reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam!!!!! ja jakos nie mam czasu na nic, maltanka jestem!!!!!
ale raczej nie nadrobie was bo wpadlam na sekunde zobaczyc kto jest itp. fajnie ze sie wybieracie do bugi ale ja oczywiscie nie moge to jestem w pracy :-( slyszalam ze na Zana przy Globusie jest tez fajny klub dla dzieci 12 zl za godzine,chyba w sobote sie wybierzemy!!!
Wszystkich chorowistkom i dzieciaczkom zdrowka zycze!!!!Buziaczki

reklama
Ja tez się ciesze ze wszystko ok ale miałam taka nadzieje ze szybciej się wypakuje a ty nic nawet nie wskazuje. Lekarz do mnie abym się nie nastawiał na szybszy wypakunek raczej termin lub po, a mi jest już tak ciężko i się zaczynam nudzić. Wiem ze mam teraz czas na wypoczynek ale a już wypoczywam prawie 7 miesięcy wiec czasami to dostaje k...cy za przeproszenie.Ale się rozpisałam i na dodatek taka jakaś jestem nijaka. Idę się wykąpać i spać.
Życzę wszystkim udanej nocki i kolorowych snów.

Senio,Antuanet wybieracie sie akurat w porze spania Mateusza wiec ja planuje dzien tak zeby miedzy 12-13.30 dac mu czas na sen. Ale za to Madzienka Ty bedziesz w idealnej dla mnie porze i nabrałam ochoty jeszcze bardziej. Wiec super by bylo aby Kubus był wyrozumiały i pozwolil na dotarcie na godz 11 chociaz wydaje mi sie ze jesli chodzi spac o 10 to jest to mało prawdopodobne. Takze jutro wstane i zadecyduje
Karlita zdrówka dla Gabi
Rychelki nie pomogę bo nie uzywalismy
Fornetka no ja nie wiem co to zanczy czekac w tych ostatnich tygodniach badz byc w tym stresie bedac po terminie mnie rozwiazali prawie 3tyg wczesniej wiec nie zdarzylam sie nudzic:-)
Witam nową mame:happy:

Ale jestem zmeczona caly dzien intensywny Mateusz niedawno poszedł spac był ze mna u kolezanki nic mi sie nie chce. Chyba zaraz ide spac ale znajac zycie to pewnie zajrze na tvn24 chociaz juz nie powinnam bo starsznie mnie to przygnebia jeszcze teraz te protesty w zwiazku z pochowkiem oj juz mogli by dac spokoj...

anet musisz poczekac na link aktywacyjny, ktory przyjdzie na poczte :) a dosc dlugo idzie :p
ok,czekam:tak:
Ja tez mam problem...w ogole nie moge zarejestrowac sie bo pojawia mi sie komunikat ze login istnieje juz na bb...:szok::szok::szok::szok::szok:
Marta, aniaslu pomocy!!!!!
a juz myslalam ze to tylko ja mam problem...u mnie dokladnie to samo wyskakuje co u ciebie:szok:

Wpadlam powiedziec dobranoc,padam juz ze zmeczenia,dziwne,bo nic takiego dzis nie robilam:eek:

Witam wszystkie.
Rychelki, ja również nie pomogę:no:.
Madziara witam w klubie szalonych mamusiek.:-p;-):tak::-D:-D
Co do AM to mają problemy techniczne z portalem i wszystko pomału się robi. Która mi jeszcze na PW maila nie podała ( nadulec, od Ciebie chyba nie miałam:eek::sorry:). W nocy wysyłałam zaproszenia i teraz zaakceptowałam i jesteście na grupie. Sama miałam problem :confused2:bo 2 razy zmieniałam temat spotkania i dopiero dziś się udało:tak::huh::huh::cool:.
Jak znajdę chwilę jutro to naskrobię bo nie wyrabiam.

Senio,Antuanet wybieracie sie akurat w porze spania Mateusza wiec ja planuje dzien tak zeby miedzy 12-13.30 dac mu czas na sen. Ale za to Madzienka Ty bedziesz w idealnej dla mnie porze i nabrałam ochoty jeszcze bardziej. Wiec super by bylo aby Kubus był wyrozumiały i pozwolil na dotarcie na godz 11 chociaz wydaje mi sie ze jesli chodzi spac o 10 to jest to mało prawdopodobne. Takze jutro wstane i zadecyduje

My bedziemy na pewno miedzy 10.15 a 12-12.30 pozniej pora drzemki, wiec zapraszamy....

Anaconda co z Maja????

szkoda Maltanka ze auto zabiera mężulek...wziełabym was ale ten fotelik:confused2::confused2::confused2::confused2:

witam porannie;-)

życzę miłego pobytu w bugi:tak::tak::tak:

ładny dzień się zapowiada a ja chyba lewą nogą wstałam bo humorek jakiś taki niebardzo:wściekła/y::wściekła/y::no::no: no ale może słoneczko uleczy:-D:-D:-D
miłego dnia kobitki

Witam i ja :-):-):-)
Wczoraj nie zaglądałam bo Maja była w domu i jak to sama stwierdziła miała zły dzień czyli maruda włączyła się na całego :crazy::crazy::crazy:
Do tego ubzdurała sobie że mam jej kupić lalkę winx która kosztuje prawie 100zł i nic nie da sobie powiedzieć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, nawet już dzisiaj z rana był płacz o tą lalkę :angry::angry::angry:
Badanie słuchu wyszło wreszcie dobrze tak mi powiedziała pani która go przeprowadzała bo do naszej pani laryngolog idziemy dopiero dzisiaj na konsultację ale już mi kamień spadł z serca :tak::tak::tak:
Acha i Kainkas wczoraj spotkałyśmy z Hanią w realu :tak::tak::tak::tak:
Pogoda ładna, chyba do lumpka się wybiorę tam koło Maltanki :tak::tak::tak:

szkoda Maltanka ze auto zabiera mężulek...wziełabym was ale ten fotelik:confused2::confused2::confused2::confused2:

Madzienka no fotelik też zabrał:confused2:

Witajcie

my niedługo pewnie weźmiemy rowerek i na dwór, takie ładne słoneczko, a moje już od 6.00 urzęduje:baffled:

mandziula oby humorek się poprawił;-)
anaconda o której się wybierasz??? może my będziemy tam gdzieś spacerować blisko, :happy:

reklama
Witajcie...my niedawno wstałyśmy...i jedziemy do bugi....:tak::tak::tak:

Marz, Senia i Antuanet
czekamy;-);-);-);-)

Maltanka
jak na złośc dzisiaj jest pogoda....a my nie możemy pojsc z wami na spacerek:baffled:

Do góry