz musze wyskoczyc jeszcze po ryz bo poddusilam mieso do rizotta atu ryzu na jedna lyzke!

aluska ojejku a czemu to tak? dobry pomysl z tym koglem moglem, tylko to musza byc jajka od wiejskich kur raczej.
fogia biedny ten Filipek:-(
sunday moglybysmy razem wystapic w programie :Gotuj o wszystko":-D:-D
mandziara jaki blog? ja tez chce fotki zobaczyc:tak:

mandziula brawa dla dzielnego Mikołaja:tak:
aluśka będzie dobrze:tak:
fogia zdrówka dla Filipka
talia jakie kiełki, coś przegapiłam?:confused::baffled:
madziara jaki blog?, ja też chce zobaczyć zdjęcia:confused:
sundey super, że zadowolona z fryzjera jesteś, czekamy na fotki...

ja wygoniłam małego na balkon, bo przyniósł mi buty żeby mu założyć, normalnie dziecko już w domu nie może wytrzymać, nastawiłam zupę na jutro i cielęcinę piekę dla małego:tak:

Madzienka, Marz ja niestety nie dam rady być w czwartek w Bugi:-(

anaconda27 ale Ci dobrze że możesz w ciągu dnia się zdrzemnąć, mnie też dzisiaj łamało ale Kubuś mi by nie dał nawet 2 minuty poleżeć.
mandziula brawa dla Mikołaja, dzielny bohater z niego. My chyba jutro pojedziemy na szczepienie, dziś chciałam się zapisać ale nikt nie odbierał...:confused:
madzienka a planujecie rodzeńtwo dla Julki?
aluśka :) nie przejmuj się, na początku ciąży tak jest z tymi wynikami ale później już będzie dobrze.
fogia zdrówka dla Filipka:-)
Kuba marudny, deszcz ciągle pada i ani wyjść na dwór.:sorry2: Zaraz trzeba go kąpać i układać spać. A ja dziś mądra wyleciałam na dwór w samej podkoszulce i coś mi gardło siada:cool2: Muszę wziąść chyba jakieś leki, tylko nie bardzo wiem co na szczypanie w gardle. Nie brałam żadnych leków od początku ciąży czyli ponad 2 lata...Może Wy macie coś skutecznego?

A ja dziś mądra wyleciałam na dwór w samej podkoszulce i coś mi gardło siada:cool2: Muszę wziąść chyba jakieś leki, tylko nie bardzo wiem co na szczypanie w gardle. Nie brałam żadnych leków od początku ciąży czyli ponad 2 lata...Może Wy macie coś skutecznego?
Ja zawsze na gardło piję wodę z solą lub z woda utlenioną najskuteczniejsze wg mnie
Maltanka pytałam czy macie doświadczenia w hodowaniu kiełków? bo ja nie a chciałabym

Zaraz kąpanie Gabi i może moja gwiazda pójdzie spać to ja prasowanie zrobię bo jutro dzień straszny najpierw badanie krwi później sprawdzenie bioderek a potem jeszcze wyjazd do Lublina do gastrologa Gabi będzie padnięta a ja się troszkę stresuje tym pobieraniem u niej krwi.

Karlita super zdjęcie!!!!z reszta już kiedyś miałam napisać że mieliście bombową sesję ślubną...kto Wam robił??

Zdjęcia ślubne Lublin - 2F - Sesje ślubne Lublin, fotografia reklamowa, wirtualne wycieczki

nam też się podobała :)

witam :blink:

U mnie do d..py odebrałam wyniki i są gorsze niż były:baffled: nic tylko się pochlastać:no:
/QUOTE]

kochana a co jest nie tak ??
jak się czujesz ??

Madzienka i Karlita Wasze pazurki są śliczne ale ja boję się tego co potem kiedy odrosną jak będą wyglądać te moje naturalne.

normalnie ;)
ja już 2 razy zdejmowałam całkiem i nie miałam żadnych problemów :)

Talia życzę by jutro wszystko poszło gładko!! oby bardzo Gabi nie płakała przy pobieraniu krwi! żeby nie bolało!!

Sienio odkąd byłam w ciąży pisałam bloga - Opowieści Brzuchomówcy... :) Jeśli masz ochotę - zapraszam do poczytania :)

to ja też lecę poczytać :)

Fogia zdrowia dla Filipa!!!!!

dzisiaj z Gabi zaliczyłyśmy 3godzinny spacer :) od razu inaczej :) tylko szkoda że znów pada ... dobija mnie ta pogoda :(

Antuanet24 polecam ci GRYPOVITE to takie coś do picia na gorąco mi pomogło :)

mandziula Ty mieszkasz w Dabrowicy!?Kojarzysz przedszkole SMYK?
A to ja!!!!:-) (90zl za wszystko zaplacilam)

reklama
madzienka zadziwiasz mnie, zawsze wszystko wiesz, masz i dzielisz sie linkiem, fotka:-D:-D prawdziwa skarbnica z Ciebie:tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Madzieńka pokazuj nam tu fotki siebie i Julci... a co do kałuż - zajrzyj na bloga a sama zobaczysz :)

Oj daj spokoj mało czasu mnie widzisz:-D:-D:-Di jutro i w czwartek...zmiany żadne tylko wkońcu coś widze:-):-):-):-)

Fotki bombowe.....cudo

Madzienka, Marz ja niestety nie dam rady być w czwartek w Bugi:-(

uuuu szkoda....a co z autkiem???

madzienka a planujecie rodzeńtwo dla Julki?

:tak::tak::tak:

A to ja!!!!:-) (90zl za wszystko zaplacilam)

Super!!!!!!

Fogia zdróweczka dla Filipka....

Antuanet
i dla ciebie też zdróweczka....

Aluska
aby wyniki poprawiły sie:tak::tak::tak:

KTO W CZWARTEK DOŁĄCZY DO NAS W BUGI??????

Do góry