witajcie znów jestem z opóźnieniem niestety po miesięcznym leżeniu w szpitalu z małymi to tak jest.....u nas jakos mu malutki leci wiktor raczkuje nie chce leżeć w łóżeczko... musimy kopić łózko piętrowe jeszcze nie wiem gdzie i za ile ale jak najtańsze Piotrek no jak to Piotrek.. zapisałam go do przedszkola zobaczymy czy mi go przyjmą hmm ale dzieci z orzeczeniem o niepełnosprawność niby maja pierwszeństwo...ja musialam sciac wloski strasznie mi wypadają mąż jak to mąż tez czasem podłyno i także nie mamy stałego dostępu do netu niestety bunt domowników
a tak na marginesie czy ktoś ma na zbyciu chodzik?wiem ze zaraz się pojawia komentarze na ten temat ale lekarka stwierdzila ze tak bedzie lepiej....dla mojego kręgosłupa jak by ktoś miał proszę o kontakt 723-503-630.będę wdzięczna bardzo
a tak na marginesie czy ktoś ma na zbyciu chodzik?wiem ze zaraz się pojawia komentarze na ten temat ale lekarka stwierdzila ze tak bedzie lepiej....dla mojego kręgosłupa jak by ktoś miał proszę o kontakt 723-503-630.będę wdzięczna bardzo